Onze ervaring met Motorhuis Velserbroek is helaas teleurstellend. Na de aankoop van onze auto ontdekten wij schade en eerdere herstelwerkzaamheden waarover wij tijdens de verkoop niet zijn geïnform... Vis mer
Se hva andre synes
Onlangs een tweedehands Peugeot gekocht bij Motorhuis Den Haag en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de montage van de trekhaak achteraf verliep vlot. De communicatie is prettig met korte li... Vis mer
Voor APK en kleine beurt, Motorhuis Delft: - Makkelijk afspraak maken - Prettige ontvangst aan de balie - Prima leenfiets mee gekregen - Duidelijke telefonische toelichting (wat, kosten) als extr... Vis mer
Rocks-e van juni 2023 reed dec'23 niet meer. sinds dien niet meer gereden en hoop beloftes van terugbellen etc. gekregen. Geen soortgelijke leenauto beschikbaar. Ik wil graag koopovereenkomst ontb... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online.
Kontaktopplysninger
Vondellaan 80, 2332 AH, Leiden, Nederland
- www.motorhuis.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
reparatie onder BOVAG garantie
Dit is een persoonlijke mening. De aangeboden oplossingen kunnen per auto en dealer verschillen. Hier kunnen dus geen rechten aan worden verleend.
Nadat mijn Opel Zafira occasion van 15 jaar oud met 6 maanden BOVAG garantie en een afleverbeurt a 500,00 euro bij het Motorhuis was geweest om het raamrubber te herstellen van de voorruit onder de BOVAG garantie liet helaas het rubber na enige tijd weer los.
15 jaar lijkt heel oud, maar ik heb gekocht via de pagina viabovag . nl van de BOVAG en hij was altijd dealer onderhouden.
Je kan verschillende opties aanvinken op deze website zoals 100% dealeronderhouden, garantieperiode en diversen afleverbeurten, zoals een aflevercontrole op 40 punten.
Daarnaast kwam er ook uit het dashbord een krakend geluid, waarvan ik maar tot één conclusie kwam: een defecte schokbreker. Ik heb dus voor de auto voor de tweede keer naar de garage moeten brengen.
Het was heel frusterend en tegelijk opgelucht om te horen, dat de schokbrekers niet het probleem waren. En daarnaast had ook het raamrubber helaas na één dag in de dealergarage weer los gelaten. Ze hebben daarop maar besloten om het gehele voorruit ter waarde van +- 500,00 consumentenprijs incluis btw geheel te vervangen.
Het is namelijk zo, dat als een vooruit wordt geplaatst, gebeurt dat onder spanning. Als je dus kiest voor een lowbuget oplossing en probeert een oude raam weer terug te plaatsen met nieuwe rubbers door een mannetje is een groot risico dat het raam letterlijk ontploft.
Met de kennis van nu kan het haast niet anders, dat het gerammel aan het losse raam lag en niet de schokbrekers.
Het toont maar weer eens aan, waar nogal negatief wordt gedaan over de officele autodealer en de BOVAG garantie aan de borrel tafel, dat bij problemen heel veel ergernissen kan voorkomen. Ik schat, dat het totaal aan reparaties, onderzoek en de voorruit in consumtenprijs gerekend tegen de € 1000 loopt.
En daarnaast heb ik nogeens gehad over de moeilijke periode tijdens de corona crisis, waarin zij hun werk moeten doen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.