Morres Wonen Anmeldelser

5 292
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en na... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Mat, drikke og tobakkprodukter

Skrevet av virksomheten

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(5 292)

196 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij…

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch kontakt.
Correcte levering door zeer vriendelijke medewerkers.

25. juni 2026

Beste Marjan,

Dat horen we heel graag over onze collega's bij zowel het telefonische contact als bij de levering, dank je wel voor deze positieve review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Correcte levering binnen de afgesproken…

Correcte levering binnen de afgesproken leveringstermijn. Vriendelijke klantenservice bij bestelling

24. juni 2026

Beste Freddy,

Bedankt voor deze mooie woorden. Wij zorgen ook met onze vriendelijke service en correcte levering graag voor jouw woonplezier!

adviseur JACCO

Zeer aangename adviseur JACCO, goede uitleg, tijd genomen voor ons en 2 koffies later en mooie zetel besteld.

15. juni 2026

Beste Els,

Gefeliciteerd met de mooie nieuwe zetel en dank je wel voor de complimenten voor onze collega Jacco!

top service

Van begin tot einde, prima service, alles netjes geregeld, alles op tijd geleverd door een zeer accuraat team. dit is werkelijk kopen zonder zorgen.Top service

23. juni 2026

Beste An,

Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over onze service en levering! Dank voor de mooie woorden en Top beoordeling.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Reeds bij het binnenkomen wordt men…

Reeds bij het binnenkomen wordt men vriendelijk aangesproken/verwelkoming door gemotiveerd personeel. Zeer behulpzaam bij vragen, een collega erbij roepen die meer op de hoogte is van bijv. tapijt (vloerkleed)/salon. Zeker niet opdringerig. Bij het afsluiten van een bestelling zeer goede info i.v.m. ordernr., mogelijke leveringstermijn, bevestiging per e-mail... .

23. juni 2026

Beste Jan,

Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de vriendelijke ontvangst en de behulpzaamheid van ons personeel. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De e Dame die er nog niet zolang werkte…

De e Dame die er nog niet zolang werkte en komt uit Gent
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Had interesse voor een tafel en stoelen
Kreeg gelijk een koffie
Week nadien tafel en stoelen kekocht
Geen aanbieding van koffie
Minpuntje

22. juni 2026

Beste Ria,

Dank je voor het delen van je ervaring. Je punt van kritiek gaan wij zeker intern bespreken. Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe woonbeleving.

Inge - Morres

Fijne ervaring

Grote keuze, super vriendelijk personeel en mooie korting gekregen!

22. juni 2026

Beste mevrouw Van Ginneken,

Dat klinkt als een fijn dagje Morressen! Dank je voor de mooie woorden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

We hebben al heel vaak meubels gekocht…

We hebben al heel vaak meubels gekocht in deze winkel en waren altijd super tevreden, maar dit keer ben ik echt in shock. Ik ben een vrouw die prima in haar eentje een bed in elkaar kan zetten. We hebben een tijdje geleden twee bedden besteld en vandaag kwamen de monteurs ze monteren — ik ben echt diep teleurgesteld.

18. juni 2026

Beste mevrouw Tofighi,

Wij vinden het spijtig om te vernemen dat de montage niet naar tevredenheid zou zijn uitgevoerd. Graag ontvangen wij uw ordernummer zodat wij het juiste dossier in kunnen zien. Kunt u het nummer via Trustpilot doorgeven? Bij voorbaat dank.

Thea - Morres
---------------------------------------------------------------------------------
19-06-2026

Beste mevrouw Tofighi,

Dank u voor het sturen van uw ordergegevens. Wij hebben u gebeld maar kregen helaas geen gehoor waarop mijn collega u een mail heeft gestuurd, Als u in de gelegenheid bent zou u deze dan kunnen beantwoorden. Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke grot,

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Morres is heel klantvriendelijk.

Heel goede, vriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop.
De bezorgdienst was heel goed op elkaar ingespeeld. Werkte netjes en was voorzichtig met oog op eventuele schade.

17. juni 2026

Beste Emmanuel,

Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat je hebt genoten van een heel goede, vriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop. Veel plezier met je nieuwe aankopen!

Nicole - Morres

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Service ! Wij hebben op 13 mei twee hanglampen…

Wij hebben op 13 mei twee hanglampen gekocht. De verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam. Hij verzekerde ons dat we 3 weken later de lampen mochten komen ophalen. Wij zijn nu 1 maand later en nog geen lampen. Wij hebben reeds tweemaal contact opgenomen met de verkoopdienst. De lampen zijn nog niet in de winkel. Droevig voor zo een zaak!

Beste heer,

Dank je wel voor het plaatsen van deze beoordeling met feedback. We hebben het intern voor je nagevraagd en hebben begrepen dat jouw lampen inmiddels zijn gearriveerd in onze winkel en dat je, als dat niet al is gebeurd, hierover op de hoogte wordt gebracht. Via deze weg onze excuses voor het ervaren ongemak!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Klantvriendelijk en betrouwbaar

11. juni 2026

Beste Jan,

Dat zijn mooie woorden voor ons, dank je wel. Mede door deze klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid zorgen we bij Morres graag voor jouw woonplezier!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ruim aanbod en mooie winkel

Verkoper toegankelijk maar tegelijk voldoende ruimte om alleen rond te lopen en in gesprek te gaan. Bood waardevolle alternatieven aan. Zeer mooie winkel met ruim aanbod.

Beste Dirk,

Hartelijk bedankt voor deze complimenten voor onze winkel zelf, ons assortiment en goede adviezen van onze collega. Daar zijn we heel erg blij mee!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Veel toepasselijke keuze en optimale…

Veel toepasselijke keuze en optimale hulp

Beste mevrouw,

Helemaal tevreden over de keuze en de hulp in onze winkel. Dank je wel voor het delen van deze positieve ervaringen!

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen
Behulpzaam

4. juni 2026

Beste heer/mevrouw Steyaert,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie complimenten!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rustig meubelen bekijken en kiezen

Heel veel keuze voor de producten die wij zochten. Vriendelijke en professionele medewerkers die genoeg vrijheid geven om rustig rond te kijken maar zijn wel in de buurt zijn voor eventuele vragen. Geen opdringerige verkopers.

29. mai 2026

Beste Fred,

Dat klinkt als een fijn dag Morressen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en mooie waardering.

Thea- Morres

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super geholpen bij Morres door Jacco op…

Super geholpen bij Morres door Jacco op de afdeling Montel, gaf goed advies, goede uitleg.
We zijn zeer tevreden

31. mai 2026

Beste Marianne,

Dank je wel voor deze super beoordeling voor de hulp van onze collega Jacco! Dat horen we heel graag.

Twan - Morres

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv