Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts... Vis mer
Selskapet har svart
De maattabellen op hun site was een grote hulp voor mij (ik bezocht vele webwinkels waar deze ontbreken). Tot mijn verrassing verkochten ze de maat die ik heel moeilijk vind, in de winkels of onlin... Vis mer
Selskapet har svart
Vroeger altijd zeer tevreden met Mona-Mode.goede service / kwaliteit … Een grote bestelling voor mijn schoonmoeder die in verzorging huis woont geplaatst. Na 2 weken nog steeds niets ontvangen . Op... Vis mer
Selskapet har svart
Het enige nadeel is dat je niet kon kiezen voor dichtstbijzijnde afhaalpunt. Bij bezorging wijzigen kan je alleen kiezen voor AFHAALPUNT ver weg. Bij bezorging gemist ( dit gebeurt regelmatig als... Vis mer
Selskapet har svart
Op zoek naar stijlvolle dameskleding van uitstekende kwaliteit?. Bestel gemakkelijk online bij MONA mode.
Industriestraße 20, D-76684, Östringen, Tyskland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra MONA Nederland
Alles is overzichtelijk en snel met ruime keuze in betaalmogelijkheden. Wel gek dat shirts als boxspring of furry hondenmand werden aangeduid, maar maat en prijs klopten wel, dus ik verwacht de shirts😂

Koop al jaren bij Mona.
Goede kwaliteit en redelijke prijzen.

Svar fra MONA Nederland
Goede info, goede maattabel, makkelijk navigeren, goede filters.

Svar fra MONA Nederland
Slechte afwikkeling retouren. 25 juli twee truitjes teruggestuurd, 1 geld teruggekregen op 13 augustus. Gebeld waar de tweede bleef, zou apart afgehandeld worden. 26 augustus per mail gevraagd waar betaling bleef. Excuses 27 augustus we laten het terugboeken. 17 september gebeld, antwoord wordt afgehandeld kan nog enkele weken duren. Helaas is hun handelen niet overeenkomstig deze tekst van hun website. "Het kan ongeveer 14 dagen duren voordat uw tegoed is bijgeschreven op de door u geselecteerde betaalmethode" Werkelijkheid is dat ik bijna 2 maanden wacht.

Svar fra MONA Nederland
Heb 60 euro voor 2 paar schoenen betaald dus samen niet eens 10 euro waard zijn.
Het is goedkope rommel die niet voldoet aan de afgebeelde schoenen.
Ook moest ik een maand op wachten.
Heb meerdere keren geemaild en geen 1 keer een antwoord terug.
Ik wil ze retourneren maar krijg geen reactie voor een retourlabel.
Waardeloos bedrijf nooit meer ga ik daar iets bestellen.
Dit zijn eersteklas oplichters

Svar fra MONA Nederland
Waardeloos, ik mail jullie al 2 week maar geen antwoord!!. De revieuws kloppen dus : oplichters!!
Bestel hier niks!!!!!!

Svar fra MONA Nederland
Ik heb mijn bestelling 1772 nog steeds niet ontvangen en jullie zij niet te bereiken. Bestellen dat wel. Ik verwacht dat jullie dit nu snel oplossen

Svar fra MONA Nederland
3 weken geleden iets besteld en betaald bij Mona Amsterdam maar tot op heden niets ontvangen en Mona is niet te bereiken.
Ik noem dat DIEFSTAL!

MONA AMSTERDAM
HEEL SLECHT!
Geen bevestiging van betaling,niet verzonden en niets ontvangen!
40 euro in de prullenbak!
Mails krijg je retour en telefonisch niet bereikbaar! Hier niet kopen!!!

Svar fra MONA Nederland
Hele goede webwinkel, hier heb ik gevonden wat ik al lang aan het zoeken was.
PRIMA! GA ZO DOOR!

SCAM - FAKE
weeeeken geleden wat besteld, contactopties op de website: kloppen niet
Adres Amsterdam: klopt niet
Emailadressen kloppen niet.
Diefstal! Dat klopt wel, product niet ontavngen en geen mogelijkheid tot contact!

Svar fra MONA Nederland
Een ster is al te veel slechte service. Als ide klantenservice bel weten ze van niks en mijn geld blijft ergens zweven want ik heb mijn geld nog steeds niet terug en via de contactformulier krijg ik geen reactie

Svar fra MONA Nederland
Supermooie artikelen, bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk. Zodra de bestelling geleverd is zal ik zeer zeker een review plaatsen.

Svar fra MONA Nederland
Ik hen alleen een vraag kan het niet sneller bezorgt worden .Met een paar dagen . Zou ik heel tevreden zijn .
Voor de rest agulles goed.

Svar fra MONA Nederland
Wat ik te melden heb is een kleine irritatie. Ik krijg regelmatig het bestelboek toegestuurd en blader het door. Dan zie ik een artikel dat jullie een jas noemen- 32988 2K. Het is toch echt een vest. Ik weet wel waarom het zo genoemd wordt: de prijs is voor een jas niet hoog. Maar voor een vest wel. Maar voor mij blijft het een vest: ga het toch gewoon vest benoemen; de klant weet dat toch wel. -------------------------------------------
Jullie houden vol dat het toch echt een jas is: ja hoor: gebreid: overduidelijk een vest. Maar het is aan de klant of men zo'n hoog bedrag betalen wil voor een vest.

Svar fra MONA Nederland
Ik kan het artikel niet via DHL retourneren, want er zit geen barcode op het retourformulier, dat ik bij de zending heb ontvangen. De 2 DHL punten, die op het formulier staan, zijn automaten, waar de klantenservice ook van wist, dat je ze daar niet kunt inleveren. Maar ook een bemand servicepunt van DHL kan er niks mee, zonder barcode. Weer met de klantenservice gebeld. Het DHL punt moest een code van Bader?? hebben en daarmee konden ze het versturen. Maar de mensen van DHL waren zeer bereidwillig, maar ze hebben dit niet. Dan kun je dus niks. Alleen met Post.nl versturen en dan is het niet meer gratis, zoals op de website wordt beweerd. Nee, dat geldt alleen wanneer je het met DHL verstuurt. Zeer slecht, het retourneren, op deze manier. Wanneer jullie een andere oplossing hebben, dan hoor ik het graag.

Svar fra MONA Nederland
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.