Heb hier al meerdere keren een kleine bestelling geplaatst. Waren snel geleverd en goed verpakt. En de producten waren precies zoals ze op de site vermeld staan. Communicatie per mail gaat ook vlot me... Vis mer
Se hva andre synes
Onlang bestelde ik een Turks politieuniform met cap, gloednieuw verpakt en perfect qua maatvoering. De levering verliep snel en de klantenservice is fantastisch. Het is een enorm succes op podia, bij... Vis mer
Als kostuumontwerper voor theater komt WO2 regelmatig voorbij. Ook uniformen dus. Vind daar maar goede en betaalbare kleding voor. Daarom erg blij met dit bedrijf. Met de zeer uitgebreide collectie o... Vis mer
Nu al in korte tijd zon 10 bestellingen gedaan, en alles verliep op rolletjes mail wordt adequaat beantwoord personeel vriendelijk en attent. En webwinkel waar in mijn ogen geen enkele in Nederland aa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de verkoop van collectors items, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten. Wij onderscheiden ons van de meeste bedrijven doordat wij actief zoeken naar nieuwe producten, zodat wij niet alleen de standaardproducten aanbieden die u op meerdere plaatsen ziet. Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.
Kontaktopplysninger
Spijksedijk 3-181 B, 6917 AB, Spijk, Nederland
- +31 316 242905
- info@militarycollectibles4u.nl
- www.militarycollectibles4u.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle en goede bezorging!
Bevestiging en verzend email duidelijk en overzichtelijk.
Goederen netjes, prima en snel ontvangen!
Ben dik tevreden!
Transaction parfait
Transaction, envoi rapide, bonne communication.
KMAR
veel uitgegeven aan -nfp camo- altijd is alles super netjes en in orde maar dan koop ik nu veel nfp en staat de KMAR ineens aan je deur (geen nfp camo kopen van hun)

Svar fra Military Collectibles 4U
Great
Duidelijke website
Goede diensten , de hulp die men geeft is fantastisch
AAA++++++
Duidelijke webshop.
Goede info tijdens bestellen en verzenden. Goed product.Riem ven goede kwaliteit en echt dik leer.
kleding
De aangeboden kleding is heel goed.
moet wel eerst gewassen worden.
sommige ruiken n beetje muf.
verder aanbevolen verkoper.
snelle levering.
Nieuwe legerkisten bij ze gekocht,stond…
Nieuwe legerkisten bij ze gekocht,stond bij de advertentie met goretex ,en WR oftewel waterbestendig.
Trek ik ze vandaag aan omdat het regende, binnen 5 minuten was ik weer thuis omdat mijn voeten zeiknat waren.
Thuis lees ik het boekje,zit er helemaal geen goretex in en waterbestendig zijn ze ook niet ,eerder wateropzuigend.
Stuur je een mail, wordt er onverschillig gereageerd,moet ik ze maar goed onderhouden.
Ze zijn nieuw !!!!!!
Ben al jaren klant, en heb veel betaald voor deze nieuwe kisten, maar mij zijn ze nu kwijt als klant.
Voel me belazerd.

Svar fra Military Collectibles 4U
bestelling en goed geïnforDejenmeerd!
Prima deken, prijs kwaliteit in orde.Vlotte afhandeling van de bestelling, tnx....
Vandaag gebeld of het nog mogelijk was…
Vandaag gebeld of het nog mogelijk was om het Vandaag te versturen werd vriendelijke tewoord gestaan en goed geadviseerd en geholpen echt een aanrader voor het bestellen van je militaira
Good service
I ordered from the UK and when it arrived there was an issue. The communication was quick and it was resolved to my satisfaction.
Origineel, uitgebreid, betaalbaar, snel verzonden
Voor een outfit als luchtmacht vliegenier heb ik hier een aantal leuke items gekocht. MC4U heeft een origineel en uitgebreid assortiment, is fijn geprijsd en de spullen worden snel verzonden met track en trace. Top.
heel goede verkoper
heel goede verkoper, snelheid, verpaking, kwaliteit van het produkt, alles is perfect.
ik zal nog bij hun kopen.
Goede mooie producten.
Goede mooie producten.
Ze hielden mij vaak op de hoogte via de mail. Erg prettig ervaring in het algemeen
Good service faster shipping thans!
Nette site
Nette site. Prima producten, snelle verzending, goede service! Uitstekend!
MC4Y echt iets for You!!
Ik ben blij met de snelle correcte handelswijze en mooie artikelen die ze hier verkopen.
Bij vragen super snel en tevreden afhandeling.
Ook de site zeer complete informatie en eerlijk.
Ook als iets gedragen of gebruikt is!!!
Top winkel 👍
Zeer goede service en communicatie
Snelle levering, mooie brandweer-items, zeer goed verpakt, zeer goede service en uitstekende communicatie. Verkoper reageert ook snel, vriendelijk en adequaat op email.
Voor het eerst wat besteld bij MC4U
Voor het eerst wat besteld bij MC4U, artikel degelijk verpakt en snel verzonden. Goed op de hoogte gehouden van de afhandeling via de mail. Positieve ervaring..
Goede producten …
Mijn bestelling is vandaag gebracht door gls echt snel en makkelijk het zit allemaal goed verpakt en een goede kwaliteit van de spullen.de prijs /kwaliteit van de producten is top een echte aanrader dus ze doen wat ze beloven.communicatie is ook prima,wat wil je nog meer.
Topservice.
Bestelde item was zeer breekbaar, was perfect verpakt en heel aangekomen!
Daarnaast nog een snelle levering, kortom top service!
Ik kom graag terug voor leuke items..
Groet Willem.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.