Heb hier al meerdere keren een kleine bestelling geplaatst. Waren snel geleverd en goed verpakt. En de producten waren precies zoals ze op de site vermeld staan. Communicatie per mail gaat ook vlot me... Vis mer
Se hva andre synes
Onlang bestelde ik een Turks politieuniform met cap, gloednieuw verpakt en perfect qua maatvoering. De levering verliep snel en de klantenservice is fantastisch. Het is een enorm succes op podia, bij... Vis mer
Als kostuumontwerper voor theater komt WO2 regelmatig voorbij. Ook uniformen dus. Vind daar maar goede en betaalbare kleding voor. Daarom erg blij met dit bedrijf. Met de zeer uitgebreide collectie o... Vis mer
Nu al in korte tijd zon 10 bestellingen gedaan, en alles verliep op rolletjes mail wordt adequaat beantwoord personeel vriendelijk en attent. En webwinkel waar in mijn ogen geen enkele in Nederland aa... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de verkoop van collectors items, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten. Wij onderscheiden ons van de meeste bedrijven doordat wij actief zoeken naar nieuwe producten, zodat wij niet alleen de standaardproducten aanbieden die u op meerdere plaatsen ziet. Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.
Kontaktopplysninger
Spijksedijk 3-181 B, 6917 AB, Spijk, Nederland
- +31 316 242905
- info@militarycollectibles4u.nl
- www.militarycollectibles4u.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oma to be. Militaire zoon verwacht eerste kindje . Kwaliteit super!
Ik heb twee rompertjes en een kinderrugzak gekocht . Mijn zoon , militair, verwacht zijn eerste kindje . Gisteren uitgepakt en super superblij! Los daarvan , mooie kwaliteit, snelle bezorging en vriendelijke mails na order!
Top bedrijf
Goed bedrijf
Top items ,en snelle levering
Teleurgesteld
In November 2024 een bestelling geplaatst. Ik zag op de site een mooie fj abzeichen in stof. Deze zag er veelbelovend uit. Degene die ik bij verzending kreeg leek wel op een duikende kip of duif. Deze leek totaal niet op de afbeelding op de site. Hier direct een melding van gemaakt. Netjes bericht terug gehad dat ik de patch weer kon retouren. Dit de volgende dag dus gedaan. Helaas tot op heden geen reactie ontvangen. Dit ervaar ik als zeer onplezierig. Koop al jaren zonder problemen. Ordernummer: 147666
Update van 20-01-2025
Net het verschuldigde bedrag teruggestort gekregen. Jammer dat de communicatie slecht verliep. Kreeg het gevoel dat mij verwijt wordt dat, ik het was vergeten. Maar dit was niet het geval, ik verwachte dat de verkoper met mij contact zou zoeken. Lang moeten wachten en bejegening richting mij niet vriendelijk.
Zeer tevreden over mijn bestelling
Snelle afhandeling, levering en netjes gecommuniceerd, top!
Heel mooie mutsen in goede kwaliteit
Heel mooie mutsen in goede kwaliteit
Dit overtreft echt mijn verwachtingen
Heel tevreden
Guter Service und einzigartige Sortenvielfalt
Wirklich große und einzigartige Auswahl an Waren. Habe meine zwei Gasmasken bekommen und leider fehlte bei einer ein Teil, und nachdem ich den Shop kontaktiert habe, bekam ich noch am selben Tag die Bestätigung, dass sie das fehlende Teil schicken werden. Kann diesen Shop nur empfehlen.
Altijd
Altijd. Klant geweest jaren lang 1x gaat er iets fout en dan komt de ware aard van Frank na boven namelijk agressief en onprofessioneel ik bestel hier daarom niet meer

Svar fra Military Collectibles 4U
Producten en service deugen
Ook het passen van schoenen is geen punt.
Even mailen en daarna een warm welkom.
Prettig contact en eerlijke producten.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding! Een MP44/K98K draagriem besteld en in goede orde ontvangen. Ik bezit 3 originele draagriemen en deze repro doet er op het oog weinig voor onder. Dit in tegenstelling tot het prijsverschil origineel vs repro... 😅
Amazing
Amazing. I have nothing else to say. Thanks a lot. It's perfect
hartstikke goeie website voor tweede…
hartstikke goeie website voor tweede wereld oorlog spullen heb er vaak wat besteld ging altijd goed dikke 10 plus!!
Altijd nette service
Altijd nette service, snelle verzending. Zorg dat je de productbeschrijving in de gaten houd, de beschrijving is correct.
Heb bij mijn vorige bestelling zelf een fout gemaakt, heb gebeld en het werd netjes voor mij opgelost.
Top site met vaak verrassende items die nergens anders te vinden zijn
Snelle levering en met GLS liep het…
Snelle levering en met GLS liep het deze keer ook heel goed! BEDANKT!
Vaker bij hun besteld en zoals altijd…
Vaker bij hun besteld en zoals altijd snel , alles voorhanden. Kan echt niets negatiefs zeggen. Vooral zo doorgaan
Supersnelle levering
Supersnelle levering, goed verpakt en product zoals omschreven. Schitterende aanwinst.
Zeer tevreden!
Al vaker besteld bij MC4U en ZEKER een tevreden klant!
Altijd alles netjes verpakt en snel verzonden! De artikelen komen binnen zoals omschreven in de advertenties.
Zeker een aanrader!!
Product roest, contact vreemd en erg slecht.
Een dure rvs variant veldfles gekocht, product roest al na 1 druppel water gezien te hebben.
Na wat mail contact niet verder gekomen en tot de conclusie gekomen dat ik dit maar schoon moet maken, kortom mijn probleem.
Chinese kwaliteit, heel jammer van deze slechte review, ik ben echt niet veel eisende.
Helaas telaat de reviews van andere gelezen...
Doe er u voordeel mee.

Svar fra Military Collectibles 4U
Verslaaft geraakt aan deze shop in…
Verslaaft geraakt aan deze shop in positieve zin omdat:
Ze mij altijd weten te verrassen met aparte spullen
Ze altijd goed verpakt mn spullen leveren
Ze altijd hun afspraken nakomen
Ze altijd direct retouren netjes afwerken
Ze vriendelijk problemen oplossen en niet zeuren
De teksten bij de artikelen kloppen. Goed=Goed GEBRUIKT=GEBRUIKT en niet anders hoe ik dat wel eens meemaakte als ik elders artikelen kocht.
Een vertrouwd adres dus, met een dijk ervaring!
Boek zoals beschreven
Boek zoals beschreven, snelle levering, goed verpakt, een adres om te onthouden!15
Top ervaring met deze webshop
De bestelling was op 2 dagen geleverd, alles perfect in orde.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.