Marathon Sport Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min oplevelse med Marathon Sport på Østerbro var desværre ekstremt dårlig. Jeg blev vildledt i forbindelse med mit køb, og personalet viste ingen interesse i at lytte til mine behov. Tværtimod opl... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Outstanding customer service! I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant ex... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Løpeutstyrsbutikk

Skrevet av virksomheten

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har købt for 1750kr i webshoppen for ingenting

Har købt for 1750kr i webshoppen.
Mine varer sendes fejlagtigt til anden kunde oplyses det telefonisk. Herefter har jeg ikke hørt en lyd og jeg har ikke modtaget mine varer.
Men beløbet er trukket … sååååå .. indtil videre er jeg pænt utilfreds!!!

Update 13.12.25
Marathon Sport har efter min anmeldelse været gode til at gå i dialog, har kompenseret og varerne er nu leveret.
Tak til Kent

1. desember 2025

Hej Natascha.
Først og fremmest skal jeg beklage fejlen, som er yderst uheldigt. Jeg kan forstå, du allerede har talt med min kollega i dag, der har forklaret problemet, som vi prøver at løse hurtigst muligt, så du kan modtage de korrekte varer. Jeg vil meget gerne prøve at råde bod på din dårlige oplevelse, så kan du ikke kontakte mig på kent@marathonsport.dk, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning for dig.
Kent
Marathon Sport

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte et par løbesko idag

Købte et par løbesko idag. Skøn oplevelse. Jeg har ikke meget forstand på det, men blev præsenteret for 3 par sko og fik dem testet på løbebånd. Fik gode råd og vejledning om hvordan jeg bedst kommer igang med træningen.

Super fin butik og rart og imødekommende personale.

17. oktober 2025

Uengageret og uvidende ekspedient

Desværre en meget kedelig oplevelse. Vi valgte at gå i Marathon Sport for at få kompetent råd og vejledning i køb af løbesko. Men desværre blev vi mødt af en meget uengageret ekspedient, som intet relevant bidrog med i forhold til valg af sko og som havde mere travlt med at kigge på klokken fordi vi dristede os til at møde op 45 min inden lukketid. Øv.

14. oktober 2025

Hej Bodil.
Jeg er virkelig ked af at læse om din dårlige oplevelse i vores butikker. Du burde netop være blevet mødt af en engageret medarbejder, der kunne give dig kompetent vejledning og gode råd, så det skal jeg virkelig beklage ikke blev indfriet. Det er bestemt ikke er det udtryk, du oplevede, som vi vil efterlade kunden med. Hvis du har lyst til at uddybe din dårlige anmeldelse, er du velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport.dk, så skal jeg se hvad jeg kan gøre for at råde bod på din dårlige oplevelse, så du forhåbentlig får lyst til at besøge os en anden gang.
Bedste hilsener
Kent
Marathon Sport

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt! Lækre løbesko leveret på rekordtid og pakket fint ind (gave - tak for at læse noten, det er langt fra alle virksomheder, der gør det)

19. august 2025

Dårligste kundeserviceoplevelse til dato

Jeg købte et par Asics Metaspeed Sky+ i Marathon Sport den 26. januar 2024, hvor jeg ikke modtog nogen vejledning overhovedet. Jeg var udmærket klar over, at denne type løbesko ikke var hverdagsløbesko, så jeg brugte udelukkende skoene til intervaltræning og konkurrence.

Ni måneder og 260 km senere opstod der revner på toppen af begge løbesko, hvilket gjorde skoene ubrugelige. Revnerne var ikke opstået som følge af nedsunken forfod, idet revnerne var tættere på den nederste del af snørebåndene. Udover revnerne var der ikke nogen æstetiske udfordringer med løbeskoene.

Jeg afleverede efterfølgende skoene i Marathon Sport, men Marathon Sport afviste imidlertid at ville refundere noget beløb, og mente i stedet - og meget belejligt - at denne slags sko kun holder til mellem 200-300 km. Derudover mente sælgeren, at det forhold, at skoene blev afleveret med bundet snørebånd gjorde, at skoenes tilstand var blevet betydeligt forværret, og at dette ville Marathon Sport ikke bære ansvaret for. Jeg var naturligvis meget forarget over, at Marathon Sport nægtede at ville refundere noget for de mangelfulde løbesko, så jeg indbragte sagen for Forbrugerklagenævnet. Det skal bemærkes, at det koster 500 kr. at få en sådan sag indbragt for nævnet.

Efter sagen havde kørt i Forbrugerklagenævnet i ca. 4,5 måned, hvor Marathon Sport flere gange havde afvist overhovedet at ville indgå en mindelig løsning om sagen, kom den sagkyndige frem til det resultat, at skoene var mangelfulde. Først herefter lykkes det mig, at få pengene refunderet, og da alene med den begrundelse, at Marathon Sport ikke ønskede at betale sagsomkostningerne på 6.000 kr. Det skal her bemærkes, at Marathon Sport ligeledes har oplyst, at der har været flere lignende sager, hvor de heller ikke har ønsket at refundere beløb for mangelfulde løbesko, og hvor forbrugeren således har været nødsaget til at indbringe sagen for Forbrugerklagenævnet.

Kan det virkelig passe, at man som forbruger er nødsaget til at trække en sag i Forbrugerklagenævnet for at få ret? Og specielt i et tilfælde, hvor der øjensynligt er tale om mangler? Det er en trist måde at drive forretning på, og jeg vil fraråde andre at begå samme fejl som mig ved at købe løbesko i Marathon Sport.

23. oktober 2024

Svar fra Marathon Sport

Vi behandler altid vores kunder meget seriøst, også når det gælder reklamationer.
Er et produkt defekt, refunderer vi selvfølgelig altid det betalte beløb eller ombytter til nyt.
Vi vil ikke være en virksomhed som altid "giver kunden ret" for at undgå dårlige anmeldelser.
Vi vil altid gør vores bedste for at rette op på en dårlig oplevelse i vores butikker, men når det drejer sig om reklamationer, som vi med vores erfaring vurderer er slidtage, vil vi aldrig gå på kompromis med vores integritet, samvittighed og/eller ansvar over for vores
leverandører.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv