Marathon Sport Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min oplevelse med Marathon Sport på Østerbro var desværre ekstremt dårlig. Jeg blev vildledt i forbindelse med mit køb, og personalet viste ingen interesse i at lytte til mine behov. Tværtimod opl... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some pr... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Outstanding customer service! I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant ex... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Løpeutstyrsbutikk

Skrevet av virksomheten

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Kontaktopplysninger

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

37 anmeldelser i de siste 12 månedene

Dårligt.

Har bestilt en vare, fik den ikke. Jeg måtte ring til dem, efter en uge, de havde den ikke, det var en fejl. Man bestil på hjemmesiden.

6. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Købt 23 februar 2024 Nike superfly 3…

Købte d 23 februar 2024 Nike superfly 3 løbesko, efter 2 måneder knækker skummet i hælen
Får den ikke refunderet eller får et nyt par.
2100kr for en sko man har løbet 200km over 2-3 måneder, er for ringe. Der står de kan klarer minimum 400. Derfor burde man imødekomme refundering.
Dårlig service når man har købt 2 par tidligere der har holdt minimum 1 år.
Det ikke den ansattes skyld, men føler det ringe service for jer som butik.

30. april 2024

Hej Anders.
Jeg er ked af at høre, du føler du har fået en dårlig service. I butikken fortalte du, at skoene havde løbet 400 km, hvilket må siges at være meget passende for den type sko. Mine kolleger var ikke i tvivl om at skoene var slidte, og de derfor hører under almindelig slitage. Vi tilbød at lime skoene, hvilket vi har haft succes med tidligere, men det afviste du. Skoenes holdbarhed afhænger ikke så meget af, om de er 3 måneder eller 1 år gamle, men mere hvor meget der er løbet i dem. Lige netop Vaporfly 3, som jeg går ud fra er den sko du henviser til, har et begrænset antal km grundet den meget tynde overdel og det meget lette skum. De er tiltænkt konkurrencer og evt. intervaller og ikke den daglige træning. Hvis du har yderligere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport. dk.

Arrogant medarbejder

Jeg kom ind i butikken med mine løbesko, som jeg har købt der for 4 måneder siden, fordi der var gået hul ved svangen på den ene sko, og den var derfor begyndt at gnave. Jeg havde forestillet mig, at jeg kunne få noget hjælp på reklamation, men jeg får bare at vide at det er min egen skyld, fordi jeg ikke binder mine sko ordentligt. Arrogant butiksmedarbejder, og rigtig dårlig oplevelse. Det er de dyreste løbesko jeg nogensinde har købt, og jeg har aldrig oplevet hul på sko pga måden jeg bandt dem på tidligere. Det skal jeg ikke gøre mig klog på, men synes ikke det er i orden at jeg bliver talt til som om jeg er en idiot. Her går jeg ikke ind igen :)

6. mars 2024

Hej Maria.
Først og fremmest er jeg utrolig ked af, du føler dig dårligt behandlet i en af vores butikker og føler, du er blevet mødt af en arrogant medarbejder, da det bestemt ikke er måde, vi ønsker at betjene vores kunder på. Jeg vil rigtig gerne prøve at hjælpe dig og vurdere din reklamation endnu en gang, hvis du har mod på det. I så fald må du meget gerne enten ringe til mig på telefon 22801157 eller sende mig en mail på kent@marathonsport.dk.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg købte i september sidste år mit…

8/3-2024 Opdatering!
Jeg har haft en super fin dialog med Kent fra Marathon Sport. Mødtes med Kent i butikken på Østerbro, og han konstaterede at skoene var for store. Vi fandt den helt rigtige størrelse og det har været en virkelig fin og professionel håndtering af sagen. Tak til Kent for super god og professionel service! Nu er motivationen, sammen med solen, vendt tilbage ☀️🙏🏼🏃🏼‍♀️
——————————-
Jeg købte i september sidste år mit første par løbesko i butikken på Åboulevarden. Jeg følte egentlig at servicen var helt i top, men må erkende efterfølgende at vejledning har været helt forkert. Jeg bruger str. 36/37 i sko, men den unge pige sagde at jeg skulle en str. op selvom der er 2 cm fra tå til snude i skoen. Jeg har brugt skoene 2 gange for de er simpelthen alt for store. Øv 🤥

13. september 2023

Hej Trine.
Har du efterfølgende været nede forbi butikken, ellers forstår jeg ikke din dårlige anmeldelse. Vi tager jo alle henvendelser seriøst og kigger gerne på, om vi skulle have solgt den forkert til dig. Jeg havde i så fald også håbet, du ville have henvendt dig umiddelbart efter købet, men vi ser gerne på skoene, også selv om det efterhånden er et halvt år siden. Du er velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport.dk eller 22801157.

Ikke tilfreds

Købte et par sko i juni 2023 og henvendte mig via Webshop i december 2023 med en reklamationen som gik på sålen havde limen sluppet selve skoen i snuden. Fik så beskeden om jeg skulle have misligholdt mine sko, og samtidig kunne vedkomne ved Maratonsport fortælle mig, at skoen KUN var beregnet til at intervaltræne og løbe konkurrencer i. Jeg er fuldt bekendt med at der findes sko som er forud tænkt bestemt aktivitet. men jeg havde kun brugt mine til at gå ture i.
Men alt i alt en rigtigt dårlig oplevelse.

5. desember 2023

Hej Peter.
Jeg skal selvfølgelig beklage, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi vurderer altid vores reklamationer grundigt og har i dette tilfælde valgt at afvise reklamationen, da skoene var misligholdt og meget brugte. Det var en sko egnet til et begrænset antal km, og da gåture ofte giver et længevarende slid end løbeture, var de også markant mere slidte, end hvad de kunne holde til. En anden gang vil jeg anbefale et par trailsko, som har en grovere overdel og langt stærkere slidsål, så de kan holde til mere. Jeg skal endnu en gang beklage din dårlige oplevelse, og du er mere end velkommen til at kontakte mig på kent@marathonsport.dk eller 22801157 for yderligere kommentarer.

Outstanding customer service!

Outstanding customer service!
I cannot say enough good things about this business! Customer service is out of this world and business owner sets high standard to make sure customers have pleasant experiences and are happy with purchases!I returned online running shoes order after trying out 8 miles! Their return policy is remarkable! I feel bad to return shoes but the customer Rep insists I still meet requirement within 30 days, so I should return . I finally got a gift card with full price ! From now on Marathon Sports store is my favorite one to order running shoes!Thank you so much ! You , the Representative and the company exceeded my expectation!
Nurse Betty Ann

27. desember 2023

Super god service

Super god service. Flinke og imødekommende medarbejder med forståelse for at finde den rigtige løbesko. Jeg ville klart anbefale Marathon Sport til alle der er ude efter et par gode løbesko og andet løbe tilbehør.

27. desember 2023

Hej Laura.
Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte ord.

God service i butikken

God service i butikken. Nem ombytning af størrelse efter at have prøvet sko hjemme indendørs.

5. oktober 2023

Hej Emil.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for og håber at se dig en anden gang i butikken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Straks du kommer ind i butikken finder…

Straks du kommer ind i butikken finder en venlig butiksmedarbejder dig indenfor 2 minutter. Jeg handler normalt i butikken på Østerbro. Deres viden om løbesport er den oplevelse der trøster mig mest, Super service og information til dem der elsker at løbe.

25. september 2023

Svar fra Marathon Sport

Tusind tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Det er vi rigtig glade for. Kent

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode tilbud og hurtig forsendelse

Gode tilbud og hurtig forsendelse - forløber helt problemfrit. Har flere gange fundet de løbesko/pigsko som vi lige stod og manglede og ikke kunne finde andre steder. Bestilte mandag aften og modtog onsdag middag.

2. august 2023

Hej Louise.
Tusind tak for din fine anmeldelse og stjerner. Det er vi rigtig glade for.

Ingen Support

Hej Marathon Sport

Lige meget hvor mange gange man ringer eller skriver sker der absolut ingenting, det eneste jeg skal have gjort er ændring af mit mobilnummer, men I er åbenbart så ligeglade.

Mvh
Carsten

17. juli 2023

Hej Carsten.
Det er jeg virkelig ked af at høre. Vi modtager ellers både opkald og chat beskeder fra mange kunder, der bliver besvaret så det skal jeg virkelig beklage ikke er sket i dit tilfælde. Du er velkommen til at kontakte mig på mail kent@marathonsport.dk, så skal jeg gerne hjælpe dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fremmedgjort i min egen by

Bliver tiltalt på engelsk af en ansat, på trods af jeg er født 500 meter fra forretningen for over 52 år siden. Det er anden gang det sker. Åbenbart er det svært for Marathon Sport at indse at der er danskere der kan være mørke, og stadig er 100% danske. Første gang blev jeg passet op af to ansatte som om de var bange for jeg stjal halvdelen af butikken. Det kan være de har problemer med tyveri, men hvad har det med mig at gøre? Følte mig fremmedgjort og meget uvelkommen.

6. juni 2023

Hej Thomas.
Først og fremmest skal jeg undskylde mange gange, at du føler dig dårligt behandlet i vores butik. Jeg kan sagtens forstå, du er frustreret over at blive tiltalt på engelsk af en ansat hos Marathon Sport, til trods for at du er født og opvokset i nærheden af forretningen og er dansk med mørk hudfarve. Det er yderst beklageligt, at vi ikke har været opmærksomme på din danske nationalitet og har valgt at henvende os til dig på engelsk. Vi har en del internationale kunder især omkring de store løb her i København men også hen over hele sommeren, men derfor skal vi fortsat være opmærksomme på at tiltale kunderne på den korrekte måde. Jeg kan kun give dig en uforbeholden undskyldning og håbe på, du fortsat får lyst til at handle hos os en anden gang.

Virkelig god service!

Jeg købte i januar et par løbesko som jeg efterfølgende har løbet 150km i. Jeg er ikke vant til at løbe og regnede med at det var normalt at fødderne var ømme indtil skoene var løbet til. Men da fødderne forblev ømme tog jeg dem med tilbage til butikken med håb om at få rabat på et par andre. Jeg fik hele beløbet retur og et par sko som jeg er jeg nu er rigtig glade for.
Super service som man ikke finder mange andre steder!

21. april 2023

Fin service

Fin service, billigt og en fin webshop. Det er nu tredje gang jeg køber ved Marathon Sport, og jeg er fint tilfreds.

Jeg savner dog lidt EU størrelser på skoene på hjemmesiden, jeg går ofte fejl imellem to størrelser når det angives i US størrelser.

15. februar 2023

Hej Mike.
Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner! Jeg har videregivet dit forslag med EU størrelser, så det kigger vi på.

Ekstremt dårlig service

I dag var jeg inde for at finde et par løbesko, og jeg oplevede den dårligste service jeg nogensinde har oplevet! Ekspedienten der ikke var en helt ung herre, var så ubehøvlet og jeg fik med det samme det indtryk af, at han ikke gad betjene mig. Måske fordi jeg ikke er en erfaren løber? Det blev bekræftet, når jeg overhørte hvordan talte med andre kunder kontra mig. Han fik så en til at tage over, og han prøvede at hjælpe efter bedste evne.
Inden jeg gik, overhørte jeg dem tale om mig, og jeg citerer: "ja, jeg kunne jo se med det samme, at hun var en mission impossible, og det orkede jeg ikke". Da måtte nummer 2 ekspedient lige gøre opmærksom på, at jeg stadig var i butikken. Rigtigt pinligt. For jer altså.
Det kan godt være, at jeg har misforstået jeres koncept og I kun vil være ordentlige overfor erfarne løbere?
Jeg har aldrig skrevet en anmeldelse på trustpilot før, men det her var godt over grænsen, så det synes jeg alligevel at jeg vil dele.
PS jeg var i den på Åboulevarden og den ene stjerne er til nummer 2 ekspedient

12. januar 2023

Hej Klara.
Først og fremmest skal jeg beklage mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse i vores butik. Jeg har talt med de pågældende medarbejdere, og de er helt sikre på, at de ikke har sagt de pågældende ord om dig som kunde, så det er jeg virkelig ked af, hvis det er blevet opfattet som sådan. Vores butikker har både erfarne og knap så erfarne løbere som kunder og nok flest i den sidste kategori, så vi er vant til både nybegyndere og eliteløbere og prøver at behandle alle ens og give dem den bedste service. Jeg er utrolig ked af, du ikke har oplevet det sådan, og hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte mig på kent@marathonsport.dk eller 22801157, og så vil jeg prøve at råde bod på din dårlige oplevelse.

Hurtig forsendelse

Jeg bestilte korkhæle i går og har modtaget besked fra GLS om at jeg kan hente dem i pkkeshop nu. Ca 25 timer efter min bestilling.
Det er altså hurtig forsendelse. Tak😊

29. desember 2022

Hej Franziska.
Tusind tak for den fine anmeldelse og de mange stjerner. Godt nytår!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ASICS løbesko til 1,500 DKK gik i…

ASICS løbesko til 1,500 DKK gik i stykker efter 1,5 måneds brug - MarathonSport mente, at det var selvforskyldt og afviste reklamationen - Fik kontakt til ASICS, som var meget kede af at høre om sagen og fortalte, at deres sko ikke skal gå i stykker efter så kort tid, ligemeget hvordan og hvorledes - og anbefalede mig ikke at købe ved MarathonSport fremadrettet. Råd hermed givet videre!

28. februar 2022

Hej.
Jeg er ked af, du føler, vi ikke har behandlet din reklamation korrekt, men vi gør os rigtig meget umage med at behandle alle reklamationer seriøst. Hvor gammel skoen er, har dog ikke noget at gøre med, om den er berettiget som reklamation eller ej, men det kan være almindelig slidtage eller forkert brug af skoen. Som jeg kan forstå på mine kolleger har skoene været brugt til andet end løb, hvor de får en unødig hård slidtage så derfor afvisningen. Nu skriver du ikke om Asics har set dine sko eller blot giver dig ret, men uanset hvad så er det ikke op til Asics men op til os som forhandler at behandle disse reklamationer, da vi har ekspertisen og erfaringen. Og har Asics ikke set dine sko, kan de umuligt vurdere din reklamation seriøst. Jeg ville gerne have givet dig chancen for en ekstra vurdering af skoene men kan forstå, du har fået løst problemet hos Asics, så i stedet skal jeg beklage din dårlige oplevelse hos os.

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice. Blev overhalet for ekspedering af flere kunder, inden jeg henvendte mig for at spørge om hjælp til at købe et par sko. Hun skrev mig op på en liste og sagde jeg var først i køen, men stille og roligt som de 5 ekspedienter blev færdige med dem de betjente, gik de en efter en til pause, mens jeg fortsat måtte vente på betjening. Til sidst måtte jeg gå uden at være blevet betjent. Sidste gang jeg besøger dem!

31. oktober 2022

Hej Christoffer.
Tak for din anmeldelse selv om jeg selvfølgelig er utrolig ked af at høre med din dårlige oplevelse. Vi har netop indført et system, hvor vi skriver kunderne op, så de ikke bliver glemt eller sprunget over, og det har vi så åbenbart fejlet med i dit tilfælde. Det kan jeg kun beklage rigtig mange gange. Kan du ikke kontakte mig på kent@marathonsport.dk eller 22801157, så vil jeg prøve at råde bod på din dårlige oplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service og god ekspertrådgivning

Skulle bruge nogle nye løbesko da jeg var begyndt at få noget der lignede skinnebens betændelse af at løbe i mine gamle. Det var første gang jeg fik taget en løbetest og jeg var særdeles glad for den service jeg fik af Ivan inde ved butikken ved Søerne.

Manden kan vist betegnes som en "løbesko encyclopedia". Det var virkelig imponerende hvor meget han vidste om de forskellige specifikationer af sko-udvalget som han havde fundet til mig. Ikke overraskende at høre at han var butikkens løbesko anmelder. Han var omhyggelig og brugte næsten 45 minutter med mig for at være helt sikker på at vi fandt nogle der passede til min løbestil.

10. august 2022

Hej Steven.
Tusind tak for din anmeldelse og de mange stjerner. Vi er glade for, du føler, du har fået en god og kompetent vejledning og jeg giver dine roser videre til Ivan.
Kent

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv