Zeer prettig en kundig geholpen in Deventer.er was iets kleurverschil tussen de loafers en daarom werd er een nieuw paar besteld en gratis thuis bezorgd. Met zo’n grote collectie zit er altijd een m... Vis mer
Se hva andre synes
Na dat ik de schoenen via website besteld had, was de levertijd korter dan aangekondigd. Ik heb de schoenen in de winkel opgehaald en ook daar kreeg ik goede informatie over eventueel ruilen of teru... Vis mer
Experience desastreuse! Acheté sur le site une paire de sneakers;aprésquelques usages les coutures arriéres se sont dechirées. Qualité vraiment pitoyable! Le pire etait à venir avec un service cl... Vis mer
Selskapet har svart
Medewerkster in de winkel in Den Haag was zeer behulpzaam. De betreffende schoen was niet in de winkel op voorraad, I.p,v nee verkopen heeft ze een paar in de gewenste maat laten bezorgen, zonder ver... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.
Kontaktopplysninger
Magistratenlaan 40-42, 5223 MD, ‘s-Hertogenbosch, Nederland
- 085-9028188
- klantenservice@manfield.nl
- www.manfield.com
Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Klantenservice is heel onaardig
Schoenen gekocht in Deventer, personeel opdringerig. Vervolgens twee verschillende maten in één doos. Klantenservice zegt ga maar weer naar Deventer, lekker makkelijk terwijl je ver weg woont. Kunnen niet worden teruggestuurd. Vervolgens leuke opmerking: je had de schoenen zelf ook kunnen bekijken in de doos. Een klacht kan worden ingediend bij de klantenservice maar daar wordt niets mee gedaan wordt al meteen medegedeeld. Schande

Svar fra Manfield
J’ai commandé des boots le 8 janvier et…
J’ai commandé des boots le 8 janvier et je les ai reçus uniquement deux semaines après. Or on m’avait dit que cela prenait quelques jours… quand je les ai reçu enfin… Il y avait un défaut de fabrication, donc je suis retourné à boutique et là je suis toujours en attente de mes chaussures. Mais les vendeurs sont très gentils.

Leuke collectie
Leuke collectie. Personeel is altijd vriendelijk en professioneel.

Snelle levering, mooie sneaker
Snelle levering, sneakers zien er leuk uit, maat goed maar zitten oncomfortabel, voelen stug dus terug helaas

Snelle levering .
Snelle levering .. prachtige schoenen .. goeie korting

Svar fra Manfield
Goede kwaliteit en scherp geprijsd
Goede kwaliteit en scherp geprijsd. Zeker in de winter sale periode.

Niet zo kundig
Vorige week schoenen voor mijn man gekocht. De medewerker vroeg ons netjes of hij ons kon helpen. Mijn man vroeg om meerdere maten te passen. Uiteraard was dat geen probleem. Al maakte hij de opmerking erbij dat je bij een schoen enkel op de lengte hoeft te letten en nooit naar de breedte want.. "dat maakt bij schoenen nooit uit". Opmerkelijke opmerking maar goed.
De medewerker zei vervolgens zonder dat hij aan de schoen gevoeld had, toen mijn man zijn eerste schoen inmiddels aan had en hij op anderhalve meter afstand stond :" o, dat is de perfecte maat hoor. Dat kan ik vanaf hier zien".
Niet heel kundig. Verder wel vriendelijk.

Svar fra Manfield
Schoenen zijn netjes geleverd en passen…
Schoenen zijn netjes geleverd en passen perfect, wel raar dat ze nadat ik ze gekocht, betaald en ontvangen heb voor 63 euro per paar deze ineens voor 56 euro op de site staan.

Svar fra Manfield
Had per ongeluk de verkeerde maat…
Had per ongeluk de verkeerde maat besteld en had een verkeerde email ingevoerd snel en netjes opgelost!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Medewerkers manfield lijnbaan rotterdam heel vriendelijk

Product en verkoopproces was prima
Product en verkoopproces was prima

Een tevreden klant
Mijn bronzen pumps passen weer als gegoten zoals elke aankoop bij Manfield en bovendien altijd een supersnelle service !!

Bestel hier NIET, schandalige service
Helaas bij levering van mijn bestelling was het product stuk. Na contact kon ik deze op kosten van Manfield retourneren. Op 30 december 2025 retour gestuurd en nog steeds geen cent teruggekregen van mijn aankoopbedrag terwijl dat wel is afgesproken (heb het gelukkig zwart op wit). Klantenservice is niet te bereiken en op de chat wordt geen of na een aantal dagen een korte reactie gestuurd maar nog steeds is het niet afgehandeld.
Bestel/koop hier niet!!

Fijne schoenen en een snelle levering
Fijne schoenen en een snelle levering

Online een aankoop gedaan
Online een aankoop gedaan, helaas viel de aankoop groter uit dan verwacht.
We hadden recht om bij de feestdagen binnen de 30 dagen te retourneren, mijn schoonmoeder had deze aankoop ruim op tijd gedaan, waardoor ik het pakje een tijdje erna heb ontvangen, het zou nog net binnen de 30 dagen zijn gevallen. ik heb hun nog gemaild met een vraag, normaal reageren ze binnen de 2 werkdagen, ze hebben een week gewacht met antwoorden waardoor ik zogezegd te laat was met retourneren. En nu antwoorden ze helemaal niet meer.
Klantonvriendelijk!

Ben al jaren trouwe klant
Ben al jaren trouwe klant
Bij Manfield. Zowel in de winkel als online. Laatste aankoop online gedaan in de Sale en nog eens 10% extra korting gekregen. Supermooie enkellaarsjes in de sale gekocht ! Retourneren in de winkel is ook geen probleem en de verzendkosten zijn acceptabel. Kortom: ik raad Manfield bij een ieder aan !
Sneakers via website gekocht
Was op zoek naar grijze nubuck sneakers, veel keus in de webshop. Ik heb een leuk paar kunnen vinden en gekocht tegen een mooie prijs. Schoenen zijn snel geleverd, zitten fijn en zijn netjes afgewerkt.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.