Maasstadslapen Anmeldelser 42

TrustScore 4 av 5

4,0

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week Hästens topper en matras gekocht. Matras had wat waterschade. Gebeld, kon matras ruilen. Vandaag matras teruggebracht en twee nieuwe Hästens matrassen gekocht. Super service. Keuze is hee... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt een aanrader dit bedrijf heel goed geholpen door het personeel top kwaliteit 👌

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vorige week Hästens topper en matras…

Super service. Keuze is heel groot dus goed om langs te gaan! Aanrader

27. februar 2026

Halve oplichting

Halve oplichting! Het bedrijf beweerde een 'Original' Matt Sleeps boxspring en matrassen te leveren. Maar leverden een 'hard box' zonder springveren. De eigenaar beweert met zijn voorwaarden niet aan retouren te doen. Maar kan natuurlijk niet de wet naar zijn hand zetten. Blijf weg bij deze onderneming!

13. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tevreden klant en lekker bed

Bed is zoals we het op de foto's gezien hebben. Er zouden eigenlijk 2 mensen komen om het bed naar boven te brengen, maar 1 van de heren was ziek. Wel betaald voor de extra service en toen de chauffeur dat zag, heeft hij meegeholpen. Super netjes en beleefd. En niets aan te merken op het bed!

2. desember 2025

Top service

Top service. Snelle levering. Mooie spullen voor een klein prijsje. Zeker kijken waard

17. november 2025

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Ik ben hier naartoe gekomen en ben goed geholpen. Snelle levering ik begrijp de negatieve recensies niet.

10. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De showroom in Ridderkerk heeft geen medewerkers

De showroom aan de Euroweg Ridderkerk stelt niets voor. Er zijn geen medewerkers aanwezig, alleen mensen van een ander bedrijf. Je kan op de bedden gaan liggen, maar het is niet duidelijk om welk matras het gaat. Het lijkt in niets op de tekst op de website: Aarzel niet en kom gerust een volledige kijk nemen in onze showroom aan de Euroweg 50, Ridderkerk. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen en geven persoonlijk advies in gezelschap met een kopje koffie :).

Dus voor niets afgereisd naar Ridderkerk!

29. august 2025

Service buitengewoon!!

Op marktplaats gereageerd op de advertentie van Maasstad slapen; Emma matrassen hybrid ll voor € 170,-. Keurig reactie, Maasstad kon ons zelfs de Emma hybrid premium aanbieden en wel voor € 200,- per matras. Nu had Emma zelf ook een paasactie, matrassen voor helft van de prijs, wetende dat Emma de retouren en masse verkoopt aan opkopers zoals Maasstad, een redelijk betrouwbare prijs . Vrijdag 25 april afgereisd naar Vlaardingen, hier kon ik de matrassen ophalen. Na enig zoeken werden de matrassen gevonden, keurig met Emma op de rits, wel zonder doos, maar keurig opgerold, vacuüm getrokken. Werden geholpen met sjouwen naar de auto, tot zover goed.
29 april 'savonds de matrassen uitgepakt om ze 24 uur te kunnen laten luchten en zetten.
Het viel al op dat ze voor de hybrid premium niet de juiste dikte hadden en ook te licht waren. Ook viel al op dat de veren aan de onderkant te voelen waren.
Na een mailtje en een belletje naar Maasstad slapen en wonen bleek er een vergissing gemaakt met meegeven van de matrassen en werd er gelijk een afspraak ingepland om de matrassen op te halen.
Zeer goede service dus!!!

25. april 2025

Vriendelijk bedrijf

Vriendelijk bedrijf, servicegericht.
Raar dat het of 5 sterren krijgt of 1.
Lijkt me interessant te weten wat er precies achter de eentjes zit.
Hou vol, jullie zijn goed bezig.
Anneke en Wim

15. februar 2025

Super prijs / kwaliteit

Gister hier twee matrassen gekocht. Vriendelijk en erg goed geholpen.

Super matrassen voor een erg goede prijs.

Ben je op zoek naar nieuwe matrassen of een bed, ga hier gerust kijken.

9. februar 2025

Topper hastens gekocht.

Topper hastens gekocht.

Deze was als vervanger van onze huidige topper bjx, precies dezelfde.

Wij hebben de rits opengemaakt ter controle of inhoud hetzelfde is en alles was ok.

De labels ontbreken wat natuurlijk argwaan wekt maar het is echt zelfde product, we hebben gecheckt met onze huidige topper.

Topper is niet van gister, want nieuw rook onze hele slaapkamer zeker 6 tot 12 mnd sterk naar paardenhaar. Hier is de geur vanaf, zelfs als je aan de topper ruikt, dus zeker meer dan 5 jaar oud.

Verschil nieuw en hier is wel enorm met een nieuwe topper rond de 6000€…

Ze hebben 2 locaties in Ridderkerk en Vlaardingen. Ridderkerk is vrij minimalistisch en alleen hastens. Vlaardingen is zeer uitgebreid.

Eerste gevoel bij aankomst is “WTF, waar zijn we in godsnaam beland” tot je binnen stapt! Ga gewoon kijken, je kan altijd wegrijden!

Mijn advies, als je meer dan 1000€ uitgeeft, ga erheen en bekijk wat je koopt! You get what you see!!

Dus al die zeur reviews hier zijn in mijn opinie beetje dom… kijk ff wat je koopt als je meer dan 1000€ spendeert of anders neem je verlies!

Ik durf dit handelsbedrijf zeker aan te bevelen!

11. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

We kochten een bed via marktplaats bij…

We kochten een bed via marktplaats bij maasstad wonen,zo goed als nieuw stond er bij.
Dan verwacht men een bijna nieuw bed,toch,
Het werd bezorgd,alles netjes verpakt,werd netjes neergezet.dat ging in zo,n sneltreinvaart,ze waren vertrokken voor we het door hadden.
We hadden helaas al betaald,zeer dom.
We gingen boven kijken,we kregen de tranen in de ogen.
Niet best hoe het er uit ziet,ik heb het uit elkaar gehaald,toen zag ik aan de onderkant van het houten frame een datum staan,1999 staat er.
Een bed van 25 jaar oud.
Voor u een waarschuwing,koop nooit iets bij deze gemene lui,
Leo

Maasstad Slapen Ridderkerk

Wat een slecht bedrijf. Ik zou nooit maar dan ook nooit met dit bedrijf in zee gaan.
Ze verkopen troep. Bedden zijn al heel oud worden verkocht als nieuw. Ze nemen het niet zo nauw met regels. En als je dan iets over je aankoop apt. Dan doen ze alsof er niks aan de hand is en zij vooral niks verkeerd doen. Het is een bedrijf waarvan ik iedereen aanraad om nooit iets te kopen. Wat een slecht bedrijf. Ik zou ze liever min sterren geven.

Matrassen

Goede levering, vriendelijk personeel en een fijne communicatie.

De matrassen zelf zijn ook van kwaliteit zoals vooraf beloofd is. Echt een aanrader.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv