Thermosfles gekocht, na enige tijd viel de dop uit elkaar. Het ging dus om zeer slechte kwaliteit. Contact gezocht met LUVION, het antwoord was om een nieuwe dop te kopen a 22,-. Slechte servi... Vis mer
Se hva andre synes
We hebben twee traphekjes besteld. In eerste instantie werd er maar één geleverd, maar dat werd snel opgelost. Helaas ging het eerste hekje binnen een maand kapot en ongeveer drie maanden later ook he... Vis mer
Wij zijn enorm tevreden over de uitstekende service die we hebben ontvangen. We hadden een probleem met onze Luvion babyfoon, die we ondertussen ongeveer 1,5 jaar in gebruik hebben. Via e-mail verli... Vis mer
Wij kochten een Luvion Essentials black. Wat aangeboden wordt als een speciale editie voor €180,-. Het blijkt de slechtste aankoop sinds tijden. Het bereik? Nog geen 10m. Volgens het product zou dit... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Bij Luvion vind je in elke prijsklasse een babyfoon met camera én vele handige en leuke babyproducten! ✓ Top kwaliteit ✓ Snelle levering ✓ Gratis verzending
Kontaktopplysninger
Nederland
- www.luvion.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Luvion Pinguïn Slaaptrainer
Pinguïn slaaptrainer gekocht voor onze peuter. Werkt heel prettig, maar was op een dag zomaar stuk, zonder aanwijsbare reden. Contact gezocht met Luvion en we kregen direct een nieuw apparaat toegestuurd. Hele fijne service.
Levering was niet compleet maar vanuit…
Levering was niet compleet maar vanuit Luvion erg snel en netjes gehandeld. Kreeg het niet ontvangen product snel alsnog opgestuurd.
Snelle reactie op mijn mails, goede en snelle service!
Helaas werkte het product niet meer…
Helaas werkte het product niet meer naar behoren. Ze hebben goed meegekeken naar een oplossing en heb een nieuwe babyphone gekregen. Erg fijn!
Top service!
Snelle reactie en super afhandeling van het probleem. Binnen een dag alles opgelost, babyfoon kan direct weer gebruikt worden.
Fijne babyfoon
Fijne babyfoon, erg gemakkelijk te installeren zelf heel goed te doen zonder de handleiding die erbij zit. Geeft goed duidelijk beeld, ook in het donker goede beelden. Zijn dan ook erg tevreden over onze nieuwe aankoop.
Luvion klantenservice uitstekend.
Wij hebben 3 babyfoons van Luvion. Na verloop van tijd waren de stekkers/connectoren van de adapters kapot. Contact gehad met de klantenservice en super geholpen. Direct zijn er nieuwe adapters opgestuurd.
Wat een VERSCHRIKKELIJKE babyfoon.
Wat een VERSCHRIKKELIJKE babyfoon.
Ik heb 1 monitor en 3 camera’s. Het is jammer dat ik er geen foto’s en videos bij kan plaatsen maar écht waar. De frustratie die ik iedere avond weer bij me draag is van een ander niveau. Hij schakelt nooit vlot over van camera naar camera. Sterker nog, soms krijg ik geen helemaal geen beeld. En als ik beeld heb dan wordt ik alsnog verrast door een ‘niet live’ beeld. Vorige week dacht ik dat mijn dochter nog in bed lag, althans, dat bleek op de monitor… Om er vervolgens achter te komen dat ze gewoon al beneden op de bank zat. Het beeld hing gewoon vast! Nu heb ik een dochter van 4 maar stel je voor dat je een baby’tje hebt en er gebeurd iets en je ziet het gewoon niet omdat je in de veronderstelling bent dat je kindje gewoon veilig ligt te slapen… en dan die belachelijke prijs. Nee jongens, ff lekker normaal doen, dit is het écht niet waard. Zit hier nu weer te klooien met dat ding. Zie momenteel niet een van mijn kinderen. Tuutuutuut. Dat geluid dat ie geen verbinding maakt klinkt voor mij inmiddels als nagels over een schoolbord. Niet doen, zond van je geld!!
Wij hadden een probleem met onze…adapter was kapot
Wij hadden een probleem met onze babyfoon. Wij hebben gemaild en het is opgelost. Ze gaan ons een nieuwe adapter opsturen. Wat ik super vriendelijk vind. Daarom een terechte score. Bedankt nogmaals voor de snelle service
Super fijne babyfoon en service
Super fijne babyfoon, helaas na 1,5 jaar het beeldscherm defect. Maar supersnelle reactie van luvion en een gepaste oplossing. Koop hun product dus zeker weer!
Goede garantieregeling
Item was vroegtijdig stuk, snel vastgesteld en een vervangen item toegestuurd gekregen.
Via bestekeuzebabyfoon.nl de luvion…
Via bestekeuzebabyfoon.nl de luvion essential besteld. Was snel binnen en werkt precies zoals in de video review is aangegeven. Ik ben er blij mee.
Fantastische klantenservice!
Heel leuk product en fantastische klantenservice! Onze sleep trainer werkte ineens niet meer, en we kregen direct een nieuwe opgestuurd.
Heerlijk makkelijk toestel.
Heerlijk makkelijk toestel met goed beeld. Wij hebben de luvion easy gekocht en deze doet precies wat er verwacht werd
Toen ons white noise toestel ons na 6…
Toen ons white noise toestel ons na 6 maanden in de steek liet door een haperend knopje werd er onmiddellijk een nieuw toestel opgestuurd. De service is snel en vriendelijk en de materialen zijn ook heel goed en gebruiksvriendelijk.
Babyfoon iron clear 70
Wij hebben de babyfoon luvion iron clear 70. Wij wilde er juist 1 zonder camera. Hij is perfect. Niet groot. Doet wat hij moet doen. Erg tevreden!
Hele fijne babyfoon, aanrader!
Hele fijne babyfoon. Wij hebben de luvion easy. Camera is te draaien (handmatig) , fijne monitor die lang mee gaat , makkelijk in gebruik. Hiervoor een camera die via de telefoon ging en dat was super onpraktisch. Dit vind ik een veel fijnere oplossing!
Topservice van Luvion
Zeer tevreden over de babycam. Na 7-8 maanden intensief gebruik laadde de monitor niet goed meer op, oplader maakte geen contact in het apparaat. Luvion benaderd en een nieuwe monotor gekregen, nu werkt alles weer naar behoren. Zeer tevreden met de service van Luvion!!
Goede babyfoon, geweldige service
Een klein jaar na aanschaf van een Platinum 3 babyfoon problemen met het opladen (adapter snoer maakte geen contact meer). Gemeld bij Luvion, die stuurde dezelfde dag nog een vervangende monitor op, zonder verdere kosten (ook niet voor het verzenden). Prima service van dit bedrijf en verder ook heel tevreden over de babyfoon.
Aanrader
Wij hebben de luvion easy babyfoon gekregen bij ons eerste kindje. We waren hier erg blij mee en hebben deze nu ook gekocht voor ons tweede kindje. Het beeld is duidelijk, verbinding is goed en het is een betaalbare babyfoon. Kortom, wij zijn er blij mee.
Het is een handzaam product wat precies…
Het is een handzaam product wat precies doet wat het moet doen. We namen de babyfoon mee op vakantie en het werkte perfect !
De beelden zijn goed te zien en het geluid is ook goed. Dus wat mij betreft een aanrader :)
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.