Lübker Golf & Spa Resort Anmeldelser 290

4. Brasserie
  5. Ferieleilighet
  6. Ferieboligutleie

Skrevet av virksomheten

Udfordringer til golfentusiaster på en af Nordeuropas bedste baner. 27-hullers golfbaneanlæg designet af Robert Trent Jones II. Spa & Wellness-oase med 2 etagers spa, Subtropisk Bad og fitnesscenter. Café og restaurant som serverer årstidens lækre retter. Med alle vores skønne faciliteter – og med en masse forskellige besøgsmuligheder og aktiviteter rundt på det øvrige Djursland – vil Lübker Golf & Spa Resort være et fantastisk udgangspunkt for et kortere eller længere ferieophold.

Kontaktopplysninger

4,0

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vårt opphold på Lübker var meget…

Vårt opphold på Lübker var meget vellykket. Det var litt vanskelig å finne rommet da vi ankom på natten kl 00:30 etter en biltur fra fergen i Hirtshals. Rommet var overraskende stort, med to soverom og bra utstyrt. Vi liker godt morgen kaffe på rommet. Maten i restauranten var meget velsmakende. Og sist men ikke minst banen Sand, Forrest og Sky det var det aller beste. Betjeningen var hyggelig og imøtekommende. Vi kommer garanter tilbake.

4. mai 2026

Hej Astrid

Tak for din anmeldelse og for jeres besøg.

Det betyder meget for os at høre, at I havde et meget vellykket ophold hos os, og at både boligen, restauranten, golfbanen og servicen levede op til jeres forventninger. Vi er særligt glade for at høre, at vores baneoplevelse på Sand, Forest og Sky var højdepunktet under jeres besøg.

Det glæder os meget, at I allerede ser frem til at komme tilbage.

Team Lübker // Sofie

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi fikk nok en fantastisk golf…

Vi fikk nok en fantastisk golf opplevelse på årets "tour" - Lubker leverer igjen med et fantastisk anlegg, greener man egentlig bare kan drømme om, fairwayer som en "god green" og en helhet i alle 27 huller, banen som helhet - hele anlegget var bare 10påtopp denne gang.
God service fra bestilling startet, herlige måltider og flott hjelp fra hele deres betjening fra A til Å.

Ikke minst så ordnet dere også med godt vær - igjen...

Takk for nok et herlig opphold hos dere.

30. april 2026

Hej Aslagsen,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen og for at dere igjen valgte å legge årets golftur til oss.

Det gleder oss å lese at både banen, greenene og helhetsopplevelsen levde opp til forventningene. Når dere beskriver fairwayene som en «god green», tar vi det som et stort kompliment til arbeidet som legges ned av baneteamet gjennom hele sesongen. Det er også hyggelig å høre at både servicen, måltidene og hjelpen fra våre medarbeidere bidro positivt til oppholdet deres.

Og været tar vi gjerne litt av æren for – i hvert fall når det spiller på lag med golfen.

Vi setter stor pris på de varme ordene og håper å få ønske dere velkommen tilbake til enda et herlig opphold hos oss.

De beste hilsner
Team Lübker // Mette

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk flott hytte, golfbaner og service

Fantastisk flott hytte og service overalt i reporter, personalet i Pro shop og green keepere var særdeles påpasselige og servicemindet. Golfbaner var av ypperste klasse og fortjener de premiene de har fått.
Vi kommer tilbake 🇩🇰

30. mai 2025

Kjære Frank Terje

Tusen, tusen takk for den nydelige anmeldelsen! Det gleder oss stort å høre at dere hadde en fantastisk opplevelse – hele teamet blir oppriktig glade for å lese så fine ord.

At dere koste dere i ferieboligen, nøt golfbanene og fikk god service fra våre dyktige ansatte, betyr utrolig mye for oss. Vi legger hjertet i det vi gjør, så det er fantastisk å høre at det blir satt pris på.

Og så hyggelig å høre at dere allerede planlegger å komme tilbake – vi gleder oss til å ønske dere hjertelig velkommen igjen :)

Beste hilsener

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi har hatt 3 supre dager på Lubker…

Vi har hatt 3 supre dager på Lubker resort!
Våres familie på 5 har fått super service i restauranten, i proshop med tilrettelegging av spill og flott instruksjon av Morten Pro:)

Fantastisk gode greener, tee-steder og fairways, til og med på korthullsbanen👏👏.

Eneste minus som ikke gir full pott på totalscore er pris, spesielt for oss fjellaper fra Norge som har svak kronekurs ift dansk valuta.
Meget god service veier nesten opp for det;)

Vi fikk en overraskende kald dag på fredag, men etter en langt og godt besøk på Spa anlegget var det helt glemt! Et imponerende godt og variert utvalg av massasjebad, varme og kalde utendørs-stamper, badstu og dampbad samt servering av øl og drinks var langt over forventning!

Takk for et deilig opphold

Steinar Hemsett

10. mai 2025

Kjære Steinar,

Tusen takk for den fine anmeldelsen – vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele deres opplevelse.

Det gleder oss å høre at både banen, restauranten, proshopen og ikke minst vår Head Pro har bidratt til et godt opphold for hele familien. Vi er klar over at den norske kronekursen kan gjøre prisnivået litt utfordrende, men håper at servicen og rammene har gjort opplevelsen verdt det.

Det var selvfølgelig uheldig med en kjølig fredag – spesielt når våren ellers har vist seg fra sin beste side her i Danmark. Vi er glade for at dere fant varmen i Spa & Wellness.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake en annen gang – forhåpentligvis med både sol og sterkere kronekurs :)

De beste hilsener,

Behagelig opphold i ferieleilighet

Behagelig opphold i ferieleilighet. Spennende og bra golfbaner med mye variasjon. Flott anlegg, men kunne gjerne hvert et bedre tilbud for kaffe og mat på Lübker Square - derfor rating på 4,5 og ikke fullt hus med 5,0.

4. oktober 2024

Kære gæst

Tusind tak for dit besøg hos Lübker og for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at dit ophold i ferielejligheden var behageligt, og at golfbanernes variation og udfordringer levede op til dine forventninger.

Din feedback om udvalget i Square frokostcafé er meget værdsat, og vi vil helt sikkert tage det med i vores løbende arbejde for at forbedre gæsteoplevelsen.

Endnu en gang tak for besøget – vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage næste gang :)

Et fantastisk golfanlegg

Et fantastisk golfanlegg, med topp kvalitet. I tillegg hyggelig og profesjonell betjening. det eneste som manglet var mange Birdies.. :-)

19. september 2024

Hej Erik

Tusind tak for besøget fra Norge – og for den herlige anmeldelse! Vi er super glade for, at du nød både banen og vores betjening – og vi håber, at birdierne finder vej næste gang 😉 Vi ser frem til at byde velkommen igen snart.

Super familieferie.

Veldig fint og rolig sted. Høy standard på leiligheten. Vi bodde i Lübker Alle 57 C.
Nærme Djurs Sommerland, som var vårt mål med oppholdet. Deilig å kunne ta seg et bad ved ankomst.
Alt i alt veldig fornøyd. Kommer gjerne tilbake, og vil anbefale Lübker til både golfere og barnefamilier.

Hilsen familien Haugsdal Bakken fra Kristiansand i Norge.

17. juli 2024

Hej til jer alle i familien Haugsdal Bakken

Mange tak for jeres besøg hos Lübker og jeres skønne feedback i denne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I havde et fint og roligt ophold i vores lejlighed og satte pris på den høje standard.

Det er også dejligt at vide, at I nød nærheden til Djurs Sommerland, og vi er yderst taknemmelige for, at I vil anbefale Lübker til både golfere og børnefamilier.

Vi vil se meget frem til at byde jer velkommen tilbage! Ha' det rigtig godt så længe :)

Flott ferieopphold

Vi hadde et flott opphold i en moderne feriebolig. Et flott resort hvor du kan finne feriepuls, også uten å spille golf. Fint å gå tur på området, bla fin 5 km hjerterunde, men kanskje merke den enda litt bedre og sørge for at den ikke gror igjen.

Kort vei til mange kjekke opplevelser på Djursland og heller ikke langt til Randers og Århus.

Som småbarnsfamilie var Subtropisk bad og lekekrok i Square Cafe supert. Maten vi fikk der var også god og de var behjelpelige med allergier.

Lekeplassen var derimot skuffende med ødelagt lekeapparat og manglende vedlikehold på resterende apparat. Skeptisk til å bruke dem. Puss opp og inkluder gjerne et apparat til mindre barn og benk for foreldre.

Boligen var innbydende, men med enkelte tegn til slitasje. Vedlikehold anbefales for å opprettholde standarden på resortet.

16. juli 2024

Hej Ingrid

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at I havde et dejligt ophold og nød vores ferieboligen samt de mange aktiviteter.

Det er dejligt at høre, I nød det subtropiske bad og legekrogen i Square Café, og at vores team kunne være behjælpelig i forhold til allergier.

Vi sætter stor pris på din feedback om Hjertestien og vil arbejde på at forbedre mærkningen og vedligeholdelsen af ruten. Også mange tak for at gøre opmærksom på legepladsen – det vil vi straks tage med videre, så den er sikker og sjov for alle børn og komfortabel for forældre.

Tak for denne gang – vi håber, I vil besøge os en anden gang :)

Flotte rom

Flotte rom, veldig god mat, fine forhold på golfbanene og hyggelig betjenning.

15. april 2024

Hej Tom

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er begejstrede for at høre, at du fandt dig godt til rette i boligen og nød velsmagende mad, golfbanerne og oplevede en god service.

Det er en fornøjelse at kunne skabe en atmosfære, hvor vores gæster kan nyde hvert øjeblik, og det glæder os, at vi har formået at gøre dit ophold behageligt.

Vi håber at byde dig velkommen tilbage til endnu en god oplevelse.

Mette // Lübker Golf & Spa Resort

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Familie på 3 som overnattet 4 netter…

Familie på 3 som overnattet 4 netter ifb med besøk av Djurs Sommerland og Legoland, meget fin leilighet med alt trenger. Kommer nok tilbake ved neste Djurs besøk.

17. juli 2022

Hej Per

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot – den sætter vi utrolig stor pris på. Det glæder os meget, at I har nogle gode dage her i Danmark med besøg i de skønne forlystelsesparker.

Dejligt hvis I vil komme igen – I skal være hjertelig velkomne på vores resort. Håber vi ses :)

Lübker Golf & Spa Resort

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bare dårlig service!

20. april 2021

Hej Claus
Vi er utrolig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Som jeg også skrev på Facebook, ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan for at rette op på det og vil meget gerne ringe dig op, så vi kan blive klogere på, hvad der er gået galt. Vil du have ulejligheden af at sende dit telefonnummer/mailadresse på mail@lubker.com, så vi kan kontakte dig?
Lübker Golf & Spa Resort

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi hadde et fantastisk opphold i påsken…

Vi hadde et fantastisk opphold i påsken på en flott bane, gode bo og mat tilbud samt veldig god service overalt .

2. mai 2019

Hej Stein
Vi er meget glade for din anmeldelse - 1000 tak for den! Dejligt at I havde et godt ophold og at både golfbanen, boligen og vores service levede op til jeres forventninger.
Kom endelig igen en anden gang :)
Lübker Golf Resort

Vis anmeldelser på alle språk. (290 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv