Elendighet hele veien. «LOT» of delays!!!
Elendighet hele veien.
Reiste fra Oslo til Skopje via Warsawa. Hadde business billetter hvorpå det ikke var mulig å sjekke inn online, så vi måtte til skranken for å få boardingkort osl-warsawa og fikk beskjed om å ta kontakt ved gaten for å få andre/riktige boardingkort for warsawa-skopje. Etter ombordstigning satt vi på forskjellige rader i flyet.
Fra warsawa til Skopje så var vi igjen tildelt forskjellige plasser på business tiltross for at vi var de eneste på business.
Dårlige gater ( lengst unna) med buss til og fra flyet på alle strekninger ( billigst for flyselskapet)
Hjemreisen var enda verre.
Ved innsjekk i Skopje stod vi i 1 time og deretter var flyet forsinket 40 min fra Skopje til Warsawa. ( men vi hadde nesten 2 timer til neste fly så det tok vi med ro)
Ved ankomst til Warsawa så ble vi sittende i 20 min i flyet og vente på trapp til flyet - å deretter ble vi stående 20 min til i buss til flyplassen. Gaten vi ble sluppet av på var i andre enden av «transfere» området, så vi måtte igjennom ny passkontroll og sikkerhetskontroll igjen som gjorde at vi måtte løpe for å rekke flyet fra gate 40 i warsawa.
Ny forsinkelse ventet ved gaten da de ikke hadde begynt boarding tiltross for at det var 10 min til flyet skulle gå.
Alle passasjerene stod foran boarding skannings skrankene da de ikke hadde satt opp noen prioritets system her heller.
SÅ DETTE FLYSELSKAPET SKAL VI ALDRI NOENSINNE BRUKE IGJEN. Å anbefaler alle til å styre unna da de er hundre ganger verre enn Ryanair.
Det som imidlertid var positivt var flybesetningen - de var hyggelige og ønsket å yte god service.