Klus wel opgelost maar kosten veel meer tijd dan gepland en natuurlijk zeer hoge kosten. En geen lokale service monteur.
Se hva andre synes
Gisteren een verstopping laten verhelpen door deze boevenbende. Ik had zelf met een spiraal al zes meter gedaan, maar het liep nog niet door. In mijn riool zit een klep waardoor je niets hoeft open te... Vis mer
Super aardige loodgieter en ook super handig. Klus is ook geklaard en voor zover ik weet ook prima werk geleverd. Toch ben ik ontevreden. Je verwacht een loodgieter uit de buurt (beetje sociale bi... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichters!
Dit zijn oplichters! Ze vragen € 65,-exclusief BTW voorrijkosten en € 158,- exclusief BTW per uur. Wanneer ze een kwartier werken, rekenen ze een uur. Met een simpele reparatie ben je zo € 300,- kwijt.
Belde in het werkend ivm kapotte CV
Belde Op zaterdag ivm kapotte CV, geen warm water of verwarming. Eerste keer wordt er niet opgenomen, 2e keer wel. Wordt gezegd dat ze niemand beschikbaar hebben en direct opgehangen. Dat er niemand beschikbaar is kan natuurlijk, maar ik kreeg niet eens de kans om om een ander moment te vragen. Bovendien is het asociaal om op deze manier midden in het gesprek de verbinding te verbreken. Ik zou dit bedrijf niet benaderen. Als ze zo aan de telefoon zijn, dan kan het werk dat ze verrichten ook niet veel soeps zijn.
Komen NIET, bellen NIET terug...
Hardnekkige verstopping in de keuken. Dit bedrijf gebeld. Ze zouden in de volgende 2 uur er zijn. Na 2 uur niemand geweest. Nog eens gebeld. Kreeg eerst antwoordapparaat. Opgehangen en nog eens gebeld (immers 24-uurs service!). Toen wel iemand aan de lijn die wat mopperde over de instelling van het antwoordapparaat en zei dat ze zouden komen vandaag en ik nog even geduld moest hebben. Na 4 uur nog steeds niemand. Weer gebeld. Weer antwoordapparaat. Nog eens. Werd meteen opgehangen. Daarna nog eens 4 keer gebeld, maar echt, NIEMAND aan de lijn te krijgen!
Nu de volgende dag, halverwege de dag, nog steeds niemand geweest en ook niemand die mij even terugbelt. Schandelijk slechte “service”. 24/7??? Nou, alleen overdag èn als het hún uitkomt blijkbaar!!! Niet bellen dus!!
UPDATE: Heb A.J.Beck in Haarlem gebeld. Binnen 2 uur geholpen en goed ook! Voor veel minder geld dan ik anders had betaald bij deze oplichters!
Gistermiddag gebeld
Gistermiddag loodgieterreparatie team Haarlem gebeld, nadat de hoofdwaterleiding was doorboort. Er zou een loodgieter komen tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Je raadt het al niemand is op komen dagen! Ik heb rond 16/17.00 uur nog een aantal keer gebeld en uitgelegd dat ik drie kleine kids heb en geen water. De mevrouw aan de telefoon verzekerde mij dat er iemand zou komen. Nooit meer iets gehoord. Zojuist heb ik gebeld om te zeggen dat dit vrij aso is om niks meer te laten horen. Ik werd aan de telefoon onbeschoft beantwoord. Het zou aan een telefoonpaal liggen en ik zou waarschijnlijk aan een ander bedrijf doorgeschakeld zijn, ze hebben ook geen vrouw werken. Toen ik zei dat ik dit niet geloofde zei de meneer; dat ik hem biermagnaat lastig vallen! Nou echt belachelijk. Dat een klus uitloopt kan ik begrijpen, maar bel dan en vraag of de afspraak naar de volgende dag kan. Maar niks laten horen en danig mega onbeschoft doen dat kan echt niet! Wat een slecht bedrijf!!!
Gelukkig heb ik nu een loodgieter die wegkwam
GEEN AANRADER IN GEVAL VAN NOOD
Gisteravond 20:00 gebeld.. poep en pies liep bij ons langs de muur en vanaf plafond naar benee.. de sanibroyeur lekte op zolder (later bleek al een poosje). Ze zouden tussen 23:00-00:00 komen of volgende ochtend tussen 9:00-12:00.. je raadt het al. De storing was nergens doorgekomen en ze wisten nergens van. Er kon ook niemand meer gestuurd worden the day after. 24/7 365 dgn per jaar gaat dus NIET op.. waardeloos. Bel een loodgieter in de buurt!!
AVOID AT ALL COSTS
The plumber that unblocked our toilet threw the dirty water from the toilet pipe outside on our doorstep! After I told him that is was illegal to have human waste on the street he told me it wasn't and i should clear it for him. Never ever again! Its not cheap, but I was prepared to pay double the €500 he charged for 2 hours work but the whole street was contaminated and smelled. We had to replace the door mat and close the business to clean up after this so called plumber. Its a shame i cant put pictures online of this companies work because they are shocking.
They also operate under the name ARL in Rotterdam as thats on the factuur.
UPDATE - We had a visit from the local council because someone took pictures and reported to the health department which i should have done also, if it was not for the fact I was in shock after this companies work.
Super aardige loodgieter en ook super …
Toch ben ik ontevreden.
Je verwacht een loodgieter uit de buurt (beetje sociale binding en vertrouwen ook) en dan komt er iemand uit Den Haag mijn klus klaren in Maarssen. Vind ik raar.
Maar dat uurtarief slaat werkelijk alles, € 215,38. Dat is nog duurder dan een gemiddelde advocaat of accountant!. Deze man was hier 1,5 uur bezig met verstopping van de keuken afvoer. Misschien was het nodig, kan ik niet beoordelen, maar met zo'n uurtarief trek ik alles in twijfel. Overigens hoorde ik het tarief pas toen hij zijn handen al om de sifon had....
Waarom zijn werklui altijd zo moeilijk te vertrouwen???
Prijsmisleiding
Veel te duur voor het werk dat ze hebben gedaan. Bovendien een halfuur p.p. teveel berekend en veel te hoge voorrijkosten. Ze doen voorkomen in de buurt te zitten, maar beide heren kwamen overduidelijk uit de stad en vonden het hier 'veel te rustig'. Op zaterdagavond om 20.00u. kreeg ik boven op het dak waar ik lekkage had pas een prijsopgave (telefonisch was er niets vermeld). Uiteraard kan ik geen nee zeggen als m'n halve badkamer vol water loopt op dit tijdstip.
Met €158 p.u. zijn ze wel erg duur. Maargoed dat zou dan nog mijn fout kunnen zijn, maar vervolgens nog binnen het uur weg zijn en 1,5 uur rekenen ben ik niet van gediend. Achteraf had ik er gelijk wat op moeten zeggen, maar dit merk je pas als je de bon (onvolledig ingevuld) goed bekijkt.
Was niet nodig geweest dit!
Oplichters
Wij hadden een verstopt toilet. Afspraak 's ochtends om 9 uur, komen pas om half 7 's avonds opdagen en rekenen vervolgens avondtarief (is dubbele van dagtarief). Verstopping zou zijn opgelost, manchet zou niet goed zijn, dus nieuwe afspraak moeten maken omdat monteur geen manchet bij zich had. Bij 2e afspraak nieuwe manchet geplaatst en probleem zou zijn opgelost. Echter na 3 dagen toilet opnieuw verstopt omdat - bleek achteraf - het manchet niet goed was geplaatst. Daarna nieuwe afspraak geprobeerd te maken, maar zijn tot 5 x toe zonder enig bericht van verhindering niet komen opdagen. Laten niets meer van zich horen. Reageren niet op aangetekende brief. Heeft ons € 420 in totaal gekost en hebben uiteindelijk ander loodgietersbedrijf moeten inschakelen om het probleem op te lossen. Pure oplichters dus. Niet mee in zee gaan!! Let op: zij handelen ook onder de naam ARL Loodgieters.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.