Schuimbetonplus Anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Betrouwbare service, duidelijke communicatie en topkwaliteit!

Goede prijs, helder contact en duidelijke afspraken.

Na het ontvangen van de offerte en het verzoek om een relatief hoge aanbetaling, was ik even verrast. Ook kon ik weinig recente reviews vinden die mij echt verder hielpen. Daarom deel ik graag mijn ervaring, zodat anderen direct vertrouwen kunnen hebben in Marjolein en Huub.

Vanaf het aanvragen tot alles geregeld was, heb ik prettig en persoonlijk contact gehad. De service was snel en er werd gewerkt met betrouwbare partners voor het storten van het schuimbeton en de dekvloer. Bij vragen kon ik eenvoudig een appje sturen en kreeg altijd snel en duidelijk antwoord.
Het werk is netjes en professioneel uitgevoerd. Kortom: een aanrader!

15. januar 2026

Een ervaring voor het leven

Je verwacht bij een nieuw gestorte vloer een mooie, strakke, vlakke laag. Wat wij kregen van Schuimbeton Plus BV?Een buggelpiste waar je spontaan je ski's bij gaat zoeken. Als je ooit hebt willen weten hoe het voelt om in je eigen huis over een Alpenlandschap te lopen: zij regelen het.

Maar goed, dan denk je: fouten kunnen gebeuren, laten we samen kijken hoe we dit oplossen.
En dáár begint het echte avontuur.

In plaats van meedenken of verantwoordelijkheid nemen, begint Schuimbeton Plus BV aan een potje “balletje balletje” waarbij ze elke vraag doorverwijzen naar een externe partij. Die externe partij wijst vervolgens weer ergens anders heen, en zo ontstaat een vrolijke kringloop van afschuiven waar alleen het balletje nog ontbreekt.

Proberen ze samen met jou naar een oplossing te zoeken? Absoluut niet. De starre houding is bijna indrukwekkend. Flexibiliteit lijkt er alleen te zijn in de vloer die zij niet vlak hebben gekregen — bij het bedrijf zelf is het harder dan gewapend beton. Elk voorstel tot samenwerking botst terug alsof je tegen een muur praat (een muur die overigens waarschijnlijk vlakker is dan onze vloer).

Kortom: zoek je een partij die fouten erkent, met je meedenkt en problemen oplost? Kijk verder. Zoek je een vloer die aanvoelt als een skipiste en een aftersales die zelfs luchtledigheid jaloers maakt? Dan is Schuimbeton Plus BV de perfecte match.

12. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis