Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavala... Vis mer
Selskapet har svart
Beställde 2 varor som båda fanns i lager. 2-3 dagars leveranstid. Ena kom som förväntat medan andra står i deras system att den preliminärt skickas 25/11. Nu är det 28/11 och det står fortsatt at... Vis mer
Selskapet har svart
Fina spotar att sätta på vägg eller i tak. Framgick inte av beskrivningen att det saknas utrymme för att dra ut kabeln från ”lådan” på baksidan. Vi fick borra hål och det gick bra, men det måste framg... Vis mer
Selskapet har svart
Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jät... Vis mer
Selskapet har svart
LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.
Bronsyxegatan 6, SE-213 75, Malmö, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra LjusochLampor.se
Tio små glödlampskartonger inslagna i ett lager tunn plast, inuti en mycket större kartong. Ingen stötdämpning, ingen utfyllnad.
De har åkt runt i kartongen under transporten som kulorna i en maracas.
Det är ett under om någon av glödlamporna faktiskt klarade sej utan skador. Detta får inte ske.

Svar fra LjusochLampor.se
Bra lampor, bra pris, smidig hemsida, snabb leverans.

Svar fra LjusochLampor.se
Allt gick enkelt och bra! Lampan var fin! Kul att kunna byta och köpa olika skärmar.

Svar fra LjusochLampor.se
Lätt att beställa, kort leveranstid, snabb orderbekräftelse.

Svar fra LjusochLampor.se
Supernöjd så smidigt inga batterier behövas

Svar fra LjusochLampor.se
Snabb leverans, bra produkt, som var ganska lätt att montera. Vi är mycket nöjda med golvlampan som är en prydnad vid soffan!

Svar fra LjusochLampor.se
snabb leverans, långt över förväntan. Beställde på helgen kom på onsdagen efter.

Svar fra LjusochLampor.se
Beställde Duni candleholders 2-pack med LED-ljus för samma pris som ett 4-pack kostar utan LED ljus på Duni.se. När jag fick hem paketet som skulle va en present stod det på förpackningen att det var ett 4-pack men i själva verket var förpackningen bruten och de hade plockat ut två candleholders. Några LED-ljus fick jag inte, som skulle varit med. Kan ju inte ge bort en present där förpackningen är bruten och två av ljusen borta.. känns som fiffel för att tjäna mer pengar på kunden. Och dessutom var LED-ljusen inte med. Mycket fult

Snabb leverans servicen utmärkt
Bra priser

Svar fra LjusochLampor.se
Har beställt en 2m spotskena för nästan 4 veckor sen som verkar ha försvunnit någonstans i transporten. Får inga besked kring återbetalning eller ersättningsvara av kundtjänst och dem verkar inte riktigt förstå situationen…
Rekommenderar tyvärr ej.

Svar fra LjusochLampor.se
Snabbt och smidigt att erhålla fina värmeljus m m

Svar fra LjusochLampor.se
Enkel beställning. Mycket snabb leverans. Allt utmärkt!

Svar fra LjusochLampor.se
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.