Jeg foretrekker å handle i den fysiske butikken. Har bestilt herfra både i app og via nettleser, på iPhone. Syns det er litt knotete. Prøvde bruke gavekort på siden og det virket ikke så mistet 200kr... Vis mer

1. Dameundertøysbutikk
  2. Barneklesbutikk
  3. Klesbutikk
  4. Skobutikk
  5. Undertøysbutikk
  6. Dameklesbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

2,0

Under middels

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika. Jeg ble snakket til på en ufin og respektløs måte av en ansatt da jeg skulle returnere varer. Hun hevet stemmen, ba meg skynde meg fordi det var kø, og kastet kvitteringen i søpla. Da jeg ba om den, ble hun irritert og enda mer uhøflig.
Dette er ikke akseptabel behandling av kunder.
Anbefales ikke Lindex Sandvika.

11. april 2026

Null kvalitet, selger plastposer.

Jeg er helt sjokkert over kvaliteten til klærne, som blir solgt her. 97% (!) polyester i nesten ALT de selger. Bestilte en bluse fra holly & white, som jeg forventet var bomull - neeeei da, 97% polyester + 3% elastan. Genseren som jeg bestillte var myk og fin - 97% polyester! og 3% 'stoff' - altså begge plaggene er rett og slett plast på plast. Plastposer, i form av klær. Til 500 kroner pr. stk. Sjokkerende.

29. desember 2025

Selger varer de ikke har på lager

Stiller seg i rekken av butikker som selger varer på nett som de ikke har på lager. Tar fullt betalt, opplyser ikke om noe som helst før du mottar deler av ordren. Så tar det en evighet før pengene faktisk refunderes.
Flere nettbutikker gjør dette og det er i grenseland svindel.
I tillegg overlater de kundeservice til KI som generer masse piss.

20. november 2025

Utrolig dårlig kundeservice når man…

Utrolig dårlig kundeservice når man handler på nett. Gjentatte ganger har jeg kontaktet de og gjort de oppmerksom på at det ikke går an å logge seg inn. Det går ikke å endre passord. Ingen hjelp å få fra dem

29. oktober 2025

Dårlig kundeservice

Hun i butikken informerte meg før jeg en gang hadde spurd at hun ikke kom til å bruke tid på å skjule prisene på klærne, selv om det var ingen andre i kø (dette var en gave). Det måtte jeg gjøre selv hjemme informerte hun om.

Jeg fikk en gaveeske og i det hun skulle tape ga jeg vennlig beskjed om at hun ikke trengde å tape igjen fordi jeg skulle ha mer i (og dekke prisene). Hun svarte «jo, du får revet den opp lett senere». Merkelig oppførsel.

14. juli 2025

God bytteservice for julegaver

God service i butikk i Lillestrøm ved bytting av julegaver mot byttelapp. Kan virke selvfølgelig å få bytte mot byttelapp, men på H&M ble jeg nektet å bytte til riktig størrelse mot byttelapp, de krever kvittering i tillegg til byttelapp.

27. desember 2024

I utgangspunktet liker jeg Lindex sin…

I utgangspunktet liker jeg Lindex sin stil, design og markering. MEN at Lindex har kastet seg på recycled polyester-løgnen er bare trist. Polyester er polyester uansett om det er resirkulert eller ei. Plaggene blir stygge etter kun få dagers bruk. Jeg kjøper aldri strikkeplagg hos Lindex igjen før de hever ull-innholdet og senker innhold av plast!

13. november 2024

Lindex opererer med US størrelser, ikke EU størrelser.

Jeg oppdaga tilfeldig ved å trykke på «størrelsesguide», at Lindex anser str XL til å være str 48/50!
Dette er jo ikke normalt her i Norge, og EU-størrelse XL er ansett for å være str 42/44.
Vel, da kan eg jo faktisk kjøpe klær på Lindex da, da eg er str 48/50. Men hvordan skal forbrukerne forstå dette egentlig…. Man må jo som norsk butikk og nettbutikk forholde seg til norske størrelser.

23. oktober 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, frekk og nedlatende. I tillegg til dårlig responstid, måtte kontakte igjen og igjen for å få svar på spørsmål. Ellers synes jeg også lindex har veldig lang leveringstid på varer bestilt i nettbutikken.

4. oktober 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Bestilte flere plagg barneklær 8. august. Har ikke mottatt de enda. Nå er det 25% på alle barneklær. Jeg ringte lindex og spurte om å få tilbake mellomlegget. Det får jeg ikke. Men jeg kan bestille en gang til og få rabatten, og sende de første varene i retur. Da blir det billigere for meg. Lite miljøvennlig. Veldig dumt.

14. august 2024

Ny pakke etter postkassetyveri

Bestilte en pakke fra Lindex, og den ble levert av Helthjem. Pakken ble etter levering stjelt. Helthjem fraskrev seg absolutt alt ansvar, men Lindex tok ansvar og sendte ny pakke.

En nydelig service, og vi kommer garantert til å bestille fra Lindex igjen, men med en annen leverandør av levering.

25. april 2024

Skal liksom ha extendes sizes

Skal liksom ha extendes sizes, men sjelden noe i butikk. Sjekka masse klær idag merka med dette, og kun halvparten hadde et plagg i str XL eller XXL. Er det liksom large eller medium dere anser som extended?

Og det er umulig for noen i str 50/52 å kjøpe noe som passer. Størrelsene stemmer ikke, klær er små i størrelsen og kun et lite utvalg er mulig å få i større størrelser.

17. april 2024

Min lille bestilling kom i tiden

Min lille bestilling kom i tiden. Kundeservice svarer umiddelbart. Det er alt jeg ønsket og jeg er fornøyd.
Minus en stjerne fordi sporing med strekk-kode er uvanlig.
Kommer til å bestille igjen.

9. januar 2024

Ingen pakke og ingen bistand

Etter to uker uten at pakken dukket opp hos meg, kontaktet jeg kundeservice for å høre hvor den ble av. Jeg måtte vente 5 dager til før jeg fikk svar om at pakken ikke var sendt og at om jeg ønsket kunne de sende en ny pakke. Jeg svarte med en gang at det gikk fint men at den måtte komme før jeg skulle reise på ferie siden klærne var bestilt til bruk i sommerferien. Etter en uke uten å høre noe kontaktet jeg de igjen og sa at siden jeg ikke hørte noe og jeg nå skal dra om 3 dager vil jeg avbestille pakken. Noe de brukte ytterligere to dager på å svare på. Syns det er fryktelig useriøst og vil fraråde andre å benytte nettbutikken.

27. juni 2023

Veldig behjelpelige med ordren

Bestilte en del varer og da pakken kom frem manglet det noen solbriller, det var lett å komme gjennom til kundeservice og de ordnet opp med en gang. Eneste minuset var at solbrillene var utsolgt på nett og i butikk så jeg ikke fikk bestilt nye.

1. januar 2023

Verdens tregeste nettbutikk??

6-7 dager fra man bestiller på nett, til man får beskjed om at pakken er sendt? Wtf??? Greit at det kan skje èn gang, men hos Lindex er det dessverre normalen.

4. desember 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis