Lindab A/S - Danmark  Anmeldelser

TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Absolutely shocking company. Sell, sell, sell. Once they are in possession of an order and chased, they lie to you. When caught out lying and put to them, you then receive total radio silence from... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har fået monteret 2 garageporte. De var pæne de første 2 år. Overfladen er begyndt at boble, og der er tydeligt noget galt. Jeg kontakter firmaet som har monteret porten, som får denne reklamation afv... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg har været i dialog vedr. reklamation vedrørende mine tagrender fra mit hus som er bygget i 2016. Der var nogle problemer med primært tagnedløb, og fremsendte billede materialer mm. Linda... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Byggevareleverandør

Skrevet av virksomheten

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Elendig overfladekvalitet - hold jer fra Lindab

Jeg købte for 7 år siden en Lindab Port i Antrazitgrå. Via det selskab der byggede min garage. Porten blev monteret af aut. montør, som tidligere har solgt mig LIndab Porte..
Porten er løbende serviceret, og 2 gange årligt vasket med autoshampoo som anvist ved køb. På købstidspunktet blev holdbarheden beskrevet til 12 års garanti i al medsendt markedsføring. Porten er i dag rustet på alle fag, både hvidrust og decideret rust, hvor malingen springer af midt på fagene. Alle fag er angrebne - og jeg bor ca. 30 km fra Vesterhavet. Den i øvrigt venlige kundeservice, henviser til at jeg ikke kan forvente at porten holder længere.. Ej heller næste port..
Jeg er blevet tilbudt at købe en ny port til "skarp" pris, men med mit nuværende vedl. niveau, kan der ikke garanteres for kvaliteten. Alle de porte der er monteret fra Lindab i mit kvarter (2007-2009) har samme problem. Specielt de sorte & grå... En række af No-Name portene står som ny.

Hold jer fra Lindab porte, specielt i mørke farver, med mindre du synes at en årlig afskrivning på 5000-6000,- til garageport er indenfor skiven.

1. juni 2023

Hej Martin
Jeg er ked af din oplevelse af vores porte. Jeg vil naturligvis ikke forsøge at omvende eller råde bod, da du har fået tilbud om en god pris på nye, og takket nej. Alt i alt drejer det sig om vedligehold.
Det ville være spændende hvis du ville henvise yderligere til de såkaldte No-Name porte, så vi kan evaluere på disse; ikke mindst undersøge kvalitet og bæredygtighed i forhold til vores.
Vores paneler er på mange punkter ganske unikke, både i forhold til meget lav u-værdi, sikkerhed og bæredygtighed. Dele af dette er dokumenteret, da
vores porte EPD deklarerede.
Du er velkommen til at sende oplysningerne til kundeservice.lindabprofil@lindab.com, med reference til denne dialog.

www.lindab.dk/garageporte

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har 3 stk lindab industriporte…

Jeg har 3 stk lindab industriporte siddende de er 7 og 9 år gamle. De irer allesammen midt på portfladerne fra toppen og ned. Det ses tydeligt på porte der er mørkegrå som mine. Jeg har nu set en del porte i nær området med samme problem. Lindab holder sig til at der er 5 års lakgaranti. Og ud over det er der ikke noget at gøre. Så ønsker man porte der stadig skal stå pæne efter 7 år skal man ihvertfald ikke vælge Lindab porte. Til sidst vil jeg da os lige fortælle, at være i dialog med personalet virker ret uprofessionelt. Da man ingen svar for tilbage på det man har henvendt sig til dem om. Medmindre man selv henvender sig og rykker for svar hver gang

25. mars 2023

Hej Jens Christian
Tak for din anmeldelse. Jeg har talt med de kolleger som du har været i kontakt med, og jeg er rigtig ked af, hvis du ikke føler at du har fået en ordentlig behandling.
I dit tilfælde er vores vurdering at vedligeholdelses anvisninger ikke blevet fuldt og samtidig langt over vores garantiperiode.
Vi forsøger dog altid at hjælpe vores kunder, og du må endelig sige til hvis du skifter mening mht. udskiftning til favorabel pris.
Jeg ønsker dig en god dag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi bygget ny hus i 2007 og fik monteret…

Vi bygget ny hus i 2007 og fik monteret Lindab tagrender galvaniseret i god tro om vi så havde rustfri tagrander de næste 50 år, men efter 13 år var hele øst siden på huset gennemtæret af rust og måtte skiftes, nu er tagrenderne rundt om på resten af huset også rustet i gemen rigtigt mange steder så det sidste skal skiftes her i løbet af sommeren. Har prøvet kontaktet XL Byg hvor de er købt uden løsning

3. april 2023

Hej Michael.
Tak for din anmeldelse, og undskyld det forsinkede svar, grundet påskeferie.
Jeg er ked af at du ikke er tilfreds med dine tagrender, og jeg vil opfordre dig til at udfylde formularen på https://www.lindab.dk/kontakt/profil/Kundeservice/reklamation/
Så skal en af mine kolleger nok se på din sag.

Lindab kliktag:

Lindab kliktag:

Var straks i dialog med lindab, da vi efter deres anbefaling satte de første plader på lægter i 2020.
Blev overrasket over de mange mange buler i pladerne.

LINDAB påstod at der ingen forskel var på om pladerne blev monteret på lægter ELLER FAST UNDERLAG.
Dog er nedenstående tekst siden tilføjet, så er der nemlig også taget højde for dem, der blev misinformeret tidligere.

OBS: Med et Lindab Kliktag får du et smukt og holdbart tag i mange år, der er enkelt at vedligeholde og med zinkens traditionelle ”spil”. Ved montage på lægter opnås mere ”spil” end ved montage på fast underlag. De matte overflader mindsker visuelt det traditionelle ”spil” i overfladen

Til dem der har fået samme vejledning eller dem det overvejer et Lindab kliktag kan jeg
kontaktes på 26536099.

14. september 2022

Hej Johnny
Jeg er ked af at læse din anmeldelse af det Kliktag/facade du har købt tilbage i 2020. For jeg fornemmer jo lidt et vendetta mod os, siden du sætter dit mobil nummer på offentligt, så man kan kontakte dig, for at blive talt fra at anvende vores plader. Eller hvordan skal jeg mon tolke det?
Uanset hvad, så er jeg rigtig ærgerlig over det. Især da jeg har talt med en del kolleger om din sag, som fortæller at vi har fået rigtig mange henvendelser fra dig omkring montage af vores Kliktag/facade. Og jeg kan se i vores historik, at vi faktisk har været på jeres adresse adskillige gange, hvor vi sammen har besigtigede og gennemgik stålpladerne. I disse møder på din adresse, har både producent (os), din leverandør og montage folk været til stede. Og ved disse møder har vi måtte konstatere, og informere dig om, at stålpladerne ser ud som de skal.

Ydermere har flere tømrerfirmaer/håndværkere kontaktet os, for vejledning, tips og tricks omkring montagen af dine Kliktag/facader, da du, så vidt jeg forstår, har entreret med flere gennem dit projekt.

Der er ikke meget jeg kan gøre ved din sag, da den er konstateret afsluttet fra vores side, da pladerne er som de skal være fra fabrikken.

Mvh. Birgitte
Lindab A/S

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fik leveret forkert inddækning via…

Fik leveret forkert inddækning via Stark - til trods for hyldevare i standard længder i ubrudt emballage vil man hos Lindab ikke ombytte til den korrekte vare. Fik besked om at jeg bare kunne købe de rigtige - og det er jo selvfølgelig også korrekt. Ærgerlig oplevelse!

22. juni 2022

Hej Kunde
Tak for din anmeldelse af Lindab A/S.
Det er dog en lidt ærgerligt anmeldelse, da du ikke skriver hvad Stark sagde, da du forhåbentlig reklamerede hos dem, da det er der du har købt varen, og derfor også der, du skal have en fejlbehæftet vare ombyttet.

Vi har et rigtig godt samarbejde med dem, og ville naturligvis have håndteret en evt. reklamation mellem dem og os.

Hvis du ønsker at jeg går yderligere i dybden med en evt. ombytning af varen, må jeg nødvendigvis have et navn. Så hvis du vil give mig yderligere kontaktoplysninger her, eller skrive til marketing@lindab.dk, så skal jeg følge op.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

- kan ikke købe reservedele

- kan ikke købe reservedele
Jeg fik for 10-12 år siden installeret et Heru 90 S EC varme genvindings anlæg oppe på loftet og det har såmænd kørt perfekt i alle disse år indtil jeg slukkede det før vinter pga renovering i mit hus hvorefter det blev fyldt op med 2cm kondens vand hen over vinteren.
Da jeg ville starte det igen får jeg en fejl og jeg har brug for en reservedel.
Desværre har det ikke være muligt via min daværende lindab installatør at få hjælp da han nu kun arbejder med lindab erhver. Og det har ej heller været muligt at få hjælp da jeg skrev til lindab og efterspurgte køb af reservedele man har slet ikke svaret på mit brev.
Det har ej heller været muligt at få svar fra producenten i sverige ( Ostberg ) og få hjælp til at købe en reservedel. ( intet svar )

Årsagen til at jeg kun giver 2 stjerner er simpelthen at jeg ikke kan anbefale et lindab anlæg når man efter køb ikke kan købe reservedele til deres anlæg som privat person eller få bare lidt support.
Det samme gælder i øvrigt også andre lignende lindab anlæg. Selv hvis jeg søger efter reservedele af lignende produkter fra udlandet af kan jeg ikke finde reservedelen jeg mangler da de kun har de store dyre dele så som nye motorer og slid dele.
jeg har ej heller kunne få oplyst hvilke størrelse sikring som sidder i anlægget ( jeg kan ikke læse hvad der står på de gamle sikringer )

Det er simpelthen for dårligt og for ringe support, derfor vil jeg anbefale folk at fravælge Lindab produkter.

11. februar 2022

Hej Delletwitch.
Tak for din anmeldelse af Lindab A/S.
Jeg har forsøgt at finde dine henvendelse i vores system, men finder ikke noget på dit navn. Så hvis du giver mig nogle kontaktoplysninger her, eller skriver til marketing@lindab.dk, så skal jeg følge op på din tidligere henvendelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har fået monteret ny Lindab el-port.

Har fået monteret ny Lindab el-port.
Port i fin kvalitet.
Udskiftet med 28 år gammel Lindab-port der var slidt op.
(Hvilket der ikke var noget at sige til.)

25. november 2021

Hej Poul E.
Tusind tak for din anmeldelse af din nye Lindab Port.
Du ved ikke hvor glade vi blev for, at du gjorde dig den ulejlighed at fortælle om din gode oplevelse.
Vi ønsker dig mange gode år med den nye port.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Min oplevelse med lindab galvaniseret…

Min oplevelse med lindab galvaniseret tagrender er heller ikke så god.
Vi opførte hus og garage i 2000 og valgte denne tagrende i den tro at den ville holde i mere end 21 år det er også kun visse steder den er gennemtæret netop der hvor vandet bliver stående i renden især på nordsiden af huset, kan sikkert også skyldes forkert eller svag hældning, på sydsiden var den knapt så rusten der har den haft bedre mulighed for at tørre ud pga. Solen.
Vi har lige fået monteret nye tagrender og bibeholdt nedløbsrør og rendejern, de nye Rainline fra lindab som tømmer valgte til os passer perfekt til.
Men stadig ærgerligt at de ikke holdt længere.

31. oktober 2021

Hej Preben.
Tak for din opdatering og tilføjelse til din anmeldelse.
Og selvom du kun har ændret anmeldelsen til to stjerner, er jeg glad for at se at din fagmand anbefalede dig Lindab Rainline tagrender igen, og at du havde tillid til ham og hans valg.

Håber du bliver glad for dem!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

har forsøgt at ringe samt sendt en…

har forsøgt at ringe samt sendt en anmodning om en pris på ny garageport incl. opsætning og i har overhovedet ikke reageret det er en dårlig måde at behandle potentielle kunder på

9. september 2021

Hej Johnny.
Tak for din anmeldelse. Selvom jeg er ked af at høre, at du ikke er blevet kontaktet.
Da vi er en B2B virksomhed, skal du egentlig have fat i en af vores forhandlere for at købe en af vores Lindab Garageporte.
Du kan finde forhandlere her:

Men jeg vil rigtig gerne tjekke at vores systemer bagved, fungerer som de skal. Så har du mulighed for at fortælle mig, på hvilken hjemmeside du har sendt en anmodning, samt hvilket telefonnummer du har forsøgt at kontakte os på, så følger jeg straks op.

Håber at høre fra dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har haft samme dårlig oplevelse med…

Har haft samme dårlig oplevelse med Lindab tagrender som mange andre beskriver. Det starter med at man kan mærke at de er ru i bunden når man skal rense tagrender og det bliver kun være og være, det ru bliver til rust på kort tid, og ender med gennemtæring.
Og de nye tagrender bliver IKKE fra Lindab.

25. juli 2021

Hej Ole
Tak for din anmeldelse. Jeg er dog ked af at høre at du oplever Lindab Tagrender som værende så dårlige som du beskriver.
Jeg håber at du har haft kontakt med vores Kundeservice, samt evt.fået set på montagen af dine tagrender etc.
Hvis du ikke har talt med dem, er du velkommen. Du kan finde flere oplysninger her: https://www.lindab.dk/kontakt/profil/Kundeservice/

Du er også velkommen til at svare herinde igen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pas på! Tagrenderne fra Lindab holder ikke!!!

Vi byggede hus i 2007. Byggefirmaet, Bülow & Nielsen (NCC) valgte galvaniseret ståltagrender fra Lindab. Allerede 4 år efter, i 2011, konstaterede vi små rustpletter i Lindab-tagrenderne. Dengang kontaktede vi Lindab omkring problemet, men fik at vide at det ingen betydning havde med rustpletter under Lindab-tagrenden, og at vi skulle kontakte dem igen hvis der opstod yderligere problemer.

Med tiden blev rustpletterne større og var nu meget synlige.

11 år efter vores hus var opført, er Lindab-tagrenderne begyndt for alvor at være gennemtæret, de selv samme steder som startede som små rustpletter. Igen ringer jeg til Lindab og denne gang taler jeg med en kvinde som er kvalitetsassistent. Jeg får at vide at Lindab-tagrenderne kun er dækket af en 6-årig funktionsgaranti, derfor vil Lindab ikke hjælpe os i dag.

Min familie og jeg står tilbage med en helt igennem dårlig oplevelse, som vi ikke ønsker andre skal udsættes for. Det er simpelthen så ufint at behandle sine kunder på den måde. Godtroende, forfulgte vi ikke sagen tilbage i 2011, vi troede fuldt og fast på at Lindab ville hjælpe hvis problemet udviklede sig, men vi tog fejl. I dag sidder der en ny person som tager imod henvendelser som vores, tilbage i 2011 talte vi med en mand omkring problemerne, men disse problemer er tilsyneladende aldrig rapporteret.

*****LINDAB SKRIVER NEDENSTÅENDE - OG FORHOLDER SIG IKKE TIL VORES HENVENDELSE ALLEREDE EFTER 4 ÅR. DET ER MEGET RINGE KUNDESERVICE OG ET FORSØG PÅ AT FRANARRE MIG MIN 6 ÅRS GARANTI - ØV, ØV, ØV*****

7. april 2021

***UPDATE 12. april 2021***
Hej Karsten
Du har oplevet, at materialet i dine galvaniserede tagrender har holdt kvaliteten i 11 år, selvom garantien kun gælder 6 år. Det kan hverken du eller vi være utilfredse med, selvom man altid kan ønske sig mere end lovet.
Du har sendt en mail til vores salgsdirektør, samt været i kontakt med vores kundeservice, som vurderede din reklamation, og sendt dig svar i februar:
”Galvaniserede tagrender havde 6 år funktionsgaranti fra dokumenteret købsdato. Vi kan derfor ikke anerkende Deres henvendelse, som en garantisag.”

Derfor må konklusionen være, at produktet lever op til kravene som beskrevet tidligere.

Jeg håber på din forståelse, og ønsker dig og din familie et godt forår.

***7. april 2021***
Hej Karsten. Tak for din anmeldelse. Selvom jeg da er rigtig ked af det på jeres vegne.
Jeg tager den lige til mit bagland. og vender tilbage.

Klasse firma

Klasse firma. God kultur

24. november 2020

Svar fra Lindab A/S - Danmark

Tusind tak for de fine ord, Alexander.
God dag til dig.

mvh. Birgitte
Lindab Danmark

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Kører forgæves flere gange om året..

Kører forgæves flere gange om året..
Når man ringer som proff, aftaler at tingene skal ligges ud til afhentning, ja så er det IKKE lagt us som aftalt. ! !

HAR TALT MED LINDAB, OG DE HAR LOVET AT DET IKKE SKER IGEN.. 👍🌞

2. september 2020

8/9 -
Super godt at høre Heini! Mange tak for din feedback.

7/9 -
Hej Heini. Vi har fundet dig i systemet, og du vil blive kontaktet snarest. Håber at I får en god snak om de udfordringer der måtte være.

Birgitte, Lindab Danmark.

3/9 -
Hej Heini. Tak for din besked. Vi er kede af, at du føler du har haft en dårlig oplevelse med Lindab A/S. Jeg undersøger lige sagen og vender tilbage til dig!
Vil du informere mig om hvilken afdeling du omtaler?

Birgitte, Lindab Danmark.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Update : A truly poor company in every respect even resorting to lies to win a sale

Deceitful and underhand (should be NO STAR)

I had the unfortunate experience of dealing with Lindab and their SALESMAN covering the EAST ANGLIA region. We were looking to get a supplier for guttering with Lindab being one of them. The Lindab's salesman Tony claimed that if we buy the product from Lindab, despite the fact that we wont be starting the work for several month, we will be able to take the unused parts and get our money back.

On that basis, we agreed to use Lindab and dropped other suppliers. Once finished the work (which did take a while due to unavailability of trade), we rang him and said we are bringing the unused items back (still in the original boxes and plastic coverings). He said, ok and give me a list of items. Then a day later he emailed us and said the return period was only 28 days after sales and we cant take anything back.

We could not believe that somebody would go that low and go back on what he had agreed. He never ever mentioned we have 28 days to take the stock back. If anything, he was clear that we can take it back once we are done.

He also confirmed the arrangements (when we contacted him to take the stock back) by asking me to provide him with the list of items.

We contacted the area manager and had not replied at all.

Why LIE and CHEAT? Is the company that desperate that they have to resort to underhand techniques to make a sale?

DON'T BUY from Lindab as you will get a fly by night salesman who you can not trust. There are better suppliers who value their words and not desperate to make a sale at any price. As for their management, the fish rots from the head.

22/6/2020
Since posting the comment, Lindab UK contacted me and resolved the issue quickly. Thank you for resolving the issue and providing the refund as we had agreed originally.

2. juni 2020

**UPDATE**
23/6/2020
Hi Mo.
Thank you for sharing your feedback :)
Have a great and safe summer!

BR, Birgitte
Lindab A/S, Denmark.

Hi Mo. Thank you for reaching out, allthough I am very sorry that you have had this experience with Lindab.
In general we have very high standards for neatness and order, so this is off course a very unfortunate experience to read about.
Unfortunately you have reached the Danish Lindab A/S company, but I will off course pass this on to our English colleagues for further contact.
I wish you all the best.

BR, Birgitte
Lindab A/S, Denmark.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lige købt nye tagrenner - enkelt og let at sætte op.

Lige købt nye tagrenner, må sige det var let og enkelt at sætte op.
Gennemtænkt samlesystem, enkelt og let.
Godt vejledning på hjemmesiden.
Håber så de holder længere end de gamle, der kun holdt 15 år og blev skiftet pga gennemtæring. De nye tagrender er coatede, mon ikke de holder længere.

16. april 2020

Svar fra Lindab A/S - Danmark

Tillykke med dine nye coatede Lindab tagrender :)
Mange tak for din feedback. Det sætte vi pris på.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ja dårligere virksomhed skal man lede…

83%dårlige Ja dårligere virksomhed skal man lede længe efter, nu har jeg snart i 5-6 år bare fået en historie fra de varme lande da jeg efter kun ca 4år på mit hus opdagede små rust pletter på tagrenderne og kontaktede Lindab, de ville skam dække tingene men mente ikke det vill blive være ind det, og jeg kunne bare kontakte dem. Det gjorde jeg så i 2017/18 igen og nu havde piben fået en anden lyd og nu var der så ikke mere Garanti på mine tagrender efter kun 6 år og den ellers så søde mandlige medarbejder måtte ikke tage sagen igen, men så blev jeg stillet om til en ellers så skrækkelig dame hos Lindab og nu er mine tagrender med direkte huller og rustskader som ikke dækkes da garantien var gået over tiden på 6 år og nu smitter tagrenderne ud over alt på markiser og belægninger samt udestue taget mm. Og nu kom undskyldningerne med loven havde fjernet et produkt i mine tagrender derfor ruster de, Til dette kan jeg sige at mange andre har fået nye tagrender med 70% rabat som kompensation og dette kan jeg dokumentere. Samtidig med andre har kun fået fra 30 til 60% for samme fejl.

Undre mig over vi overhovedet skal betale igen for et produkt der er fejl i, og nu er tagrenderne lavet om og deres garanti er også ændret på de nye tagrender. Dog er produktionen fra ca år 2006 + - 2år stadig en god forrentning hvor de tjener penge på tagrender med rustpletter som burde have været byttet på garantien

Bare skriv på lilliedal@me .com så kan jeg sende dokumenter på div fakturaer med 70% for at lukke munden på folk og især fra boligområde i Køge hvor flere ejere havde gået fælles gang med rust problemet mod Lindab A/S dårlige tagrender

Opdatering. Nu er der kommet kontakt og tror faktisk at Lindab vil gøre noget for at løse mit problem så det er dejlig. Håber at kunne komme op på 5 stjerner men nu skal de have 3 stk 🤗

Opdate. Der er nu givet fuld kompensation og der er så fem stjerner nu. Tak

9. november 2019

Hej Torben.
Tak for din opdatering! Jeg er rigtig glad for at I fandt ud af det sammen.
mvh. Birgitte

Hej Torben
Jeg kan forstå at du er utilfreds. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, da vi overholder købelovens garantibestemmelser samt altid gør vores bedste for at imødekomme vores kunder og yde en god service.
Jeg kan se at den seneste korrespondance vi har haft, er et brev vi har fremsendt til dig dateret den 24/10-2018, hvor vi anmoder dig om at fremsende relevant produkt liste til verserende sag. Her ville vi behandle så din sag inden for 10 arbejdsdage.
Vi har dog ikke hørt fra dig efterfølgende.
Du er naturligvis velkommen til at henvende dig til kundeservice@lindab.dk og henvise til denne sag.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårligste behandling og et dårlig…

Dårligste behandling og et dårlig produkt. Fik nyt tag og tagrender efter stormen i 99 .efter 8-10 år er tagrender genmenrustne og ståltaget mister cotingen i alle afslutninger .skrev en mail til firmaet lindab, som var så venlige at sende 2 potter meget små maling, så kunne jeg da lige plette alle kanter....Så detttt er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med sådan et,"velrenommeret firma"

5. august 2018

Hej Dennis

Vi har i vores system fundet frem til den seneste dialog vi har haft, som er tilbage fra 2009. Har du yderligere spørgsmål vedrørende sagen, er du meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@lindab.dk

Vi ønsker dig en god dag.

Lindab A/S

Worst Company Ever !!

Office Manager fobs you off, goods arrive damaged or missing. All the office do is blame the suppliers instead of fixing the issue. They are incompetent and refuse to accept their mistakes. DO NOT EVER USE THESE PEOPLE.

13. april 2018

Hi Stuart.
I am sorry to hear about your experience. You have written your review on the Danish Lindab Trustpilot page, but i would like to pass it on to the relevant manager for a follow up. So please comment here, with which country you've had your experience and also product category. Many thanks in advance.

Best wishes
Birgitte, Lindab Danmark

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv