Absolutely shocking company. Sell, sell, sell. Once they are in possession of an order and chased, they lie to you. When caught out lying and put to them, you then receive total radio silence from... Vis mer
Selskapet har svart
Har fået monteret 2 garageporte. De var pæne de første 2 år. Overfladen er begyndt at boble, og der er tydeligt noget galt. Jeg kontakter firmaet som har monteret porten, som får denne reklamation afv... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har været i dialog vedr. reklamation vedrørende mine tagrender fra mit hus som er bygget i 2016. Der var nogle problemer med primært tagnedløb, og fremsendte billede materialer mm. Linda... Vis mer
Selskapet har svart
Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.
Langkær 20, 6100, Haderslev, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg købte for 7 år siden en Lindab Port i Antrazitgrå. Via det selskab der byggede min garage. Porten blev monteret af aut. montør, som tidligere har solgt mig LIndab Porte..
Porten er løbende serviceret, og 2 gange årligt vasket med autoshampoo som anvist ved køb. På købstidspunktet blev holdbarheden beskrevet til 12 års garanti i al medsendt markedsføring. Porten er i dag rustet på alle fag, både hvidrust og decideret rust, hvor malingen springer af midt på fagene. Alle fag er angrebne - og jeg bor ca. 30 km fra Vesterhavet. Den i øvrigt venlige kundeservice, henviser til at jeg ikke kan forvente at porten holder længere.. Ej heller næste port..
Jeg er blevet tilbudt at købe en ny port til "skarp" pris, men med mit nuværende vedl. niveau, kan der ikke garanteres for kvaliteten. Alle de porte der er monteret fra Lindab i mit kvarter (2007-2009) har samme problem. Specielt de sorte & grå... En række af No-Name portene står som ny.
Hold jer fra Lindab porte, specielt i mørke farver, med mindre du synes at en årlig afskrivning på 5000-6000,- til garageport er indenfor skiven.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Jeg har 3 stk lindab industriporte siddende de er 7 og 9 år gamle. De irer allesammen midt på portfladerne fra toppen og ned. Det ses tydeligt på porte der er mørkegrå som mine. Jeg har nu set en del porte i nær området med samme problem. Lindab holder sig til at der er 5 års lakgaranti. Og ud over det er der ikke noget at gøre. Så ønsker man porte der stadig skal stå pæne efter 7 år skal man ihvertfald ikke vælge Lindab porte. Til sidst vil jeg da os lige fortælle, at være i dialog med personalet virker ret uprofessionelt. Da man ingen svar for tilbage på det man har henvendt sig til dem om. Medmindre man selv henvender sig og rykker for svar hver gang

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Vi bygget ny hus i 2007 og fik monteret Lindab tagrender galvaniseret i god tro om vi så havde rustfri tagrander de næste 50 år, men efter 13 år var hele øst siden på huset gennemtæret af rust og måtte skiftes, nu er tagrenderne rundt om på resten af huset også rustet i gemen rigtigt mange steder så det sidste skal skiftes her i løbet af sommeren. Har prøvet kontaktet XL Byg hvor de er købt uden løsning

Lindab kliktag:
Var straks i dialog med lindab, da vi efter deres anbefaling satte de første plader på lægter i 2020.
Blev overrasket over de mange mange buler i pladerne.
LINDAB påstod at der ingen forskel var på om pladerne blev monteret på lægter ELLER FAST UNDERLAG.
Dog er nedenstående tekst siden tilføjet, så er der nemlig også taget højde for dem, der blev misinformeret tidligere.
OBS: Med et Lindab Kliktag får du et smukt og holdbart tag i mange år, der er enkelt at vedligeholde og med zinkens traditionelle ”spil”. Ved montage på lægter opnås mere ”spil” end ved montage på fast underlag. De matte overflader mindsker visuelt det traditionelle ”spil” i overfladen
Til dem der har fået samme vejledning eller dem det overvejer et Lindab kliktag kan jeg
kontaktes på 26536099.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Fik leveret forkert inddækning via Stark - til trods for hyldevare i standard længder i ubrudt emballage vil man hos Lindab ikke ombytte til den korrekte vare. Fik besked om at jeg bare kunne købe de rigtige - og det er jo selvfølgelig også korrekt. Ærgerlig oplevelse!

Svar fra Lindab A/S - Danmark
- kan ikke købe reservedele
Jeg fik for 10-12 år siden installeret et Heru 90 S EC varme genvindings anlæg oppe på loftet og det har såmænd kørt perfekt i alle disse år indtil jeg slukkede det før vinter pga renovering i mit hus hvorefter det blev fyldt op med 2cm kondens vand hen over vinteren.
Da jeg ville starte det igen får jeg en fejl og jeg har brug for en reservedel.
Desværre har det ikke være muligt via min daværende lindab installatør at få hjælp da han nu kun arbejder med lindab erhver. Og det har ej heller været muligt at få hjælp da jeg skrev til lindab og efterspurgte køb af reservedele man har slet ikke svaret på mit brev.
Det har ej heller været muligt at få svar fra producenten i sverige ( Ostberg ) og få hjælp til at købe en reservedel. ( intet svar )
Årsagen til at jeg kun giver 2 stjerner er simpelthen at jeg ikke kan anbefale et lindab anlæg når man efter køb ikke kan købe reservedele til deres anlæg som privat person eller få bare lidt support.
Det samme gælder i øvrigt også andre lignende lindab anlæg. Selv hvis jeg søger efter reservedele af lignende produkter fra udlandet af kan jeg ikke finde reservedelen jeg mangler da de kun har de store dyre dele så som nye motorer og slid dele.
jeg har ej heller kunne få oplyst hvilke størrelse sikring som sidder i anlægget ( jeg kan ikke læse hvad der står på de gamle sikringer )
Det er simpelthen for dårligt og for ringe support, derfor vil jeg anbefale folk at fravælge Lindab produkter.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Har fået monteret ny Lindab el-port.
Port i fin kvalitet.
Udskiftet med 28 år gammel Lindab-port der var slidt op.
(Hvilket der ikke var noget at sige til.)

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Min oplevelse med lindab galvaniseret tagrender er heller ikke så god.
Vi opførte hus og garage i 2000 og valgte denne tagrende i den tro at den ville holde i mere end 21 år det er også kun visse steder den er gennemtæret netop der hvor vandet bliver stående i renden især på nordsiden af huset, kan sikkert også skyldes forkert eller svag hældning, på sydsiden var den knapt så rusten der har den haft bedre mulighed for at tørre ud pga. Solen.
Vi har lige fået monteret nye tagrender og bibeholdt nedløbsrør og rendejern, de nye Rainline fra lindab som tømmer valgte til os passer perfekt til.
Men stadig ærgerligt at de ikke holdt længere.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
har forsøgt at ringe samt sendt en anmodning om en pris på ny garageport incl. opsætning og i har overhovedet ikke reageret det er en dårlig måde at behandle potentielle kunder på

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Har haft samme dårlig oplevelse med Lindab tagrender som mange andre beskriver. Det starter med at man kan mærke at de er ru i bunden når man skal rense tagrender og det bliver kun være og være, det ru bliver til rust på kort tid, og ender med gennemtæring.
Og de nye tagrender bliver IKKE fra Lindab.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Vi byggede hus i 2007. Byggefirmaet, Bülow & Nielsen (NCC) valgte galvaniseret ståltagrender fra Lindab. Allerede 4 år efter, i 2011, konstaterede vi små rustpletter i Lindab-tagrenderne. Dengang kontaktede vi Lindab omkring problemet, men fik at vide at det ingen betydning havde med rustpletter under Lindab-tagrenden, og at vi skulle kontakte dem igen hvis der opstod yderligere problemer.
Med tiden blev rustpletterne større og var nu meget synlige.
11 år efter vores hus var opført, er Lindab-tagrenderne begyndt for alvor at være gennemtæret, de selv samme steder som startede som små rustpletter. Igen ringer jeg til Lindab og denne gang taler jeg med en kvinde som er kvalitetsassistent. Jeg får at vide at Lindab-tagrenderne kun er dækket af en 6-årig funktionsgaranti, derfor vil Lindab ikke hjælpe os i dag.
Min familie og jeg står tilbage med en helt igennem dårlig oplevelse, som vi ikke ønsker andre skal udsættes for. Det er simpelthen så ufint at behandle sine kunder på den måde. Godtroende, forfulgte vi ikke sagen tilbage i 2011, vi troede fuldt og fast på at Lindab ville hjælpe hvis problemet udviklede sig, men vi tog fejl. I dag sidder der en ny person som tager imod henvendelser som vores, tilbage i 2011 talte vi med en mand omkring problemerne, men disse problemer er tilsyneladende aldrig rapporteret.
*****LINDAB SKRIVER NEDENSTÅENDE - OG FORHOLDER SIG IKKE TIL VORES HENVENDELSE ALLEREDE EFTER 4 ÅR. DET ER MEGET RINGE KUNDESERVICE OG ET FORSØG PÅ AT FRANARRE MIG MIN 6 ÅRS GARANTI - ØV, ØV, ØV*****

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Kører forgæves flere gange om året..
Når man ringer som proff, aftaler at tingene skal ligges ud til afhentning, ja så er det IKKE lagt us som aftalt. ! !
HAR TALT MED LINDAB, OG DE HAR LOVET AT DET IKKE SKER IGEN.. 👍🌞

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Deceitful and underhand (should be NO STAR)
I had the unfortunate experience of dealing with Lindab and their SALESMAN covering the EAST ANGLIA region. We were looking to get a supplier for guttering with Lindab being one of them. The Lindab's salesman Tony claimed that if we buy the product from Lindab, despite the fact that we wont be starting the work for several month, we will be able to take the unused parts and get our money back.
On that basis, we agreed to use Lindab and dropped other suppliers. Once finished the work (which did take a while due to unavailability of trade), we rang him and said we are bringing the unused items back (still in the original boxes and plastic coverings). He said, ok and give me a list of items. Then a day later he emailed us and said the return period was only 28 days after sales and we cant take anything back.
We could not believe that somebody would go that low and go back on what he had agreed. He never ever mentioned we have 28 days to take the stock back. If anything, he was clear that we can take it back once we are done.
He also confirmed the arrangements (when we contacted him to take the stock back) by asking me to provide him with the list of items.
We contacted the area manager and had not replied at all.
Why LIE and CHEAT? Is the company that desperate that they have to resort to underhand techniques to make a sale?
DON'T BUY from Lindab as you will get a fly by night salesman who you can not trust. There are better suppliers who value their words and not desperate to make a sale at any price. As for their management, the fish rots from the head.
22/6/2020
Since posting the comment, Lindab UK contacted me and resolved the issue quickly. Thank you for resolving the issue and providing the refund as we had agreed originally.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Lige købt nye tagrenner, må sige det var let og enkelt at sætte op.
Gennemtænkt samlesystem, enkelt og let.
Godt vejledning på hjemmesiden.
Håber så de holder længere end de gamle, der kun holdt 15 år og blev skiftet pga gennemtæring. De nye tagrender er coatede, mon ikke de holder længere.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
83%dårlige Ja dårligere virksomhed skal man lede længe efter, nu har jeg snart i 5-6 år bare fået en historie fra de varme lande da jeg efter kun ca 4år på mit hus opdagede små rust pletter på tagrenderne og kontaktede Lindab, de ville skam dække tingene men mente ikke det vill blive være ind det, og jeg kunne bare kontakte dem. Det gjorde jeg så i 2017/18 igen og nu havde piben fået en anden lyd og nu var der så ikke mere Garanti på mine tagrender efter kun 6 år og den ellers så søde mandlige medarbejder måtte ikke tage sagen igen, men så blev jeg stillet om til en ellers så skrækkelig dame hos Lindab og nu er mine tagrender med direkte huller og rustskader som ikke dækkes da garantien var gået over tiden på 6 år og nu smitter tagrenderne ud over alt på markiser og belægninger samt udestue taget mm. Og nu kom undskyldningerne med loven havde fjernet et produkt i mine tagrender derfor ruster de, Til dette kan jeg sige at mange andre har fået nye tagrender med 70% rabat som kompensation og dette kan jeg dokumentere. Samtidig med andre har kun fået fra 30 til 60% for samme fejl.
Undre mig over vi overhovedet skal betale igen for et produkt der er fejl i, og nu er tagrenderne lavet om og deres garanti er også ændret på de nye tagrender. Dog er produktionen fra ca år 2006 + - 2år stadig en god forrentning hvor de tjener penge på tagrender med rustpletter som burde have været byttet på garantien
Bare skriv på lilliedal@me .com så kan jeg sende dokumenter på div fakturaer med 70% for at lukke munden på folk og især fra boligområde i Køge hvor flere ejere havde gået fælles gang med rust problemet mod Lindab A/S dårlige tagrender
Opdatering. Nu er der kommet kontakt og tror faktisk at Lindab vil gøre noget for at løse mit problem så det er dejlig. Håber at kunne komme op på 5 stjerner men nu skal de have 3 stk 🤗
Opdate. Der er nu givet fuld kompensation og der er så fem stjerner nu. Tak

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Ubehagelig arbejdsplads, hvor ældre bliver fyret til fordel for yngre medarbejdere.
Dårligste behandling og et dårlig produkt. Fik nyt tag og tagrender efter stormen i 99 .efter 8-10 år er tagrender genmenrustne og ståltaget mister cotingen i alle afslutninger .skrev en mail til firmaet lindab, som var så venlige at sende 2 potter meget små maling, så kunne jeg da lige plette alle kanter....Så detttt er den værste oplevelse jeg nogensinde har haft med sådan et,"velrenommeret firma"

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Office Manager fobs you off, goods arrive damaged or missing. All the office do is blame the suppliers instead of fixing the issue. They are incompetent and refuse to accept their mistakes. DO NOT EVER USE THESE PEOPLE.

Svar fra Lindab A/S - Danmark
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.