Lensway Anmeldelser 14 724

4,5

det vore bra om det var enklare att ändra höjd på läsglaset o progresiva glas och att receptet inklusive detta skulle ligga kvar

Det er ikke første gang jeg kjøper fra lensway, dem er veldig gode i kvalitet og pent pakket. Kundeservicen er veldig hyggelig om det behøves noe hjelp:)

Personlig kundkontakt! Det va bra så att det blev rätt! Tack då

Da jeg først kom til Danmark pleide jeg å kjøpe kontaktlinser hos min lokale optiker. Altså i en fysisk butikk. Her i Danmark fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne få kjøpe kontaktlinser uten å tegn... Vis mer

1. Kontaktlinseleverandør
  2. Solbrillebutikk

Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre.
 Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden. Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer. Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn - och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!

Lensway Details

4,5

Enestående

15k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Enklare repetitionsorder

14. mai 2025

Svar fra Lensway

Hej Mikael! Tack för din feedback, jättebra idéer! Jag tar vidare det till de som hanterar utvecklingen. Tack för recensionen! /Elvira

Over 1 uka uke har gått og har ikke…

Over 1 uka uke har gått og har ikke fått noe kontakt med kundeservice. Har prøvd å få tak i dem på tlf og mail. Sendt flere mail, men ingen kontakt eller svar. På tlf i åpningstiden, så kommer man bare til telefonsvarer om at de akkurat har stengt. Elendig på kundeservice!

15. mars 2024

Service

Service, omtanke

9. februar 2023

Hej!
Tack för din recension.
Härligt att du uppskattar vår service!
Ha en bra dag!
Lisa

Det tog en dryg vecka att få linserna…

Det tog en dryg vecka att få linserna med citymail. Vanligtvis brukar lensway leverera på ett dygn

13. august 2022

Hej!
Tack för din recension.
Vi jobbar nu med olika leveransalternativ som du kan välja i kassan. Kolla vid nästa beställning och säkerställ att du väljer det alternativ som passar dig bäst.
Hälsningar,
Lisa

Vente på bestilling 2 uker etter 2 uke…

Vente på bestilling 2 uker etter 2 uke fikk e post «bestilling din er forsinket kommer etter 2 uker»
Uprofesjonelt, dårlig kundeservice prøvde kontakte de - umulig ingen svar! venter på lenser en måned. Skal aldri bruke de igjen!!

7. august 2022

Har inte fått mina varor än...

Har inte fått mina varor än.... brukar ta 1 dag nu har det gått 5

9. november 2021

Svar fra Lensway

Hej Saga, tack för din recension!

Till att börja med vill vi be om ursäkt för det sena svaret, detta i och med ett högre tryck än normalt hos kundservice.

Beklagar om leveransen dragit ut på tiden. Vi erbjuder numera två fraktsätt till de flesta postnumren. Citymail med en transporttid på 1-4 vardagar samt postnord som tidigare med en transporttid på 1-2 vardagar. Är det bråttom med linser eller andra produkter i framtiden så skulle jag rekommendera att välja postnord som brukar vara det snabbare alternativet istället. Vi kikar gärna närmare på vad som orsakat förseningen i just ditt fall, du är varmt välkommen att höra av dig till oss på 020 - 23 20 20.

Tack igen, önskar dig en fortsatt fin dag! /Emmelina

Lite synd på den höga portoavgiften bara

8. september 2020

Hejsan Jonas,

Vi tackar så mycket för dina synpunkter! Ibland har vi erbjudanden där vi erbjuder frakt fritt över en viss summa, håll gärna utkik efter dessa erbjudanden på vår hemsida eller via våra mejlutskick. Om det är några andra funderingar får du gärna återkomma till vår kundtjänst där vi hjälper till med det vi kan.

Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdagseftermiddag! /Johanna

Har opplevd at linsene har litt ulik…

Har opplevd at linsene har litt ulik tykkelse. Vanskelig og ta de ut og sette de inn. Ellers er jeg veldig fornøyd. Med rask levering.

26. juli 2020

Hejsan Hilde,

Vad konstigt att du upplever att linserna är tjockare än vanligt. Kontakta gärna vår kundtjänst på 020-23 20 20 så ska vi kika närmare på detta.

Annars är det härligt att höra att du är nöjd, tack för din recension!

Önskar dig en fin dag!
/Anders

Veldig fornöyd

Veldig fornöyd, rask service. Anbefales!

30. mars 2020

Hej Kristin,

Så underbart att höra att du är nöjd med oss :) Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Ha en trevlig dag! / Dylan

Rask og grei levering

Rask og grei levering. Billig og bra

26. februar 2020

Hej Björn,

Det glädjer oss att höra, vi får tacka för de fina orden och din recension :)

Önskar dig en trevlig kväll!/Peter

Veldig flinke

Har vært i kontakt med svenske og norske veldig flinke folk og fort leveringstid. Takk for hjelpen

23. september 2019

Hej Liana,

Så roligt att höra att du var nöjd med kontakten som du hade med oss, och stort tack för din resencion :)

Ha en fortsatt trevlig dag/ Dylan