Eindelijk kleding die ik mooi vind en die niet doorsnee zijn. Ik was vroeger altijd op zoek naar aparte kleding maar kende jullie nog niet anders was ik jaren geleden al fan van jullie geweest. Gelukk... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... Vis mer
Voor een hele leuke prijs een heel mooi jasje besteld. Het bestelproces verliep gemakkelijk, waarna ik per mail goed op de hoogte ben gehouden. De bestelling is snel geleverd (zondag besteld, dinsdag... Vis mer
Altijd tevreden met deze winkel!! Gisteren mijn artikel ontvangen en zit als gegoten. Zeker blijven bestellen met zoveel keus! Groeten uit Breda
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
Kontaktopplysninger
Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Makkelijk te bestellen niet lang hoeven…
Makkelijk te bestellen niet lang hoeven wachten een prachtig sweatervest met borduursel erop mooie en een mooie print
Shirts top kwaliteit
Ik had een paar shirts besteld (blondie,back to the future,SOAD,Radiohead,korn) ze waren allemaal echt super mooi goede kwaliteit ook en ik zou zeker nog eens hier bestellen!
Van bestelling tot levering in een…
Van bestelling tot levering in een woord.... geweldig.
Het is een prachtig mooie jas en zit als gegoten.
Large is altijd super snelle levering…
Large is altijd super snelle levering en veel keus
Mooie rok uit het Harry Potter verhaal.
Ik heb het bestelde artikel de volgende dag al ontvangen.
Heel erg blij mee, een prachtige rok.
Natuurlijk direct gepast; zit uitstekend. Mooie kwaliteit, leuke details.
De maatvoering komt prima uit.
Thnx, en zeker tot een volgende keer
super service en snel ontvangen
Goede pasvorm en superleuke bedrukking
Goede pasvorm en superleuke bedrukking! Snelle levering dus top!
Helemaal super!
De verzending verliep vlot en de voortgang werd duidelijk gecommuniceerd. De schoenen zijn echt prachtig!
Bestel al jaren kleding bij large ben…
Bestel al jaren kleding bij large ben gek op de alternatieve look en de kwaliteit is geweldig producten gaan jaren mee en blijven mooi
Blij met de geleverde producten.
Blij met de geleverde producten.
Mooie vesten
De vesten die ik besteld had zijn van een mooie kwaliteit, hopelijk blijft het lang mooi.
Het duurde wel een paar dagen voordat de bestelling verzonden werdt.
Net niet helemaal tevreden
Het was vijf sterren geweest als ik niet zo lang op mijn pakket had moeten wachten. Mijn inziens had het pakket er twee dagen eerder kunnen zijn. Ook zat de beloofde en volgens mij ook bestelde freebee (Backstage Club) niet in het pakket.
De bestelde sneakers waren helaas te groot, dus ze moesten retour. Het is wel jammer dat je de korting die je had, niet meegaat naar een nieuwe bestelling. Ik had gelukkig wel een andere korting.
De bestelde shirts zijn echt heel gaaf.
Een muismat van Doom Dark Ages besteld.
Een muismat van Doom Dark Ages besteld.
Goedkoper dan elders, en snel bezorgd.
Prima goede maatvoering vannacht de…
Prima goede maatvoering vannacht de broek en de verrassing aan de broek waren knopen voor bretels met leertjes, die had ik op de foto' niet ontdekt.
De riem is ook gaat en goed van maatvoering.
Super mooie jas en mooi getailleerd
Super mooie jas en mooi getailleerd
Snel gevonden wat ik zocht ondanks de…
Snel gevonden wat ik zocht ondanks de enorme keuze. Korting gekregen. Makkelijk kunnen bestellen en shirts snel ontvangen. Ze passen perfect en zijn van degelijke kwaliteit. Heel blij mee.
Peak merch voor bands
Geweldige kwaliteit en snelle levering!
Geweldige kwaliteit en snelle levering!
Altijd goede kwaliteit en maten kloppen…
Altijd goede kwaliteit en maten kloppen vaak ook. Snelle verzending. Al jaren top.
Tevreden klant
Mooie, goed zittende kleding voor een prettige prijs. Altijd een mooie kortingsactie - dus dat helpt ook :-)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.