Eindelijk kleding die ik mooi vind en die niet doorsnee zijn. Ik was vroeger altijd op zoek naar aparte kleding maar kende jullie nog niet anders was ik jaren geleden al fan van jullie geweest. Gelukk... Vis mer
Se hva andre synes
Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... Vis mer
Voor een hele leuke prijs een heel mooi jasje besteld. Het bestelproces verliep gemakkelijk, waarna ik per mail goed op de hoogte ben gehouden. De bestelling is snel geleverd (zondag besteld, dinsdag... Vis mer
Altijd tevreden met deze winkel!! Gisteren mijn artikel ontvangen en zit als gegoten. Zeker blijven bestellen met zoveel keus! Groeten uit Breda
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
Kontaktopplysninger
Har svart på 44 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Totally disappointed with the quality…
Totally disappointed with the quality of the products lately. I used to buy a lot of band merch, lately the prices are high as you would expect but the quality is Temu...
Ruime keuze en ZEER snelle levering
Ruime keuze en ZEER snelle levering, erg blij met m'n aankoop!
Helaas geen goede ervaring
Helaas geen goede ervaring. Een adres niet meer kunnen aanpassen, voordat het verzonden is. Daarna nul willen oplossen.
Wauw!.
Wauw!.
Juliie zijn de beste,Large!.
Telkens weer als ik iets besteld wordt netjes verzorgt.
De leren jas en de ACDC T-shirt die ik had besteld, vallen ze me als gegoten...
Dank jullie wel voor al die jaren!.
A.Garcia
Voor iedereen wat
Ik heb hier jassen en schoenen besteld erg tevreden ziet er uit zoals beschreven en ze leveren snel dikke prima
1 keer dragen en het gaat kapot
1 keer dragen en het gaat kapot
ik wou een bestelling anuleren omdat ik een te kleine maat had besteld
dev bestelling zat nog in rotterdam
kan niet zit al inverwerking zeiden ze
ik ben aangekomen door een chronische ziekte
intreseerde large niet
ik vind de kleding van slechte kwaliteit
als het een jaar meegaat mag je van geluk spreken
Goede service, snelle levering en kwaliteit is altijd in orde.
Weer een shirt geleverd gekregen waar…
Weer een shirt geleverd gekregen waar ik om gevraagd heb,toppie weer kan ie gelijk aan hahaha
Heerlijk geshopt in de overzichtelijke…
Heerlijk geshopt in de overzichtelijke site. Alles soepel verlopen en 2 dagen later de spullen(kleding) al in huis. Zeer goede kwaliteit. Graag tot een volgende x. Groet ,Jack Muller.
Large Popmerchandising, top, top, top!
Large Popmerchandising is een fantastisch bedrijf en een zeer betrouwbare optie in de aanschaf van producten zoals een nieuw shirt van je favoriete band, de nieuwe cd van je favoriete band, leuke gadgets, exclusieve artikelen en nog veel meer. Vandaag kwam mijn nieuwe leren jas binnen, een dag eerder dan verwacht en ik ben er enorm blij mee. Voldoet volledig aan de verwachting. Ik ken Large al vanaf mijn puberteit, toen ik net de metalscene aan het ontdekken en verkennen was en nu ik 35 ben kijk ik nog steeds graag rond in de app. Dat zegt genoeg. Ik mis de Large Compilation cd's wel hoor met artwork van Roel Smit als ik het me goed herinner. Ik heb vele bands mogen ontdekken dankzij deze cd's rond de periode 2004 - 2008. Kortom: Topbedrijf!
Nog altijd hoge kwaliteit.
Na jaren weer eens een jas besteld, van Poizen Industries. Verzending ging snel, product is top. Niets te klagen!
een 1 is eigenlijk nog teveel voor deze…
een 1 is eigenlijk nog teveel voor deze oplichters.
heb vorig jaar een boxset van Kreator besteld met een releasedatum van 16 januari 2026.
volgens hen geleverd op die dag, maar ik heb niets ontvangen.
een formulier moeten invullen en opgestuurd via hun mailadres!
zogenaamd "leeg" ontvangen.
nu verwacht klarna, die schijnbaar alle bewijsstukken hebben opgestuurd gekregen van Large (waaronder ook mijn formulier) dat ik nog moet betalen.
voor iets wat ik dus niet ontvangen heb.
één grote ellende sinds onze oude (nu met pensioen) postnl bezorger er niet meer is.
Zeer tevreden.
Zeer tevreden.
Kwaliteit goed.
Snelle levering.
Mooi verpakt.
Top
Kan niet blijer zijn
Kan niet blijer zijn! Zeer tevreden over de kwaliteit van de shirts en trui en ze zitten perfect.
De tanktop is een klein beetje te klein, super fijn dat deze kosteloos retour kan. Heb net meteen een maatje groter besteld.
Rock on!
Prima webshop🤘
Ik bestel al jaren bij LARGE en heb nog nooit
gedoe gehad met een bestelling. Wel eens wat langer moeten wachten op iets maar dat was het dan ook. Communicatie verloopt ook altijd goed. Vriendelijke medewerkers ook.
Super klantenservice
Ik bestel hier al jaren regelmatig. Soms gaat er iets mis met retouren, maar dit wordt altijd heel snel en zonder discussie opgelost.
Super klantenservice!
Goede webshop
Binnen 3 dagen bezorgd en goed verpakt!
Ben al klant sinds de jaren 90.
Prima ervaring.
Bestellen is eenvoudig, de levering heel snel en het product precies wat ik ervan verwachtte, kortom: prima, hier bestel ik vast nog wel een keer
Mijn klacht was snel en heel netjes…
Mijn klacht was snel en heel netjes opgelost! Goede service
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.