Super blij met mijn nieuwe laminaatvloer. Kwalitatief en snel geleverd. Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Se hva andre synes
Fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik uitstekend geholpen met eerlijk en deskundig advies. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken over welk laminaat het beste bij mijn won... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Omdat wij niet in de buurt wonen, hebben wij eerst meerdere staaltjes ontvangen zonder enige moeite/kosten. Deze waren al de volgende dag binnen. De levering... Vis mer
Selskapet har svart
They were very human in the shop and looked for what suited me, rather than trying to uppsell. They were so helpful and arranged everything super smooth and the prices were totally ok, compared with s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Tre- og laminatgulvleverandør
- Gulvlegger
- Gulvbeleggbutikk
- PVC-industri
- Trappeentreprenør
- Installasjon av tregulv
Skrevet av virksomheten
TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is. Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan. Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer. Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen. Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!.
Kontaktopplysninger
Klaprozenweg 25 B, 1032KK, Amsterdam, Nederland
- 0202603123
- info@tasbafloors.com
- www.laminaat2go.com
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede vloeren en zeer goede service
Goede vloeren en zeer goede service. Ik heb deze winkel al aanbevolen bij mijn vrienden!

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Op een zeer prettige en vriendelijke…
Op een zeer prettige en vriendelijke manier aan een mooie vanylvloer geholpen. Zeer tevreden en zeker aanbevelenswaardig.

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Prima bedrijf echt klantvriendelijk en…zeer profesioneel
Prima bedrijf echt klantvriendelijk en een zeer leuke prijs
Ook het leggen zeer profesioneel
Al met al een prima bedrijf omje vleren te bestellen
Mvg lasschuyt een zeer tevreden klant

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Goede service en advies bij aanschaf
Goede service en advies bij aanschaf. Gekozen vloer was niet snel leverbaar maar uiteindelijk heeft Laminaat2go toch een snellere levering geregeld. Leggers deden snel en vakkundig hun werk.
We zijn heel tevreden met het resultaat.

Goed advies
Goed advies, mooie laminaat en heel tevreden over service en leggen

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Ik wilde laminaat tegels in een taupe…
Ik wilde laminaat tegels in een taupe kleur, ik was overal gaan kijken maar kon het nergens vinden, toen kwam ik bij Laminaat2Co, ik wist niet wat ik zag, wat een sortering en gelukkig die hadden de kleur en de tegel die ik wilde. De vloer ligt nu in mijn kamer en het is prachtig!!..... vakkundig gelegd door Laminaat2Co, ik ben er super blij mee. Dank jullie wel voor de mooie vloer en de hele goede service.

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Very happy with the service and the help

Mooi hoogglans laminaat gekocht
Mooi hoogglans laminaat gekocht, snel en professional gelegd.

GREAT SERVICE
GREAT SERVICE
PROFESIONALS
Lovely floor, thanks guys!

Goede service met verbeterpunten
Ik ben goed en duidelijk geholpen in de winkel. Meneer nam uitgebreid de tijd om mij te adviseren en ik ben erg tevreden met het laminaat. Het ligt prachtig!
Twee minpuntjes: ik vond de legservice best prijzig. Er werd mij verteld dat er 2 mannen wel 8 uur mee bezig zouden zijn en dan was de prijs redelijk. In werkelijkheid was 1 man er slechts 4 uur mee bezig. Fijn dat het snel af was, maar dan heb ik toch echt te veel betaald.
Daarnaast heb ik nooit reacties gekregen op mijn vragen via whatsapp.

Laminaat voor 2 flats geleverd
Laminaat voor 2 flats geleverd. 2x tevreden. Op afspraak, betrouwbaar en afspraak is afspraak. Aan te bevelen

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Excellent craftsmanship with quick…
Excellent craftsmanship with quick service and response time.
Worth every penny.

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Super goede service en erg betrouwbaar
Super goede service en erg betrouwbaar. Komen hun afspraken na. Top kwaliteitsvloeren voor een super leuke prijs. Wij zijn uiterst tevreden over dit bedrijf.

Friendly and professionals
Friendly and professionals! Good quality laminate and installation services. Strongly recommended!

Een echte aanrader
Het team van laminaat2go heeft duidelijk goede vakkennis, wat blijkt uit hun professioneel advies. Daarnaast zijn ze erg klant-, en servicegericht. Doen net dat beetje extra wat je als klant bijzonder doet voelen. Maar wel zonder die opdringerigheid wat ik in veel winkels wel voor. En dat alles gecombineerd met een mooie prijs/kwaliteit verhouding in hun assortiment. Al met al een aanrader voor iedereen.

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Ben zeer tevreden over de service van…laminaat to go
Ben zeer tevreden over de service van laminaat to go.
Mijn uitgekozen vloer ging door omstandigheden niet door,en de eigenaar liet mij een andere vloer uitzoeken en ik kreeg de ondervloer erbij. En hulde aan de jonge vloerenlegger die het klusje in zijn eentje klaarde.. een vakman Kortom.prachtige vloer geworden.

Great Service!
Everything was taken care easily and flexible.
I greatly recommend!

Good compagny
Good compagny, good service en price

Svar fra Tasba Floors - Laminaat 2 Go
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.