Na een wat lastig probleem met een 'weerspannige' accu voor onze 2 Sketch Nestors, heeft het bedrijf deze zeer adequaat aangepakt en voor een passende en service gerichte oplossing gezocht. Het o... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben nu recent ons derde stel Lacros electrische fietsen gekocht, onze ervaring is gewoonweg Top. De fietsen rijden zeer zacht, hebben een enorme trekkracht en op hellingen rijden zo gezwind... Vis mer
Selskapet har svart
Superfijne vouwfiets gekocht, Lacros gemini. Daarna nog één aangeschaft voor mijn partner. Deze had een probleem, mee terug geweest. De sensor werd vervangen. Na een paar km gefietst te hebben was... Vis mer
Selskapet har svart
Al sinds 2018 rijden wij op een Lacros vouwfiets. Begonnen met een Scamper en nu op een Ambling. We hebben hier een verende voorvork op laten moteren. De service is altijd geweldig.Jens en Rick en al... Vis mer
Selskapet har svart
Lacros is sinds 2009 dé specialist op het gebied van elektrische vouwfietsen. Met jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en een sterke focus op service en garantie, hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend merk binnen Nederland en daarbuiten. Onze elektrische vouwfietsen zijn populair onder camperaars en kampeerders dankzij hun compacte formaat, comfortabele rijervaring en betrouwbare prestaties. Maar ook voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer of lange tochten – zelfs in heuvelachtig gebied – zijn onze fietsen een uitstekende keuze. Bij ons vindt u een breed assortiment elektrische (vouw)fietsen, allemaal ontworpen met comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid in gedachten. Service en persoonlijk contact zijn voor ons net zo belangrijk als de fiets zelf. Ons deskundige team neemt de tijd om u te adviseren en biedt zowel service aan huis als vakkundig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd veilig en zorgeloos onderweg bent.
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS, Schijndel, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super service keer accu probleem gehad nw accu geplaatst en rails kon ik op wachten inmiddels tweede voor partner aangeschaft

Svar fra Lacros
Geweldig behulpzaam, goede ontvangst, prettig personeel.

Svar fra Lacros
Fantastisch service! Zo goed dat we onze vouwfietsen weer voor dezelfde fietsen hebben ingeruild😀We kregen goede inruilprijs voor onze fietsen!
Ton en Lidi Stegers

Svar fra Lacros
Goede informatie en vriendelijke verkoper zonder opdringen.Ruim de tijd proeffietsen.

Svar fra Lacros
Goede informatie en zonder dwang om te kopen. Relax. Al eerder fietsen gekocht.
Zeer tevreden.

Svar fra Lacros
Ik fiets al 2 jaar met héél veel plezier op mijn Lacros Scamper 400XL. Ik ben ook zeer tevreden over de service van Lacros.
L. Dekkers

Svar fra Lacros
Wij rijden al 10 jaar met lacros fietsen , nu momenteel ons tweede stel fietsen, en wij zijn zeer tevreden van de kwaliteit en de zeer goede service van lacros.
Ook als je in het buitenland bent en er zijn problemen, krijg je zeer goede uitleg of sturen ze de onderdelen op .
Onze volgende fietsen zijn zeker terug lacros .
Vercauteren Marc

Svar fra Lacros
Heel gedienstige medewerkers, geen fiets is teveel om uit te proberen!

Svar fra Lacros
We hebben al meerdere Lacros fietsen gekocht. Ze zijn kwalitatief goed en de service en coulance na afloop garantie is prima. Zeker aan te raden voor boot, camper of om mee te nemen op vakantie.

Svar fra Lacros
Goede fiets en uitstekende service na verkoop

Svar fra Lacros
We hebben onze Lacros-fietsen nu ruim 3 jr. en zijn er zeer tevreden over. Ook de service is prima.
Eerder is gratis ‘n nieuwe standaard gemonteerd, nadat de originele was verbogen. Vandaag is een accu gevallen. Die kon ik meteen brengen. Hij wordt getest en morgen kan ik ‘m dan weer ophalen. Prima service!

Degelijke uitleg gekregen. Vriendelijke service

Svar fra Lacros
Goede voorlichting. Goede service en vooral de garantie en de opmerkingen van klanten ter plekke. Er wordt zelfs service verleend in Spanje

Svar fra Lacros
Lacros biedt geweldige service en komen afspraken na. Ook geweldig personeel die je van het beste advies voorzien, top!

Svar fra Lacros
Top personeel. En een top service.
Zowel in de winkel als telefonisch, ze nemen alle tijd voor de klant

Kroatië
geen fiets ondersteuning meer,nog 6 km te gaan we keren om jammer,
Terug bij de camper alle contacten na gelopen met contact spray bewerkt geen resultaat op internet gekeken geen oplossing uiteindelijk la cross Schijndel gebeld via telefonische begeleiding constateerde de telefonische ondersteuning dat vermoedelijk de midden sensor defect was, nood oplossing display geprogrammeerd zodat we de fiets via de gas hendel kunnen bedienen voor nu een prima oplossing.
Chapeau voor La Cross z’n helpdesk.

Svar fra Lacros
Fiets heeft weer een servicebeurt gehad. Wat een leuk team van enthousiaste mensen. Super bedankt weer voor de goede service.
Rik Looij

Svar fra Lacros
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.