Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aikaa sitten tehty tilaus kuukausia myöhässä. Kultajousi ei itse tiedota myöhästymisestä aktiivisesti, ja kysyessä tuote on "tällä viikolla" toimituksessa, mutta ei tule kuitenkaan. Itse saa kysellä,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Gullsmedforretning
  3. Klokkebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Suomen kattavin valikoima muodikkaita kelloja, koruja, kihlasormuksia ja vihkisormuksia Kultajousen verkkokaupasta ja myymälöistä.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Surkeaa asiakaspalvelua

Surkeaa asiakaspalvelua nettikaupan virheellisten tuotetietojen kanssa, kun tilaamani tuote ei vastannut kuvausta. Ilmoitin virheellisestä tuotteesta ja pyysin tilalle kuvausta vastaavan tuotteen, koska siitä olin maksanut. "Ei tässä mitään tuotevirhettä ole. Tuote on ihan oikea, netissä vain oli väärät tiedot". Vääntämisen jälkeen sain sentään alekoodin nettikauppaan.

23. mars 2026

KULTAJOUSI liike itäkeskuksessa.

KULTAJOUSI liike itäkeskuksessa.
Ensinnäkin liike tekee työnsä huonosti, esim. Ei sulje kellon takaosaa kunnolla, pitää mennä uudelleen toiseen liikkeeseen, jossa kellon takaosa laitettiin kunnolla kiini.
Toiseksi:
Samassa liikkeessä naisten tavallisten rannekellojen paristojen vaihto tapahtui kellosepällä. Kysyttäessä vanhemmalta nais myyjältä, mitä kellon pariston vaihto maksaa, myyjä vastasi 18euroa!! Noudettavissa n. 5 pv päästä.
MUTTA noudettaessa kelloja samalta nais myyjältä, hinta olikin noussut 20 euroon kello!???? Eli yhteensä 40 euroa paristojen vaihdoista!!
Myöskään asiakkaan nouto kuittiin EI oltu kirjoitettu, mitä tehdään, EIKÄ myöskään kerrottua hintaa 18 euroa...??? Kohta jätettiin tyhjäksi.
Myyjä ei kertonut missään vaiheessa, että hinta voi nousta!!
EN OLISI MISSÄÄN NIMESSÄ KÄTTÄNYT KELLOJA LIIKKEESEEN PARISTOJEN VAIHTOON, jos olisin tiennyt hintojen nousevan!
Eikä varsinaiseen kuittiinkaan oltu kerrottu, mitä tehty/ kpl hintaa...
HUOM!
KANNATTAA HARKITA TARKASTI, KÄYTTÄÄKÖ KYSEISTÄ YRITYSTÄ JA MUISTAA MYÖS OTTAA KAIKKI TIEDOT TARKASTI KIRJALLISENA YLÖS!
Koska kultajousi ei pidä kiinni "sovitusta".
Asiakaspalvelu myös huono!!

Asiakkaan erehdyttämistä.

20. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kultaseppä ei osannut suurentaa…

Kultaseppä ei osannut suurentaa sormuksia, jotka toisen liikkeen seppä suurensi ilman mitään ongelmia. Kommunikointi liikkeen puolelta ei toiminut, eikä asiaa edes pahoiteltu. Ylimielistä, ei asiakaspalveluhenkistä henkilökuntaa.

8. desember 2025

Ostin sormuksen etänä myymälästä

Ostin sormuksen etänä myymälästä, mutta koska liikkeessä ei ollut olemassa kyseisen malliston sormusta sopivassa koossa, myyjä vakuutti että toisen valmistajan sama koko on minulle sopiva. Ostin siis myyjän vakuuttelemana "sokkon" ajatellen, että tottakai saan palauttaa varsinaisen sormukseni, kun tilaamani sormus pk-seudun myymälään lopulta saapuu. No, kun saapui, se oli liian suuri, ja käyttökelvoton. EI PALAUTUSOIKEUTTA! Minulle tarjottiin lahjakortti, eikä suostuttu rahan palautukseen, vaikka tilanne oli täysin selvä ja ymmärrettävä. En voi suositella ko. ketjua kellekään.

9. november 2025

Asiakkaita huijaava liike

Vein kaksi kelloa paristonvaihtoon Klaukkalan liikkeeseen. Molemmat oli kuulemma rikki. Toisen korjautin (150€), mutta toisen(Patek Philippe) korjauksen hinta-arvio oli 486€ (!) joten jätin teettämättä. Vein suoraan kellosepälle joka vaihtoi pariston (15€) ja kas, kellossa ei mitään vikaa. Olin tosi järkyttynyt näin törkeästä huijausyrityksestä. En asioi tässä ketjussa enää koskaan enkä suosittele muillekaan.

17. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kerava kultajousissa tosi huono palvelu…

Kerava kultajousissa tosi huono palvelu oli tänä. Minun piti noutaa kaiverrus, oli tasa raha kädessä, olis ehkä 5 sek ottanut aikaa. Mutta edellisen asiakkaan ketju oli rikkinäinen rai jotain ja myyjä korjas sitä. Ehkä olis pidännyt siellä otottaa aivan kauan vain pikku asian nouto. Asiakaspalvelu pitäs itse osata tehtä töitä näppärästi ja nopeasti. Tosi pettynyt. Kun ei ollur aikaa jäädä odottamaan, lasten takia… pyysin myyjä, että voisko hän antaa nopeastu mul asian, mut ei. Hän on myös tavaeaan korjaaja ja se ottaa aikaa.

20. januar 2025

Huolimatonta asiakaspalvelua.

Ostin äidin lyyran Kultajousesta. Kauppaan mennessä kysyin myyttekö vai pitääkö tilata verkkokaupasta. Myyjä asteli laatikon luo ja otti rasian, jossa lyyria. Yksi lyyra tippui laatikon pohjalle. Alkoi kaivamaan sitä ja pisti sen minulle. Kassalla tuuppasi sen mustaan pehmustettuun astiaan ja sitten maksoin lyyran. Tuntui kun olisin ostanut halpiskorun, lisämyyntiä tai väritoiveita ei kysytty. Kotona avasin rasian ja lyyra oli tippunut paikaltaan ja hakaneula oli vääntyneenä. Ainenkin koru on kuitin mukaan aitoa tavaraa.

29. oktober 2024

Rannekoru

Rannekoru, jonka ostin, kesti todellisuudessa vain noin 1kk. Korua en itse rikkonut, se ei jäänyt mihinkään jumiin tai muuta, timantti/kristalli/kivi vain irtosi, ja korun korjaukselle tuli loppujen lopuksi hintaa 65e. Itse koru maksoi 50-60e. Kyseessä oli siis hopeakoru. Vaikka hintaa ei ollut tuon enempää, olisin silti toivonut, että koru kestäisi niin sanottua ”normaalia käyttöä” hiukan pidempään….

6. oktober 2024

En suosittele

Todella huonoa asiakaspalvelua eikä minkäänlaista vastuuta väärään kokoon neuvotuista (ja siihen perustuen teetetyistä) sormuksista. Vein kultasormuksen suurennukseen - myyjä opasti sormuskoon valinnassa väärin, jonka myötä sormus tuli sepältä väärän kokoisena. Sormus kävi uudelleen sepällä ja tuli jo toiseen kertaan väärän kokoisena. Viimeisellä eli KOLMANNELLA kerralla, sormus tuli oikean kokoisena, josta taas pyydettiin maksamaan uusi koon muutos eli 60€. Koska myyjä ei tiennyt minkä paksuista sormusta tulee sovittaa ja verrata suurennutettavan sormuksen paksuuteen, kultajousi pyysi maksamaan lopulta tästä (alunperin) 66 euroa maksavasta koon muutoksesta 159€. Työntekijän osaamattomuus kustansi minulle kuluttajana siis yli kaksinkertaisen määrän siitä, mitä sormuksen suurennuttamisen olisi pitänyt kustantaa. Toivon aidosti että työntekijöille annetaan jatkossa jonkinlainen koulutus, sillä kuluttajilla harvoin on osaamista tällaisissa asioissa.

En suosittele enkä ole viemässä korujani uudelleen.

17. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vihkisormus katkesi 2kertaa 6kk sisällä, ja todella huonoa asiakaspalvelua.

Kesäkuussa käytin mieheni kanssa ostamassa minulle Hämeenlinnan Kultajousesta minun vihkisormukseni.
Heinäkuussa sormus kerkesi olla 1 vuorokauden minun sormessa kunnes kotona harjasin hiuksia kun sormus katkesi. No ei auttanut kun käydä paikan päällä näyttämässä sormusta, ja siellä sanottiin että seppä oli kaivertanut liian syvälle tekstin, ja sanottiin että on ensimmäinen tapaus heillä ja ihmeteli että miten voi olla mahdollista että on katkennut kun on kumminkin vihkisormus. Ja minulle luvattiin silloin kesäkuussa että se on päivittäisen käyttöön yms. Noh sormus oli 2kk korjauksessa, kun sormus tuli korjauksesta niin ei mennyt kun 2kk kun sormus katkesi uudelleen samasta kohtaa. Sormus siis katkesi silleen että nojasin sänkyyn kun olin istumassa siihen. Kun vein sormuksen uudelleen paikan päälle niin sanoin suoraan että haluan uuden sormuksen tai rahat takasin. Asiakaspalvelua vain sanoi että sormus on liian ohut ja että sormus on onto siitä mistä sitä on suurennettu että ei ole päivittäiseen käyttöön vaikka ostin sen vihkisormuksena, ja minulle luvattiin että se on päivittäiseen käyttöön. Heiltä päin ei tullut kertakaan/missään vaiheessa mitään pahoitteluja asiasta, asiakaspalvelu ihan p...kaa. Ja nytten tänään vasta sain rahani takaisin 4 viikkoa myöhemmin kun vein sormuksen toisen kerran sinne. Ja minulle aina luvattiin että minulle soitatetaan mutta ei joka kerta laitettiin vaan viestiä. Että en todellakaan suositelle koko yritystä.

11. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ostin Vaasasta 1500 euron Story of Love…

Ostin Vaasasta 1500 euron Story of Love sormus mistä kehutettiin sen laatua ja 10 vuoden takuu. Puoli vuoden kuluttua ensimmäinen timantti tippui ja minulle sanottiiin että takuu ei pätee jos käytän sormuksen saunassa, siivouksessa ja uimisessa ja sormus on kuulemma saanut törmäyksen vaikka en ole itse huomannut mitään semmosta (en käy kuntosalilla ja teen toimistotyötä). En tietenkin aioin laittaa 225 euroa sen korjamiseen jos näin tapahtuu puolen vuoden käytön jälkeen

13. oktober 2023

Ostimme kihlasormukset

Ostimme kihlasormukset. Ovat olleet sormesaa 1,5 viikkoa ja miehen sormuksessa paljon naarmuja ja ”lommoja” ja nämä päivittäisestä käytöstä, eikä mitään erikoista ole tehty. Ostohetkellä meille hehkutettiin sormusten laatua ja että kestää päivittäistä käyttöä. Myyjä meille tokaisi että sormus ei ole vaurioitunut eikä sitä voi palauttaa. Väitti että mieheni olisi hangannut sormusta johonkin ja tämä ei pidä paikkaansa. Huonoa asiakaspalvelua ja erittäin huonoa laatua kalliista sormuksista. En aio enään koskaan astua jalallanikaan liikkeeseen. Ei kannata ostaa mitää tuolta liikkeestä.

17. august 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hyvä kokemus

Tilasin Kultajousen verkkokaupasta Suden laulu -joulukoristeen. Se oli sattumalta alennuksessa ja tuli suht nopeasti (pelotti kyllä käyttää Postia toimituksessa.)

18. januar 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Huonoa laatua ja huonoa palvelua Kotkan kultajousessa

Mies osti noin vuosi sitten hintavan valkokulta kihlassormuksen Kotkan kultajousesta. Mainitsi myös myyjälle siitä ja yhdessä etsivät mieluisen. Sormus katkesi autoa ajettaessa. Soitettu tänään myymälään asiasta. Siellä ilkeän kuuloinen myyjä sanoi että ei voi palauttaa kun yli vuosi mennyt. Ja että se on normaalia kun sormus on ohkanen ja sitä käytetään päivittäin. Olisivat maininneet sen ostaessa, kun tiesivät että ostetaan kihlasormusta jokapäiväiseen käyttöön. Huonoa palvelua ja huonoa laatua heillä. En osta sieltä enää ikinä mitään.

15. desember 2021

Sormuksesta irtoaa kiviä

Sain Heinäkuussa lahjaksi yli sadan euron kultasormuksen, joka oli ostettu Kultajousen liikkeessä. Lokakuussa huomasin, että sormuksesta oli irronnut kaksi kiveä. Vein sen Kultajousen liikkeeseen. Sormusta ei suostuttu korvaamaan enkä saanut siitä mitään hyvitystä, sillä sormuksessa näkyi kuulemma käytön jälkiä. Sormus oli ollut minulla n. 3 kuukautta. Korjaus olisi maksanut niin paljon että saan samalla hinnalla uuden sormuksen. En aio tulevaisuudessa enää asioida kyseisessä liikkeessä.

25. november 2021

Huono laatu

Ostin vuonna 2020 helmi korvikset. Korvikset olivat käytössä alle vuoden ja helmi irtosi, kun normaalisti otin pois niitä. Vein ne Kultajouseen liimattavaksi. Silloin kerrottiin, että heidän kultaseppä on lomalla. Oli kestänyt jo yli puolitoista kuukautta eikä korviksista ollut vieläkään kuulunut mitään. Jouduin käymään kysymässä korviksista. Sanottiin, että kultaseppä palaa pian. Noin 2 kuukauden jälkeen ne olivat valmiina ja kävin hakemassa ne. Pelkästä liimauksesta jouduin maksamaan 40€ (nämä korvikset maksoivat 100€). Mielestäni on aika kallista veloittaa 40€ pelkästä korvisten liimauksesta. Nämäkin olivat olleet rauhallisessa käytössä alle vuoden. Olen kyllä aika pettynyt tälläiseen toimintaan.

9. september 2021

Hidasta

Toimitus kestää todella kauan ja palautuksen käsittely vielä hitaampaa. Kertakokeilu riitti.

9. august 2021

Korvakorut

Kävin ottaa korvikset ja oli tosi tylyä palvelua. Kaiken lisäksi reijät meni aivan eri kohtiin, koska pyysin häntä siirtämään tussilla tehdyn reijän vähän lähemmäs ja myyjä teki sen silmämääräisesti ja sanoi ”eiköhän se mene hyvään kohtaan”. En suosittele

5. februar 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv