Kpa Company Anmeldelser

3,7

Vældig hjælpsomme og god betjening. Kommunikationen var en anelse langsom, men klogere mennesker end jeg havde også startet deres projekt i bedre tid end jeg gjorde. Indtil videre er jeg vældig ti... Vis mer

Købte en roomba til en super pris via butikken. God kommunikation og service, men leveringen gik lidt langsom, næsten 1 uge tog det. Hjemmesiden er måske også noget rodet, men ellers fin betjening

Dårlig kvalitet deres produkter, købte deres nye Fagor køleskab fryse for halvdelen år siden, fryse blev repareret mange gange i første et år, nu køleskab har også problemer. Men giver dem kun 1... Vis mer

Vi kom med en liste over nyt/brugt inventar vi skulle have kigget på til vores køkken. Vi havde en god og konstruktiv snak om de forskellige ting. Sælgeren kom med gode foreslag og viden. Kan varmt a... Vis mer

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fik en løsning på det hele som var fint

Opdateret 19.01.17
Mange måneder efter det første skriv, bliver jeg kontakte af KPA som først nu finder ud af at der ligger en anmeldelse på dem.. Her bliver konflikten løst og de tilbyder at kompenserer en smule. Ærgerligt at vi overhovedet skulle her hen og ærgerligt at det først blev nu, da jeg har solgt stegepanden for kort tid siden med kæmpe underskud... Men trods alt en sød og venlig betjening og håndtering af sagen, som nu har fået sin endelig afslutning. Håber den medarbejder der håndterede sagen i sin tid, har fået sat sit hjerte på den rette plads og PGA og andre kunder ikke oplever lignede i fremtiden.

Hos KPA gik alt godt med handlen - ikke noget at sige der. Min kone skulle starte en drøm op og købte derfor en stegepande hos KPA. Hun fik i sidste uge desværre prognosen uhelbredelig kræft i en alder af kun 40 år, så nu i alt det personlige kaos og sorg, er vi også ved at lukke det firma ned der aldrig nåede at starte. I forbindelse med det kontaktede jeg KPA for at høre om de kunne hjælpe med at tage den stegepande (Som stadig står i original emballage) og som aldrig er brugt retur.. Efter 2-3 dages tænke pause, tilbød de at tage den retur -50% af hvad vi gav for den... Jeg er selvfølgelig mærket at sorg og bitterhed og KPA har ingen forpligtigelser, men helt ærgerligt... Hvor er hjertet hos KPA.. Tror de vi gør dette her for sjovt? Tror de det hjælper os i denne situation, hvor der er 1000 andre ting at tænke på.. Jeg håber ikke at ledelse i KPA kommer ud for samme situation som os og hvis de gør vil jeg krydse finger for dem at de møder en smule mere forståelse og hjælp på deres vej..

4. desember 2015
Logoen til Kpa Company

Svar fra Kpa Company

Hej JJ

Beklager det alt for sene svar, vi var ikke klar over vi var på trustpilot eftersom vi ikke har en aftale med dem. Fordi vi ikke vidste dette opslag eksisterede har vi desværre ikke kunne kommentere på det før nu.

Vi er kede af den sorg og ærgrelse i utvivlsomt har været igennem med et kræftforløb. Det sidste man har brug for i sådan en sammenhæng er selvfølgelig firmastart og stegepander.

Som sådan har den medarbejder der har håndteret din sag gjort det efter bogen - som du selv siger har vi ikke nogle forpligtelser i den retning. Når det så er sagt, så skulle vi have været mere opmærksomme på din situation, men sagen er desværre ikke nået "langt nok i systemet" til at der individuelt kunne tages stilling til sagen. Vi er også mennesker herinde.

Jeg har ikke nok oplysninger her til at jeg kan spore dig i vores system - så jeg kan ikke kontakte dig på anden vis.

Skulle du på nogen måde se denne skrivelse, så skriv på mail@cateringinventar.dk evt. med fakturanummer, kundenummer eller firmanavn, så sender vi en erkendelighed til jer, som forhåbentlig kan få tankerne lidt væk den svære tid.

Mvh. Kpa Company

Næsten perfekt handel

1. januar 2011

Fin handel

Super handel, eneste klagepunkt er den knapt så overskuelige hjemmeside. Rigtig god service og flinke mennesker man har med at gøre - også i forbindelse med reparation af varen, så ingenting der.

4. november 2009