Kortreistved Anmeldelser

1,9

Bestilte og forhåndsbetalte ved i begynnelsen av september med levering innen 14 dager. Estimert levering ble flyttet flere ganger uten noe informasjon. Selskapet er vanskelig å få kontakt med og vi m... Vis mer

Bestilte i november, levering i dag - helt frem til døren som avtalt. Veldig enkelt, greit og fantastisk god service. Lokalt og bærekraftig er et pluss! Har hatt et par spørsmål underveis (grunn... Vis mer

Hold dere unna! De tar imot bestilling og betaling på nett via nettsidene deres, men de leverer ikke og følger ikke opp. Nå ser det ut til at nettsidene er nede og det går derfor ikke å følge prosesse... Vis mer

Bestilt ved men ikke fått levert. De svarer ikke på mail eller tlf. Har ka Sellerirot og bedt om pengene tilbakebetalt. Men ser ut til at jeg må trekke inn fobrukertilsynet. Har visst blitt nye eiere... Vis mer

1. Fyringsvedleverandør

KortreistVed lar deg på trygg måte - med alle forbrukerrettigheter - få levert garantert tørr ved, i riktige mengder, til riktig tid, fra lokale kortreiste produsenter over hele landet.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

92 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Anbefales!

God kommunikasjon, blir alltid ringt i forkant av levering og veldig hjelpsomme!
Anbefales på det sterkeste!

25. mars 2025

Jeg har bestilt ved fra Kortreistved…

Jeg har bestilt ved fra Kortreistved ved flere anledinger, og er strålende fornøyd med leveransene. Jeg blir alltid oppringt i forkant av leveransene, og får da en anledning til å gi presise instruksjoner (og sende bilder av stedet hvor jeg ønsker at veden plasseres) om leveransen skjer når jeg ikke er hjemme. Disse instruksjonene følges til punkt og prikke. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. Bonus: Tennbrikettene leveres i noen svært lekre tøyposer :)

20. februar 2025

Langt i fra tilfredsstillende

Til Kortreistved.no

Jeg skriver for å uttrykke min store misnøye med opplevelsen jeg har hatt som kunde hos dere. Jeg bestilte ved 03.01.2025, og ved bestilling oppga dere en leveringstid på 3-6 dager. Etter bestillingen ble jeg imidlertid informert om at levering først ville skje innen 16.01.2025, noe som allerede var en betydelig forsinkelse i forhold til deres lovnader.

Etter at jeg klaget på dette, ble leveringsdatoen justert til 14.01.2025. På denne dagen oppga dere et leveringstidspunkt mellom kl. 14:00 og 16:30. Dessverre ble veden til slutt levert kl. 17:00 – nok en gang etter at dere ikke klarte å overholde det dere selv hadde kommunisert.

Denne opplevelsen har vært alt annet enn tilfredsstillende. Å ikke holde seg til egne leveringstider ved flere anledninger gir et dårlig inntrykk av både pålitelighet og kundeservice. Jeg forventer at dere tar denne tilbakemeldingen til etterretning og sørger for bedre kommunikasjon og mer presise leveranser i fremtiden.

For meg som kunde er det viktig å kunne stole på at avtaler overholdes, og dessverre har dere ikke levd opp til forventningene denne gangen.

Jeg håper dere vil bruke denne tilbakemeldingen konstruktivt og forbedre deres rutiner.

14. januar 2025

Svar fra Kortreistved

Hei Frederic, du er alltid velkommen til å dele dine erfaringer på nettet. Vi vil også veldig gjerne ha direkte tilbakemeldinger til oss på kundeservice. Uheldigvis så er det bare de som er misfornøyde som legger ut meldinger. Vi skulle ønske at flere fornøyde også tok seg tid til dette. Nok om det.

På tiden rundt dagen du bestilte, så var det store snøfall i Bergen. Slike vær og føreforhold skaper alltid utfordringer for oss som skal levere hjem. Og ekstra store utfordringer blir det for oss som skal levere tunge varer (som ved). Og når dette går over flere dager, så skaper det ytterligere utfordringer og forpurringer i våre kjøreruter og leveranser.

Vi kan bare beklage at det akkurat for deg denne gangen ble slik. Vanligvis leverer vi veden innen få dager, 2-5 dager, med noen variasjoner. Jeg håper du likevel setter pris på at vi overholdt fristen på "Innen 12 dager", slik vi garanterer.

Fullstendig useriøst, elendig kommunikasjon

Vi har bestilte og betalte for ved med levering innen 23.10. Da vi fortsatt ikke hadde fått noen ved, eller ny leveringsdato, den 24., sendte jeg mail. Denne fikk jeg aldri noe svar på. Jeg forsøkte de neste dagene å ringe flere ganger uten å komme gjennom på telefonen. Til slutt ble jeg oppringt, og fikk beskjed om at det hadde litt kaos på Østlandet, men at veden skulle bli levert.

Noen dager senere får jeg mail om at veden vil bli levert lørdag samme uke. Jeg får også sms som bekrefter det samme. Ny sms lørdag morgen som bekreftering denne dagen. Venter hele dagen, ingen ved kommer, ingen beskjed om forsinkelser, ingen som tar kontakt i ettertid.

Det har fortsatt ikke kommet noen ved, og det er umulig å komme igjennom på telefonen. Fullstendig useriøst, styr unna.

12. oktober 2024

Ligg unna. Useriøs

Har hatt dialog med Kortreist i et år etter at de skadet garasjen ved levering. Har fått kontakt. Kostet meg kr7000 i reparasjoner.
Min anbefaling er å ligge unna denne useriøse leverandøren.

26. oktober 2023

Ingen leveranse/ingen beskjed

Bestilt med troen at ved skal komme på avtalt tid. Dessverre gikk leveranse dato forbi uten å høre noe fra selskapet. ingen epost/sms/telefon. Endelig fikk kontakt med kundeservice bare for å finne ut at ved var utsolgt. Måtte få pengene refundert og finne annen leverandør. første forsøk med kortreistved.no og siste. Anbefaler ikke videre.

27. september 2024

Svar fra Kortreistved

Hei Malcolm, vi beklager at vi ikke kunne levere til deg på Voss denne gangen. Når du fikk bestile, så er det knyttet til at en lokal produsent har lagt inn produkter som han likevel ikke kunne levere. Som vi alltid gjør i slike tilfeller ute i distrikts-Norge, så bruker vi da mye energi og tid på å finne andre som kan levere. I akkurat denne perioden var det dessverre ingen som hadde tørr ved av dette formatet å levere! Forstår godt at det er frustrerende for deg. Da vil vi du skal vite at det er også irriterende for oss når vi likevel ikke klarer å levere. Igjen, beklager at vi måtte bruke litt tid her med negativt resultat for deg. Vi må legge til: i alle norske byer og tettsteder sør for Nordland har vi god dekning.

Topp vèd og topp service

Topp vèd, topp service og topp levering. Leveransen ble noen timer forsinket grunnet uvær, men sjåføren gjorde det han kunne for å informere og for å avtale nytt leveringstidspunkt som passet best for oss. Alt i alt en veldig hyggelig kjøpsopplevelse hos veldig hyggelige folk. Tommel opp 👍🏼

24. januar 2024

Bestilling av ved

Det var enkelt å bestille og kommunikasjonen var tipp topp. Kundeservice svarte umiddelbart på mine spm, og han som leverte var koselig og grei. Han var faktisk ekstremt behjelpelig og plasserte veden for meg, siden jeg var syk. Så 100% anbefaling og jeg kommer til å bestille fra dere igjen.

20. desember 2023

God servise

Jeg har ringt de og spurt om alt innen fyring og hva slags ved jeg burde bruke, de har svart meg på alle mine spørsmål og jeg føler at de gir gode råd uten å lure deg. Og ang levering har det gått helt smertefritt og i tide. Vil anbefale dere til alle jeg kjenner.

9. desember 2023

Noe som ikke er som det skal være

Ikke samsvar mellom leveringstid før og etter du har betalt. Spretter plutselig opp fra 3-6 til 12 dager. Absolutt ingen kundeservice å få tak i eller svar fra. Automatisert løsning som ikke fungerer. Fikk til slutt avbestilt etter to dager på rad ha søkt opp eier av firma og ringt privat.

29. november 2023

Svar fra Kortreistved

Hei Thor Øyvind. KortreistVed leverer alltid innen 12 dager. Men de fleste av våre leveringer skjer mye før, og vi ligger nå på et snitt på 2-4 dager. Dette opplyser vi også om både før og under bestilling.

Vår nylige "rekord" er levering 29 minutter etter at bestilling hadde blitt gjort.

Du som kunde bestilte 29.nov kl 13:32.
Kl 15:35 samme dag kontaktet du KortreistVed på kundeservice og ville heve kjøpet. Vi opplyste at du da ville få levering innen 2 dager.

Så leter du opp eier av selskapet og ringer direkte til dennes private telefonnummer, med samme beskjed. Det gjentas da at du får levering innen 2 dager (som estimert), og vi avventer.

Før ruten planlegges til levering fredag 1.desember, så ringer du igjen vil uansett kansellere ordren. Det blir da gjort, og penger umiddelbart refundert.

Min påstand er: Her er alt som det skal være. Vi har digital kundeservice der alle får oppfølging.

På KortreistVed har du alle forbrukerrettigheter: garantert tørr ved levert, i riktige mengder - til riktig tid.

Super service

Super service, fine folk :D Rent å pent. Et godt sted å koble av å nye tilværelsen <3

18. oktober 2023

Svar fra Kortreistved

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Tørr og fin ved.

14. november 2023

Svar fra Kortreistved

Så hyggelig å også få positive tilbakemeldinger, takk for det! Vårt mål er å sørge for så god og rimelig "flyt" av fornybar energi fra skogene våre!

Kommer nok tilbake

Fikk først hetta da jeg fikk timers varsel med beskjed om levering samme kveld, det var unødvendig når jeg hadde gitt et femukers vindu for levering. Kundeservice ordnet imidlertid opp, så det trekker ikke ned. Hvis veden er tørr nok, så velges det neste år også.

11. september 2023

Velger gjerne disse igjen

Tredje året vi bruker tjenesten, og da leveringsdag plutselig ikke passet for oss var kundeservice veldig hjelpsomme og effektive med å få ordnet en ny dato. I tillegg til super kundeservice har vi hatt vennlige og hjelpsomme sjåfører ved levering, og alt i alt gjør disse opplevelsene at dette er en tjeneste vi gjerne velger å bruke på nytt flere år framover.

8. september 2023