Voor mijn aankoop heb ik enkele vragen gesteld via WhatsApp, waarop ik vriendelijke en duidelijke antwoorden kreeg. Het bureau voldoet volledig aan mijn verwachtingen: goede kwaliteit voor een scherpe... Vis mer
Selskapet har svart
De tafel werd netjes verpakt afgeleverd en bevatte alle onderdelen die voor montage benodigd waren zonder dat iets ontbrak montage was vrij eenvoudig en wees de weg vanzelf. de tafel was snel in el... Vis mer
Selskapet har svart
Goede communicatie. Op tijd geleverd. Mooie kast en een super chauffeur, die bij de bezorging heel behulpzaam was. Complimenten!
We hadden extra betaald voor levering binnen 3 werkdagen. Dat is ergens verkeerd gegaan, uiteindelijk kregen we de bestelling - omdat ik erachter aan belde vanwege uitblijven bericht dat het er aan z... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Ontdek bij KickOffice de ultieme selectie van kantoormeubelen, ontworpen om elke vergader-, ontvangst- en werkruimte te transformeren. Van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations, wij bieden oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze collectie, variërend van bureaus tot opbergoplossingen, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.
Met een rijke geschiedenis sinds 1999, staat KickOffice garant voor topservice en deskundig advies, van selectie tot levering. Of u nu een compact kantoor inricht of een uitgebreide werkplek, ons breed assortiment biedt voor ieder wat wils, passend bij alle stijlen en budgetten.
Website KickOfficeKickOffice is de plek voor kwalitatief & scherp geprijsde (kantoor-)meubelen. Wij leveren diverse kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en complete werkplekken.
KickOffice-meubilair is de perfecte oplossing voor ruimtebesparende kantoren of individuele werkplekken. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, lockers en kasten van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, vormen en maten, die passen bij elke behoefte en elk budget. Met jarenlange ervaring als kantoorleverancier staan wij garant voor een eersteklas service van productadvies tot en met levering.
KickOffice heeft een enorme collectie kantoormeubelen en kantooraccessoires. We zijn er altijd om onze klanten te helpen met al hun kantoorbehoeften. Wat uw persoonlijke stijl of vereisten ook zijn, KickOffice heeft het product dat je nodig hebt om een productieve en aantrekkelijke werkruimte te creëren.
Ons volledige assortiment aan kantoormeubilair biedt u voldoende keuze en is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit. Ons kantoormeubilair is gemaakt om lang mee te gaan en is afkomstig van de juiste fabrikanten, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.
Skrevet av virksomheten

Atoomweg 1, 4706PN, Roosendaal, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prima op de hoogte gehouden van afleveringstijd.
Zeer mooie en degelijke bureautafel!
Enig min puntje: Later bleek op de digitale afleverbon dat de chauffeur zonder vooraf uitleg of toestemming een foto had gemaakt.

Svar fra KickOffice
Was top! snelle levering, hulp van de chauffeur, goede prijs, zo zie ik het graag

Svar fra KickOffice
Netjes geleverd op de afgesproken tijd.
Van te voren nog door ze gebeld om te vragen of de door mij doorgegeven datum nog correct was.
De kast is goed verpakt afgeleverd.

Svar fra KickOffice
Pakket in goede staat ontvangen. Duidelijke mails met status levering verwachte levertijd enz

Svar fra KickOffice
Correcte levering op de afgesproken tijd. Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen en ziet er keurig uit.

Svar fra KickOffice
Zeer fijn zaken doen met dit bedrijf. Bezorging afspraak gemaakt en alles conform afspraak. Aanrader!

Geachte,
Met de mail erbij was het een snelle levering; laat de bezorger alleen aan een steekwagentje denken; voor zijn rug!!!! En nog Bedankt Dennis!
Mvg,
Mevr. N. Jerbouh

Svar fra KickOffice
Mooie stevige bureaus. Heel simpel te monteren. Heel goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Svar fra KickOffice
We moeten het nog uit pakken en in elkaar zetten, maar tot op hebben is alles goed verlopen.

Svar fra KickOffice
Mooie werktafel, snel geleverd en de klantenservice is goed bereikbaar. Beetje jammer van de te hoge bezorgkosten, en een bezorgdienst die amper bereid is de doos over de drempel van de voordeur te tillen.

Goede kwaliteit.
Mooie bureaus.
Goede prijs prestatie
Duidelijk geïnformeerd
Goed verpakt

Svar fra KickOffice
Bureaublad komt beschadigd uit verpakking, krassen en vlekken erop.

Svar fra KickOffice
Oplossingsgericht klantenservice die je gewoon via de telefoon kunt bereiken en verstaan. Ipv levering gevraagd of afhalen ook nog mogelijk was omdat ik toch in de buurt moest zijn. Zelfs verzendkosten gelijk teruggestort gekregen.

Svar fra KickOffice
De INOFEC (bureau)tafel is van goede kwaliteit en de tafelpoten kunnen stevig worden gemonteerd.
De bezorging laat echter te wensen over. Het is de tweede keer dat de verpakking flink is beschadigd. Gelukkig was de tafel niet beschadigd.

Svar fra KickOffice
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.