De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd wa... Vis mer
Selskapet har svart
vriendelijke medewerkers. denken mee. ik had 10 tafels voor ons nieuwe magazijn besteld. ze hadden er maar 9. na contact hebben ze er 1 van andere maat geleverd. dat is mee denken met de klant.
Selskapet har svart
Was nog even zoekende in mijn keuze en heb vervolgens telefonisch contact opgenomen. De man van de afdeling verkoop stond mij vriendelijk en ter zake kundig te woord, hetgeen doorslaggevend is gew... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Ontdek bij KickOffice de ultieme selectie van kantoormeubelen, ontworpen om elke vergader-, ontvangst- en werkruimte te transformeren. Van ergonomische bureaustoelen tot modulaire werkstations, wij bieden oplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze collectie, variërend van bureaus tot opbergoplossingen, is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.
Met een rijke geschiedenis sinds 1999, staat KickOffice garant voor topservice en deskundig advies, van selectie tot levering. Of u nu een compact kantoor inricht of een uitgebreide werkplek, ons breed assortiment biedt voor ieder wat wils, passend bij alle stijlen en budgetten.
Website KickOfficeKickOffice is de plek voor kwalitatief & scherp geprijsde (kantoor-)meubelen. Wij leveren diverse kantoormeubelen, zoals bureaus, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken en complete werkplekken.
KickOffice-meubilair is de perfecte oplossing voor ruimtebesparende kantoren of individuele werkplekken. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan bureaus, lockers en kasten van hoge kwaliteit in verschillende kleuren, vormen en maten, die passen bij elke behoefte en elk budget. Met jarenlange ervaring als kantoorleverancier staan wij garant voor een eersteklas service van productadvies tot en met levering.
KickOffice heeft een enorme collectie kantoormeubelen en kantooraccessoires. We zijn er altijd om onze klanten te helpen met al hun kantoorbehoeften. Wat uw persoonlijke stijl of vereisten ook zijn, KickOffice heeft het product dat je nodig hebt om een productieve en aantrekkelijke werkruimte te creëren.
Ons volledige assortiment aan kantoormeubilair biedt u voldoende keuze en is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan onze hoge eisen van kwaliteit. Ons kantoormeubilair is gemaakt om lang mee te gaan en is afkomstig van de juiste fabrikanten, zodat u zeker weet dat u waar voor uw geld krijgt.
Atoomweg 1, 4706PN, Roosendaal, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra KickOffice
De deuren gaan stroef bij het openen en sluiten.

Svar fra KickOffice
Communicatie was uitstekend, levering ook! Mooi product bovendien.

vriendelijke medewerkers.

Svar fra KickOffice
Vooraf gebeld of wat we wilde bestellen op voorraad was, daarna besteld en volgens afspraak geleverd.

Svar fra KickOffice
Werd goed op de hoogte gehouden en mooi op tijd geleverd. Prima stoel. Mooie uitvoering

Svar fra KickOffice
De updates van verzenden en bezorgen die zeer correct overeenkwamen met de tijd! Ook de bezorger die alles op de juiste plaats zonder morren voor ons neer wilde zetten, zeer vriendelijk en beleefd was.
Super fijn behandeld!

Svar fra KickOffice
Prima kast. Prima levering. Alleen jammer dat er de dag van te voren geen mail is gestuurd over het tijdvak. Na een belletje meteen antwoord. Goede ervaring.

Goede handeling .
Als je belt wordt er gekeken wat ze kunnen doen.
chauffeur levert het pakket netjes af.

Svar fra KickOffice
Hulp bij inladen. Korrekt geholpen. Jammer geen bekertje voor een kop koffie voor weer lange rit terug naar huis. vr.gr. F.

Svar fra KickOffice
prettig contact, goed geholpen, prima stoel, optijd geleverd en afgehandeld

Svar fra KickOffice
Allereerst stond uit voorraad leverbaar, daarna mail dat er vertraging was met paar dagen. Daarna dat er nog meer vertraging was van enkele weken. Al met al gebeld over levering en gezegd dat ik er niet blij mee was. Geen enkele respons op dat. Op deze manier kan ik dropshipping doen! Slechte ervaring

Svar fra KickOffice
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.