Kangal-Styling Anmeldelser 119

4,9

Satte min Smart Fourtwo af, med besked om at lave en ny nøgle med fjernbetjening inden for det næste døgn. 2 timer senere ringer han, bilen er klar til afhentning. Da så jeg får fakturaen, er prisen... Vis mer

Hej kender kangal styling helt tilbage hvor de lige var started de havde kun Web shop hvor jeg bestilte lygter til min g3 god service hurtig levering. Siden dengang har jeg siden bestilt vare hos dem... Vis mer

Lige hjemkommet fra Kangal Styling med min Volvo S40 der fik monteret fjernbetjent centrallås inkluderet. 2 nøgler, ALLE aftaler blev overholdt, pris, montering (fuldt tilfredsstillende) og tider, kom... Vis mer

Har utallige gange brugt Kangal. Hver eneste gang jeg har haft brug for rådgivning har de hjulpet proffessionelt. Kan klart anbefales til andre kunder. Det skal afslutningsvis nævnes, at deres priser... Vis mer

1. Bilutstyrsbutikk
  2. Bildeler
  3. Luksusbilvask og -klargjøring
  4. Biltransportservice

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kangal Styling - Styling til din bil Kangal-Styling er din professionele partner når det kommer til car-styling. Vi har alt det du skal bruge for ændre eller skabe det ønskede udseende og udtryk til din bil. Vi har alt lige fra lygter, fælge, bodykits, klapnøgler og til fælge. Se vores hjemmeside for vores store udvalg. Hvis ikke vi har den ønskede del til netop din bilmodel, så ring og vi finder delen, du mangler!

4,9

Enestående

Satte min Smart Fourtwo af

2 timer senere ringer han, bilen er klar til afhentning.
Da så jeg får fakturaen, er prisen lavere end aftalt.

1. september 2025

Hurtig, fleksibel og gode priser

Hurtig, fleksibel og gode priser.

Da han arbejder meget fleksibel, bør man ringe i forvejen, for at sikre sig han er på værkstedet.

Han er super hurtig.
Det tog ham blot 10 minutter for ham at reparere vores bilnøgler og så kostede langt mindre end forventet.

13. november 2024

Fantastisk! Sparede mig for 2000kr

Helt igennem en fantastisk oplevelse! Vores bil klap-nøgle til en vw up var det lille jern stykke der holder nøgle stykket knækket. En ting man oftes ser ved den type nøgle. Først var jeg ved en bil forhandler hvor prisen var 2500kr…. Heldigvis fandt jeg dette sted, hvor kundeservicen var i top og kostede kun 500kr. Hurtig betjening, sødt personale og en besparelse på 2000kr.

24. november 2022

Kun positiv omtale her fra

Kun positiv omtale her fra, utroligt at et aut. nissanværksted ikke kan finde en så simpel fejl, som at nøglen kunne have tabt koden. På et split sec. Fixede kangal styling det problem, tror da vist nok lige de har sparret mig formen del penge :)

25. mai 2022

5 stjerne herfra 👏🏼

5 stjerne herfra 👏🏼

Har i dag fået lavet en ny nøgle til min game Citroën, og det hele spiller bare max. Rigtig god service hos Kangal. Kan klart anbefale andre at tage et kig forbi og få lavet en ekstra nøgle eller bare reparer den gamle! Der er styr på tingene. 👍🏼🔝

27. januar 2021

Det helt rigtige sted at bruge!

Det helt rigtige sted at bruge!
Professionel og super service.
De hjælper med enhver udfordring du måtte opleve mht bilnøgler og relateret dertil.
Vil absolut anbefale Kangal Styling!

11. januar 2021

Useriesøs forretning

De overholder overhovedet ikke ders aftaler
Hade mit instrumenthus og et display der nede de skulle skifte
Jep det klare jeg sage den flinke mand det tager en dag
tak for kaffe 2 uger senere bag jeg om at få det sent tilbage da jeg ikke kunne undværre min bil mere
Vil lig sige det er en Audi og startspærre sidder i instrumenthuset
Så en useriesøs forretning han driver der
ALDRIG mere sender jeg nået elller nogen der ned

19. desember 2020

Vi bestilte en vare som aldrig er…

Vi bestilte en vare som aldrig er kommet, Vi har været i kontakt med dem og de havde styr på det hele. Men de kan åbenbart ikke levere og det skal man selv finde ud af som kunde. kan ikke anbefale det amatør firma til nogen som helst.

14. desember 2020

de må have verdens dyreste nøgle case

de må have verdens dyreste nøgle case
søgte en fiat panda case og så på vish til omkring 40.-
blev dybt chokeret da jeg så dette firma tage 607,50 kr for nøjagtig samme vare det er mere end en 150% den billigste pris
ikke hos mig......

18. november 2020

Bedre til fejlsøgning end vw

Han rettede op på en fejl på min bil som ik en gang et autoriseret vw værksted kunne finde ud af. Vil 100% anbefale ham til andre 💯👍

12. mars 2020

Hold jer langt væk !!!!!

Købte forlygter til min audi a4. Men de havde et forkert lysbillede som både mekaniker og synsmand sagde at de ikke ville kunne synes med. De sagde begge at lygterne var værdiløse og oven i det meldte den fejl på højre forlygte hver gang jeg kørte. Skrev til dem en mandag, tirsdag og torsdag. De har så valgt slet ikke at svare mig på nogen af mine mails. Så nu har jeg lige smidt 3400,- til dem uden at have noget af værdi. Det er mildest talt under alt kritik. Jeg vil kraftigt advare mod at bruge dem. Mvh Henrik

5. februar 2020

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis