LifafaDenmark Aps har specialiseret sig i højkvalitets diagnose værktøj og køretøjsdele med fokus på bruger venlige produkter med omfattende support. Vi leverer detaljeret produkt information og et bredt udvalg skræddersyet til forskellige bilmærker, hvilket sikrer, at vores kunder finder de rigtige løsninger til deres behov.
Smedeland 7, 1. sal Kontor 6,, 2600, Glostrup, Danmark
- +4552805004
- info@lifafadenmark.com
- lifafadenmark.com
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veldig bra og raskt levert
Produktet var som forventet
Produktet var som forventet – veldig bra. Bruk av PostNord er en negativ opplevelse.
Ubrukelig EASYWAY.
Den EASYWAY jeg har mottatt bruker ikke satelitter til posisjonering og derfor blir posisjoneringen veldig unøyaktig. Denne EASYWAY er ubrukelig
Gode tekniske tips hjelpte med…
Gode tekniske tips hjelpte med løsningen som jeg slet med.
Godt service.
Bra pris og rask levering.
Bra produkt og rask levering
Vi har skiftet 5 numre til Lebara og…
Vi har skiftet 5 numre til Lebara og ved to af dem måtte jeg betale ekstra for at de virkede, selv om den første måned er gratis.
Så måtte jeg ringe til dem for at forklare og kræve pengene retur.meget bøvlet.
Fin service da jeg ikke kunne få…
Fin service da jeg ikke kunne få programmet til at virke på min PC
Varen kan virke godt det vet jeg ikke…
Varen kan virke godt det vet jeg ikke da den ikke er ankommet og ikke er mulig å spore og ingen hjelp fra dere nå 30.5
Leverings tid fra Danmark til Norge…
Leverings tid fra Danmark til Norge tokk 14 dager!!!
Produkt Multidiag pro+ er uten serie nr,uten ingen klistemerke hvor den er produsert. På original ustyr står serienr og made in Sweden.