4 best wel prijzige stoelen, Travellife Barletta Comfort Plus stoel antraciet, gekocht bij kampeerdump. Eén direct gaan gebruiken en één op zolder. Ondanks dat deze stoel voor zwaar gebruik zijn brek... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Een in november 2025 gekocht gasstel van Parker werd pas in mei 2026 door ons gebruikt op de boot. Toen bleek 1 brander niet goed te functioneren. Contact opgenomen met Kampeerdump waar we hem gekoch... Vis mer
Emuk Spiegels besteld voor ons nog te leveren Tiguan 2026 model. Ondanks dat er op de website werd aangegeven dat de verwachtte levertijd eind april zou zijn werden wij verrast met de levering. B... Vis mer
Wij waren niet bekend met Kampeerdump. Wij zagen er een mooie wokpan en bestelde deze on line. Meteen ook afgerekend. De volgende dag ontvingen wij bericht dat het artikel was uitverkocht. Zij meldden... Vis mer
Default Description
Platinastraat 52, 2718RZ, Zoetermeer, Nederland
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
ik dacht dat er iets fout was gegaan met de levering. 1 mailtje naar kampeerdump.nl en binnen 10 min een telefoontje terug en alles opgelost! Perfect!
Klantenservice is erg teleurstellend. Niet te bereiken via de telefoon en beloftes via de mail worden niet nagekomen. Wacht al erg lang op bestelling.

Svar fra Kampeerdump.nl
Fijne webwinkel met een goede klantenservice!
Fijne winkel met een breed assortiment en tevens een snelle en nette levering.
Een van de artikelen bleek helaas een defect te hebben. Na mailcontact met de klantenservice is dit snel en naar tevredenheid opgelost! Heel fijn!
Wij zijn erg tevreden over de service van kampeerdump
Na een klacht van onze sloten, werden ons netjes nieuwe sloten toegestuurd
Bedankt voor de goede service
Campinggas CV470 nodig. Veel kampeerwinkels verkochten nee.
Kampeerdump Zoetermeer gebeld en een "ja" gekregen.13:00 uur via de webshop besteld via "ophalen en dan betalen". Om 15:45 uur in het bezit van 4 CV470 gasblikken.
Lisa en collega's heel hartelijk dank voor deze super service!
Jan en Jannie
Prima geholpen. Ik vond in mijn optiek wat gebruikssporen op de campingskast, maar ook weer niet de moeite om hem terug te sturen. 15% korting gekregen, iedereen blij.
Had snel mijn spullen. Er was iets niet op voorraad, maar dit kon snel en gemakkelijk aangepast worden. Het geld van de spullen die niet op voorraad waren stonden de volgende dag al op mijn rekening. Erg prettig en snel geholpen via de WhatsApp-klantenservice.

Svar fra Kampeerdump.nl
Zeer professioneel geholpen met aanschaf van een complete uitrusting, veel winkels afgeweest en overal hetzelfde verhaal er is een tekort aan kampeerspullen vraag is enorm sinds Corona , maar we werden uitstekend begeleid ook om uit te wijken naar andere producten zo ook wij kunnen heerlijk op vakantie gaan, en als ik het laatste bericht lees schiet ik in de lach ga zo door 👍

Svar fra Kampeerdump.nl
Zeer slechte ervaring met kampeerdump
Lang wachten op levering van het bestelde artikel.
Geen actie vanuit kampeerdump.
Adviseer iedereen geen zaken te doen met kampeerdump.

Svar fra Kampeerdump.nl
Na bestelling keurig op de hoogte gehouden ivm voortgang vandaag keurig en verpakt geleverd dankjulliewel wilde dit even laten weten

Svar fra Kampeerdump.nl
Na weken modderen en twee tochtstroken nog steeds geen passende tochtstrook. Daardoor ook beschadiging opgelopen aan mijn spiksplinternieuwe caravan. Ander merk gekocht en past perfect. Bij retour wordt echter 15 % van de prijs ingehouden. Heb er ooit 1 gekocht en 2 teruggestuurd. Toch die 15 % inhouding voor een niet deugdelijk product. Op een mail daarover wordt niet meer gereageerd. Jammer want ben verder best goed geholpen.

Svar fra Kampeerdump.nl
Alles prima tot en met de levering, maar daarna werd de service helaas een stuk minder :(

Svar fra Kampeerdump.nl
We hebben een Obuk caravanspiegel besteld. Toen de levertijd langer was dan gepland hebben we goed advies gehad over de mogelijkheden.
Na ontvangst bleek 1 spiegel kapot glas te hebben. Dezelfde dag is nog een nieuwe spiegel toegestuurd. Zeer tevreden over de service.
We hadden gekozen voor een westfield tafel omdat we dachten dat dit de lichtste tafel was in onze maat, we hadden hierover na de bestelling gemaild en kregen toen het advies dat dukdalf zelfde maat 2 kg minder woog en ook nog eens goedkoper dat is toch een goed advies die ik wilde delen
Wij zijn meerdere malen hier geweest en altijd goed geholpen. Maar vandaag zat er een jonge dame die er echt geen zin in had. Het ging nu alleen om dopjes voor een stoel maar we hebben eerder wel dure aankopen gedaan. Helaas ben ik nu zo teleurgesteld mij zie je er niet meer jammer hoor.

Svar fra Kampeerdump.nl
Geweldige service uitleg in de winkel over aankoop fiamma caravanstore, met de uitleg , exact na kunnen meten wat we nodig hebben in lengte geweldig nu hebben toch een iets langere dan dat we dachten. Ze nemen rustig de tijd voor je met dank aan Lisa en haar collega .

Svar fra Kampeerdump.nl
Uitstekende service, niets op aan te merken.
Zelfs wanneer ze een artikel niet in het assortiment hebben, doen ze er toch alles aan om je verder te helpen.
Zeker een aanrader
Top service!
Gekozen voor verzending, maar ik wilde zeker weten dat ik de producten op tijd had en mocht de producten afhalen wanneer het compleet was. Toen netjes gebeld dat het allemaal binnen was, zodat ik het nog op tijd mee kon nemen op vakantie!
Verschrikkelijke winkel en medewerkers. Wat zijn wij slecht behandeld niet normaal. Ik adviseer om geen moeite te doen om je tijd te besteden aan deze klant onvriendelijke winkel. Ik betaal nog liever 5 euro meer bij de buren waar ik wel respectvol behandeld ben.

Emuk spiegels besteld,
Snel geleverd maar was een spiegel beschadigd.
Contact gezocht met klantenservice en direct goed geholpen!nieuwe spiegel is onderweg.
Snelle verzending en correcte klantenservice
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.