Kabelmix Anmeldelser 51

TrustScore 3.5 av 5

3,3

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden met het Apple Magic keyboard en de Mouse. Super handige producten vooral voor onderweg of op locatie. Levertijd was snel en producten kwamen helemaal overeen met de beschrijving.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had de verkeerde kabel opgestuurd gekregen. Deze bestelling was echter al even geleden. Toch hebben ze dit na contact opnemen zeer snel en goed opgelost. Bedankt voor de goede service

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner

Skrevet av virksomheten

Kabelmix is dé marktleider met een groots assortiment originele Apple accessoires. Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.

Waarom kiezen voor Kabelmix?

Skrevet av virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb een losse airpod bijna 4 dagen…

Ik heb een losse airpod bijna 4 dagen geleden besteld en nog steeds geen track en trace ontvangen of verder bericht. Via email al contact gezocht maar kunnen geen track en trace of meer informatie geven. Voor 24:00 uur besteld morgen in huis is dus onzin wat op de site staat.

5. februar 2026

Svar fra Kabelmix

Hallo, Hartelijk dank voor je feedback! Het spijt me enorm dat je problemen hebt met je product. We kunnen je probleem graag telefonisch oplossen via +31 85 0043 960 . Als je echter buiten onze openingstijden contact met ons opneemt, stuur dan een e-mail naar service@swappod.nl. We zullen het probleem dan samen bekijken en een passende oplossing zoeken. Jouw tevredenheid heeft voor ons de hoogste prioriteit. Laten we samen een oplossing vinden – we horen graag van je. 💚

Ze verkopen Nep merkartikelen

Ze verkopen Nep merkartikelen. Nieuwe samsung oplader gekocht. 2 keer normaal kunnen gebruiken daarna raakte deze elke keer over verhit en laad hij niet meer goed op. Tevens durf ik ook niet meer op te laden omdat het blokje erg heet word. Meerdere reacties hier wijzen er ook al op dat de producten niet de orginele merkproducten zijn. Opgepast dus!

22. januar 2026

Svar fra Kabelmix

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u in dit geval problemen heeft ondervonden met de oplader. Neem gerust contact op met service@kabelmix.nl of bel ons op +31 85 00 43 960.

Dergelijke incidenten zijn niet typerend voor onze producten en voldoen niet aan onze kwaliteitseisen.
Ik ben ervan overtuigd dat we samen een goede en snelle oplossing zullen vinden.

Vriendelijke groet,
Het Kabelmix-team 💚

Bedrijf lijkt opgedoekt

Bestelling blijft hangen 'er kan niet betaald worden'. Telefoonnummer werkt niet, emailadres bouncet. Lijkt een frauduleuse website.

12. november 2025

Hallo Aliocha,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. 💚
Het spijt ons oprecht te horen dat je moeite hebt gehad om contact met ons op te nemen, dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden.

We helpen je graag persoonlijk verder en willen er zeker van zijn dat alles naar jouw tevredenheid wordt opgelost. Stuur ons alsjeblieft nogmaals een e-mail naar service@kabelmix.nl
of bel ons op +31 85 00 43 960.

We kijken ernaar uit van je te horen en samen een goede oplossing te vinden.

Vriendelijke groet,
Het Kabelmix-team 💚

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Prima service

Product was snel geleverd. Helaas was het defect. Het had ook een echt Apple product moeten zijn, maar de behuizing van de kabel die in bestelde voelde heel anders aan dan de kabel die ik bij mijn Macbook gekregen had en het zag er ook iets anders uit. Volgens Kabelmix zou dit komen omdat deze producten in bulk worden gekocht, maar toch twijfelde ik aan de echtheid ervan. Het retourneren ging super soepel en snel.

3. mai 2025

Svar fra Kabelmix

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling – we zijn erg blij met je feedback. 💚

Wat een ellende

Precies 11 dagen gewacht op een levering die de volgende dag in huis zou zijn. Dat is dan nog wel te doen, ik ben de moeilijkste niet maar goed.

Dan uiteindelijk het verkeerde product ontvangen is wel heel erg teleurstellend waarbij de telefoon ook niet wordt opgenomen. Ik hoop een goed alternatief te ontvangen maar als je lang wilt wachten, het verkeerde product wilt ontvangen en geen direct contact kan krijgen zou ik zeker voor deze partij kiezen.

Groetjes

30. mai 2025

Svar fra Kabelmix

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons zeer dat er vertraging is opgetreden en dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling en voldoet niet aan onze standaard. We zijn blij dat we dit inmiddels samen hebben kunnen oplossen. 💚

Goed product

Goed product, juiste prijs, snelle levering!!

8. mai 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Apple keyboard met touch id, heel goed

kreeg eerst een keyboard, wat niet goed werkte,
Kon het terug sturen en snel een nieuw Apple keyboard gekregen.
Deze werkt perfect, en ben er blij mee.
En voordelige prijs.
Henk

4. mai 2025

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb verkeerde product besteld en heb…

Ik heb verkeerde product besteld en heb daarom een retour aangevraagd. Na het aanvragen heb ik een automatische mail gekregen die me vraagt het product niet terug te sturen maar te wachten tot een medewerker contact met me opneemt. Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurt en is het product dus nog steeds niet retour.

27. april 2025

Top!!

Super fijne oordopjes en een goede en snelle levering

6. april 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfecte service bij een foutieve bestelling

Keurige levering van hetgeen ik besteld heb en goede uitleg waarom het niet compatibel is met hetgeen ik wil. Kan het zonder problemen ruilen.

Super

26. mars 2025

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Magic mouse en keyboard snel geleverd

Magic mouse en keyboard snel geleverd. Bij een probleem ook snel opgelost d.m.v. goede communicatie via de mail en snelle service.

4. april 2025

Apple magic muis

Snel geleverd en goedkoper. Product is prima, in nieuwstaat.

3. mars 2025

Svar fra Kabelmix

Goedendag Jeanot, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van je bestelling!

Zeer vlot en duidelijke richtlijnen

Zeer vlot en duidelijke richtlijnen
Dank ervoor mvg J.

2. mars 2025

Svar fra Kabelmix

Hi Julie, Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je bestelling. We zien je graag nog een keer terug bij Kabelmix.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik heb een email gestuurd dat we…

Ik heb een email gestuurd dat we verkeerd hebben besteld maar krijg geen reactie hoe retour te doen

26. februar 2025

Svar fra Kabelmix

Betse Loubna, Bedankt dat je tijd de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Ik zie inderdaad een mail op vrijdag 28/02 van jou voorbij komen, we hebben hier dan ook de volgende werkdag op gereageerd. Wellicht is onze mail in je spambox belandt.
Ik zie dat het uiteindelijk goed is gekomen met je retour en dat het aankoopbedrag is gecrediteerd. Ik wens je een fijne dag toe.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Originele Apple Earphones bestelt en…

Originele Apple Earphones bestelt en een namaakexemplaar ontvangen..

12. februar 2025

Svar fra Kabelmix

Goedendag, Bedankt dat je tijd de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Als je contact met onze klantenservice opneemt dan kijken we graag met je mee om je verder te helpen. We horen graag van je. Groet, Mieke - Kabelmix

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden met het Apple Magic…

Levertijd was snel en producten kwamen helemaal overeen met de beschrijving.

29. januar 2025

Svar fra Kabelmix

Beste Pieter, Bedankt voor je positieve review. Veel plezier van je bestelling!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv