Echt fijn om een Jumper in de buurt te hebben!
Ruim gesorteerd en me geprijsd
Keten van ruim 40 winkels, informatie over de organisatie, vestigingen, de franchiseformule en vacatures.
Ruim gesorteerd en me geprijsd
Haal altijd honden voer bij jumper enschede prima hulp
Heel jammer dat medewerkers meer met zichzelf bezig zijn dan hun klanten, als je ze als klant daarop wijst je nog uitgelachen wordt ook en je op internet moet lezen dat er een spaarsysteem is terwijl je in de winkel al honderden euro's hebt uitgegeven afgelopen jaar. Ik ga nooit meer. Vind je het gek dat internetwinkel beter lopen heb ik iig niet dat kleinerende gedrag.
Jumper Leeuwarden,
Fijn personeel met verstand van zaken! Ik ben op de juiste manier geholpen met goed advies voor mijn hond en kat. Het is een grote winkel ook met een volle en prachtige aquariumafdeling. Ook hier staat iemand met kennis!
Ik kom hier graag!
Bij de kassa jumper almelo, liepen er 5 ratten op de toonbank. Ik zelf vond dit doodeng en vroeg of ze ze weg wilden halen. 1 meisje nam ze op haar schouder, en de andere drie personeelsleden zeiden dat het schone dieren zijn en heel tam. Prima het zal wel maar ik persoonlijk vind loslopende ratten niet prettig en al helemaal niet ivm de hygiëne ivm keutels en urine en dan ook nog op de toonbank.Dit was1 keer in die winkel maar nooit weer.
Ik ben de laatste weken een paar keer bij de jumper in Leeuwarden geweest. Er werken daar een paar dames die druk zijn met van alles behalve met de klanten. Heb meerdere malen gehad dat wanneer je bij de kassa gaat staan ze dan gewoon niet komen om je te helpen met afrekenen. Erger nog ze kijken je aan en kijken dan naar elkaar zo van ga jij even afrekenen. Als klant voel je je eerder tot last van de meiden die er werken dan welkom.
Ben vandaag na een paar minuten gewoon weggelopen bij de kassa en kom nooit meer terug! Daarna naar de welkoop in Leeuwarden gereden waar ik wel werd geholpen en gevraagd of ik kon vinden wat ik zocht.
Jumper Tilburg: Wat een slechte commerciële instelling in Tilburg. Een zak kattenvoer van €27.95 voor €23.95. Bij afrekenen blijkt dit voor klantenkaart houders te zijn. Dus geef mij maar een kaart en neem deze zak maar terug, niet dan? En dan bereken je hem maar opnieuw. Nee meneer wij mogen geen voer terugnemen krijg je dan te horen!(de zak was nog niet van de toonbank geweest) Dan moet u op het hoofdkantoor zijn.We doen er dus niets mee. Lekker commercieel bezig! Laatste keer dat daar ben geweest!
Zeer onvriendelijk personeel in jumper bergen op zoom. Zijn echt niet bekwaam om in een winkel te werken. Personeel wisselt regelmatig. Zegt genoeg over hoe er met elkaar om gegaan wordt
Wij net samen bij jumpert geweest voor krachtvoer voor onze kater en zijn netjes geholpen door vriendelijke jongedame met nette uitleg en nog wat extra gratis gehad bij de kassa hulde hoor
Mijn vrouw koopt bij dit filiaal een varkentje die knort als je er in bijt/knijpt. Bij thuiskomst is onze hond er blij mee mept er drie keer tegen aan en het varkentje knort niet meer.
De volgende dag wil zij het varken omruilen en krijgt te horen dat dit niet kan. De filiaal manager heeft niet eens het fatsoen om dit zelf te melden en laat haar minions de hete kolen uit het vuur halen.
Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken ondanks dat wij hier geregeld over de vloer kwamen voor onze hond.
Wij zetten nooit meer een stap over de drempel van deze balletent.
De bedrijfsleider van filiaal Dordrecht
Weg ermee wat een vreselijke man is dat , roddel over zijn personeel pest ze gewoon weg en over klanten word ook lelijk gedaan achter hun rug om.
Kom altijd in het filiaal in Hoorn met mijn hondje. Personeel is altijd vrolijk en behulpzaam 😁
Wat vreemd dat er geen prijzen op de site staan vermeld. Ook kan je niks online bestellen, dus laat maar.
Dit is een winkel waar het personeel volledig niet begrijpt dat ze een dienstverlenende functie hebben, ongelofelijk slecht! Ik kom niet meer bij filiaal Molukkenstraat, gooi mijn geld nog liever in de gracht
Omdat mijn vrouw ziek is moet ik speciaal tussen werk door naar de Jumper Almere om hondenvoer te halen. Omdat het in de aanbieding is meteen twee grote zakken. Kom ik daar geen enkele zak Topper diner te vinden!! En het is sinds vandaag in de aanbieding!!! Personeel staat gezellig met z' n vieren te kletsen maar enige moeite ho maar. Ballenzaak waar ik nooit meer kom!!!
Vestiging Groningen hereweg meest klantonvriendelijk zaak die ik ooit ben tegen gekomen. Chagrijn van een vent. Zullen wel goede producten hebben maar verkopen doe je niet met deze man.
Het aanbod in Emmen voor reptielen etc is de laatste jaren erg minder geworden. Na de recente verbouwing is er nauwelijks tot niets meer te vinden.. heel jammer..
Hele fijne winkel, ruim assortiment. Je wordt ook vriendelijk geholpen door het personeel!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.