Johanssoncarservice Anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Hur kan man misslyckas med ett däckbyte?

Jag måste bara dela med mig av min upplevelse med Johansson Car Service AB vid Skanstull, för jag vill verkligen att ingen annan ska behöva gå igenom samma sak.

Jag gick dit för ett enkelt däckbyte – något som måste vara det mest basic en verkstad måste klara av. Istället lyckades de skada båda mina framfälgar, och det handlar inte om små repor utan tydliga märken på riktigt dyra fälgar.

Jag trodde först att det skulle lösa sig, för de erkände faktiskt att det var deras fel. Men sen kom nästa chock – de vägrade ersätta skadorna.

Jag försökte ändå hålla mig lugn. Jag vet att misstag kan hända – men det handlar ju om hur man bemöter det. En seriös verkstad hade stått upp för sitt misstag, bett om ursäkt och gjort rätt för sig.
Här blev det istället jag som fick ta smällen, både ekonomiskt och mentalt.

Efteråt började jag läsa mer om dem och insåg att andra råkat ut för precis samma sak, och att de till och med fällts i ARN tidigare. Det säger allt.

Jag vet att det finns många bra bilverkstäder där ute – men Johansson Car Service AB är inte en av dem. Om du värdesätter din bil och vill slippa onödig stress, gå någon annanstans.

30. april 2025

Ohörsamhet att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut placerar Johansson Car Service på Råd & Röns Svarta Lista

Allmänna reklamationsnämndens beslut (Änr 2023-08461) om Johansson Car Service bristande fackmässiga arbete fastställdes den 23 mars 2024 genom att företaget meddelade att de inte ville rätta in sig på nämndens beslut. Ohörsamheten till rättelse placerar därmed företaget på Råd och Röns svarta lista, som publiceras i september, vilket vanligtvis uppmärksammas i många media bland annat aftonbladet, tv 4 och i lokalmedia.

23. april 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis