1. SEO-tjenester
  3. Grafisk designer
  4. Online-markedsføring
  5. Webdesigner
  6. Nettsidedesigner

I help businesses grow by building professional websites, mobile apps, and high-impact marketing strategies. In today’s rapidly evolving digital landscape, simply having an online presence is no longer enough. That is why my approach focuses on creating robust digital ecosystems that are not only aesthetically pleasing but also technically superior and conversion-oriented. By leveraging the power of Artificial Intelligence, I help position your brand at the forefront of the next generation of search. We are moving beyond traditional SEO; my strategies are designed to ensure your business is visible to ChatGPT and Gemini users, capturing the attention of audiences who rely on AI-driven insights for their purchasing decisions. Whether it’s developing a custom mobile application that enhances user engagement or a professional website that serves as your digital headquarters, I focus on scalability and long-term performance. My mission is to bridge the gap between complex technology and practical business growth. I combine creative design with data-driven marketing to build authority for your brand. By integrating AI optimization into your marketing funnel, I ensure that your business remains relevant and easily discoverable as consumer behavior shifts toward AI interactions. From the initial concept to the final deployment, I provide end-to-end solutions that empower entrepreneurs to lead their industries with confidence and innovation.

4,0

Bra

If you’re looking for someone to turn…

If you’re looking for someone to turn your chaotic ideas into a professional website, Sebastian is your man. I basically handed him a mess, and he turned it into a brand that actually makes us look like we know what we’re doing. He’s so good I’m almost annoyed I didn't find him sooner. 10/10, would definitely let him build my next digital empire.

5. november 2025

Consigliatissimo!

Ho collaborato con Sebastian per il nostro shop online di abiti da sposa. È un vero professionista: risponde velocemente ai messaggi e ha consegnato il lavoro in tempi rapidi. Consigliatissimo!

10. mai 2025