JNGL Clothing Anmeldelser

4,6

Heerlijke warme trui aangeschaft bij JNGL Clothing. Fijne zachte stof en er is ook een erg mooie orginele print verwerkt in het kledingstuk. Bezorging was precies zoals afspraak. Ik weet wel zeker dat... Vis mer

Zelf heb ik lang gezocht naar een stijlvolle outfit die zowel lekker zit als er stijlvol uit ziet. Dit was een hele uitdaging totdat ik JNGL clothing tegen kwam. Een T-shirt met panter en een bijpasse... Vis mer

Na 3 dagen had ik mijn bestelling binnen. De producten waren precies zoals op de site stonden en de maten pasten perfect. Prijs kwaliteit verhouding is top en ben tevreden over de geleverde producten.... Vis mer

1. Butikk for yttertøy
  2. også i
  3. Dameklesbutikk
  4. Herreklesbutikk
  5. Klesbutikk
  6. Spesialskredder
  7. Streetwearbutikk

JNGL Clothing is hét kledingmerk dat je inspireert met duurzame, innovatieve, unieke en enorm hoge kwaliteit kleren. JNGL Clothing is in 2019 opgericht in samenwerking met diverse kunstenaars. Wij combineren kunst met fashion en laten alle opdrukken ontwerpen door onze verschillende kunstenaars. Onze kleding is ontworpen om stijlvol en comfortabel op elke gelegenheid te kunnen dragen. De (unisex)kleding is uitermate geschikt voor festivals, feesten, werk, thuis en school.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle levering

Snelle levering! Alleen ik vond de track & trace niet duidelijk. Het ging over Deutsche post en gaf aan dat de bestelling tussen 20 februari en 1 maart zou binnen komen. Uiteindelijk was de order 13 februari binnen, maar de track & trace klopte dus niet.

16. februar 2021

Svar fra JNGL Clothing

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat je bestelling eerder binnenkwam dan gedacht, we gaan meteen naar de track & trace pagina kijken!

Vriendelijke groet,

Julia
Hoofd Klantenservice JNGL Clothing

Goede service

Goede service, snelle levering en 100% Duurzaam wat het helemaal top maakt. Heb onlangs al een aantal shirts, hoodies en sweaters besteld, van goede kwaliteit, mooie prints en ze zijn zacht en warm.

29. november 2020

Svar fra JNGL Clothing

Hi Renée! Bedankt voor je enorm enthousiaste review en super om te horen dat je volledig achter ons duurzaamheidsinitiatief staat! Heel veel plezier met je nieuwe kleding; geniet ervan en stay safe! ^ Chris

Snelle bezorging/mindere kwaliteit

Snelle bezorging en duidelijke info daarover. Kwaliteit wel minder dan verwacht.

23. oktober 2020

Hi Jennifer,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle bezorging en informatie hierover. We zijn erg benieuwd in welk opzicht de kwaliteit minder beviel dan je verwacht had. Graag horen we iets van je! Op deze manier kunnen we onze kwaliteiten, service en producten continu verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Julia
Hoofd Klantenservice JNGL Clothing

Super goede kwaliteit

Super goede kwaliteit en mooie designs! Heldere communicatie over producten en snel geholpen na een vraag. Zeker een aanrader.

9. august 2020

Heel mooi shirt binnen gekregen

Heel mooi shirt binnen gekregen, goede kwaliteit en leuke afbeelding op de rug. Het duurde wel erg lang voor hij bezorgd was, langer dan in eerste instantie stond aangegeven.

6. august 2020

Svar fra JNGL Clothing

Bedankt voor je review Maaike! Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelling. Vanwege ons duurzaamheidsinitiatief, waarbij we produceren op bestelling om de vervuilende fashionindustrie tegen te gaan en onze voetprint op de wereld te minimaliseren, duurt het iets langer voor je je bestelling thuisbezorgd krijgt. We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Top!

Niks mis mee! Goede kwaliteit

17. juni 2020

Hartelijk bedankt voor je review! ^ Julia

Leuk en lekker extraatje erbij omdat ik…

Leuk en lekker extraatje erbij omdat ik de 100ste klant ben. Verder top kleding lekker zacht en staat goed

31. mai 2020

Svar fra JNGL Clothing

Hi Robin! Fantastisch om te horen! Dat jij onze 100e klant werd moest natuurlijk gevierd worden met iets extra's! We hopen dat het cadeau je goed beviel en we zien je graag snel weer terug! Geniet van het pinksterweekend. #TheJNGLClub

Waauu

Waauu, wat een mooie producten! Erg blij met de levering.

26. mai 2020

Svar fra JNGL Clothing

Bedankt voor je enthousiaste review! Geniet van je bestelling!

artistieke top kwaliteit!

Heb inmiddels al 3 stukken aangeschaft en het zit geweldig! Tevens is het ook zeker mooi en door de artistieke ontwerpen onderscheidt het zich van de standaard hoodies en shirts!

19. mai 2020

Svar fra JNGL Clothing

Bedankt voor je enthousiaste review en mooi om te horen dat we onderscheidend zijn van andere merken! Geniet van je bestelling Paul!