CEWE Japan Photo Anmeldelser

4,0

Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batterie... Vis mer

Bra kvalitet, men utrolig slitsomt og rart at de har ulike størrelser og tilbud i appen, nettbutikken og fysisk butikk. Dette gjør det tungvint og vanskelig å planlegge, navigere og forstå hvilke stør... Vis mer

I utgangspunktet fornøyd med Japan Photo. Gode kvalitetsprodukter osv. men jeg bestilte fra nettbutikken og skulle få det levert til butikken i byen min. De brukte altså 1 uke på å behandle min ordre... Vis mer

Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... Vis mer

1. Nr. 4 av de 4 beste virksomhetene i kategorien Kamerabutikk

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

150 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig fornøyd!

Jeg kjøpt flere ting mens det var black Friday. Det jeg fikk hadde de mulighet til å sette litt ned i pris. Bestillingen kom fort frem. Veldig fornøyd.

28. november 2025

Hei,

Vi er veldig glad for å høre at du handlet hos oss på Black Friday og at du er fornøyd med tilbudet du fikk fra oss.

Topp service

28. november 2025

Hei Trond,

Vi er meget glade for å høre at du er fornøyd med vår service.

Rask levering!

23. november 2025

Hei Einar,

Tusen takk for tilbakemelding på vår leveringstid, det setter vi stor pris på.

Mvh Rehman - Kundeservice

Når man opplever det man ønsker

Når man opplever det man ønsker, så er alt ok.

23. november 2025

Hei Kyrre,

Tusen takk for en god tilbakemelding og at du er fornøyd med oss. Det setter vi pris på at du deler.

Manglende varsling

Informasjon om at produkt hadde ankommet butikk kom ikke frem til meg som hadde bestilt, selv om korrekt mobil nr var oppgitt. NB, service i butikk var det ikke noe å klage på

19. november 2025

Hei Erik,

Beklager veldig for at du ikke fikk en hente melding når din ordre var klar til henting i butikken, men vi setter pris på at du er fornøyd med servicen i butikken.

Mvh Rehman - Kundeservice

Produktet skulle passe polaroid snap

Produktet skulle passe polaroid snap. men det kommer ikke bilde ut, arkene er blanke

Hei,

Det er rart. Har du mulighet til å sende oss en epost på kundeservice@japanphoto.no så skal vi se nærmere på dette.

Lærerikt fotokurs

Lærerikt fotokurs. Veldig fornøyd med kursinnhold og kursholder

Hei Ida

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding på fotokurset vårt og kursholder. Det setter vi stor på pris.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice. Bestilte snøkuler som man kan sette bilder i, den ene var ripet opp og når jeg rapporterte det så sendte de en ny en uten noe problem. Vil definitivt handle der igjen

Hei Camilla.

Vi er utrolig glad for at du har hatt en så god opplevelse med oss og vil handle hos oss igjen.

Mvh Rehman - Kundeservice

Ennå ikke fått varer som bestilt.

Bestilte varer hjem, trodde jeg, men de havnet i butikken i Moss, dit jeg ikke skal.
Jeg ba butikken sende varene hjem til meg, hvilket de ikke har gjort.
Jeg måtte kjøpe ting annensteds fra og trenger ikke lenger varene jeg har betalt fra dere.
Jeg vil derfor kansellere ordren.

9. november 2025

Hei Ole,

Vi beklager veldig for at du har hatt en slik negativ opplevelse med handel hos oss. Det skal absolutt ikke være sånn. Gjerne kontakt oss på support@cewe.no slik at vi kan ta saken videre der.

Rask og god service🙂

30. oktober 2025

Hei jan!

Takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi pris på!

Det er supert at du ble både fornøyd med leveringstid og service hos oss, da dette er to ting vi fokuserer mye på så er det supert at det reflekteres i din opplevelse av oss.

Om du der imot skulle ha noe du trenger hjelp med, eller noe du vil melde i fra om, så er det bare og ta kontakt med oss så hjelper vi det med det du skulle trenge.

Hilsen,
Kundeservice

Bestiller bilder og fotoalbum fra Cewe

Bestiller bilder og fotoalbum fra Cewe, men må betale dobbelt opp med frakt. Utrolig rotete og unødvendig dyrt. I tillegg var det ikke mulig å Tilpasse bildene som en default uten at prisen hoppet til 11.000 kr. Så jeg var nødt å gå inn i hvert enkelt bilde for å justere størrelse og visning. Dårlig system jeg brukte godt over en time på. Japan Photo som liksom skal være en av de store i Norge på foto, mener jeg er svært dårlig på disse to punktene. Vil ikke anbefale videre. Eneste grunnen til at det ikke gis én stjerne er fordi kvaliteten på bildene er upåklagelig.

20. oktober 2025

Hei Kristian,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager så mye for at bestillingen ble både tidkrevende og forvirrende, og at du måtte betale dobbelt frakt. Vi forstår godt at dette oppleves unødvendig og frustrerende.

Gjerne kontakt oss på support@cewe.no slik at vi kan kreditere. Vi er helt enige i at dette burde være tydeligere,.

Når det gjelder justering av bilder, skjønner vi at prosessen kunne vært enklere – vi setter stor pris på at du sier ifra, slik at vi kan forbedre systemet vårt.

Takk for at du likevel trekker frem bildekvaliteten – det setter vi stor pris på.
Vi håper du vil gi oss en ny sjanse neste gang!

Svar fra CEWE Japan Photo

Hei, og tusen takk for hyggelige ord! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å sende en tilbakemelding. Ta gjerne kontakt hvis det er noe mer vi kan hjelpe med.
Mvh Rehman, Cewe Kundeservice

Alt var bra

Alt var bra. :-)

25. september 2025

Hei
Så flott å høre at du er fornøyd! Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på. Ta gjerne kontakt igjen dersom du trenger hjelp eller lurer på noe :)
Med vennlig hilsen Rehman, Cewe Kundeservice

hent i butikk

Rask leveringstid, god service, enkel uthenting, og butikk meget sentralt

19. september 2025

Hei!
Vi setter veldig stor pris på den hyggelige tilbakemeldingen – det gleder oss at du er fornøyd. Du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen ved spørsmål.
Hilsen Rehman, Cewe Kundeservice