Bra kvalitet, men utrolig slitsomt og rart at de har ulike størrelser og tilbud i appen, nettbutikken og fysisk butikk. Dette gjør det tungvint og vanskelig å planlegge, navigere og forstå hvilke stør... Vis mer
I utgangspunktet fornøyd med Japan Photo. Gode kvalitetsprodukter osv. men jeg bestilte fra nettbutikken og skulle få det levert til butikken i byen min. De brukte altså 1 uke på å behandle min ordre... Vis mer
Superfornøyd med boka jeg bestilte og at jeg kunne betale mindre i frakt med å hente på kjøpesenteret i stavanger når jeg alikavell var der da. Grunnen for st det trekkes ned er fordi hun som sto i ka... Vis mer
CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter! Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at gode blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK. CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra CEWE Japan Photo
Jeg har forsøkt å kontakte Cewe Japan Photo i deres åpningstider på telefon. Det står på deres nettside at det er telefontid fra kl 14.00 på søndager. Jeg ringte med engang klokken ble 14.00, og får beskjed om at det er ingen ledige agenter og så avsluttes samtalen i stedet for at jeg blir satt i telefonkø. Jeg synes det er merkelig at alle agenter er opptatte med engang fra åpningstiden og at man ikke kommer i telefonkø og venter på sin tur, men må heller ringe på nytt flere ganger. Jeg forsøkte å ringe flere ganger. Dårlig kundeservice.

Svar fra CEWE Japan Photo
Jeg har ringt 2 ganger på og kansellere en ordre, de sa at de skulle gjøre det, men aldri gjorde det.

Svar fra CEWE Japan Photo
Hatt to like kamera tidligere. Nå skjer det som skjer i dagligvare. Dere krymper på innholdet for å få en god pris.
Og når standard endrer seg for hvert apparat på f.eks ladeledning er det idiotisk av dere ikke ha den i tilbehør. Kun veske lå som alternativ til fotoapparatet som tilleggskjøp. Så i etterkant at ledning ikke fulgte med.
Tenk på de som kjøper for første gang så har dere ikke alt det som skal til for å få apparatet til å fungere i tilleggskjøp.
Skal aldri bruke dere mer.
Har Fotoknudsen som favoritt etter snart 100 fotobøker. Kommer ikke til å prøve dere

Svar fra CEWE Japan Photo
Varene fungerer, men bestillingen ble delt opp og den ene pakken bruker 1 uke mer på å komme

Svar fra CEWE Japan Photo
Objektivet stemte til forventningene. Veldig fin pris og lynrask levering. Anbefales på det varmeste

Svar fra CEWE Japan Photo
Jeg bestilte en ekstra batteri til min kamera vha. “Klikk og hent”. Kort tid etter fikk jeg en tekstmelding om at min bestilling kunne hentes. Ved oppmøte ved betjeningen hyggelig og jeg fikk batteriet utlevert. Etterpå var betjeningen interessert i hvorfor jeg trengte en ekstra batteri og hvor dette i forbindelse med sommerferie. Ja det var det; og vi utvekslet info om hvor vi skulle på ferie osv. Altså et hyggelig besøk hos JapanFoto.

Svar fra CEWE Japan Photo
Lang leveringstid. Vanskelig å få tak i kundeservice. Lite kundevennlige.

Svar fra CEWE Japan Photo
Valgte klikk og hent for å få varen raskt. Stod 1-3 virkedager. Har snart gått 2 uker. Svarer heller ikke på mail

Svar fra CEWE Japan Photo
8 dager siden bestilling. Fremdeles ingen info om hvor pakken er. Selv om det sies at det skal komme. Nettsiden viser at den ikke er sendt ennå.