Jakob Tømrerfirma A/S Anmeldelser

4,5

Da vi skulle have bygget et nyt skur, som gerne skulle falde ind i stilen med vores hus, var valget let. Vi havde tidligere set håndværket fra Jakob Tømrers projekter og var ikke i tvivl om, at de v... Vis mer

Efter flere dårlige oplevelser med håndværkere var det en stort lettelse at finde et seriøst og kompetent firma, som holder hvad de lover. Dygtige folk med sans for detaljer. Vi er meget tilfreds... Vis mer

I forbindelse med en vandskade på vores tag, som medførte yderligere skader på gulv, skulle vi vælge en tømrer. Vi valgte at få 2 tilbud og valget faldt på Jakob Tømrerfirma som vi tilmed fik 2 go... Vis mer

1. Tømrer/snekker

Tømrerfirma med base i Østjylland som udfører alt indenfor tømrer arbejde og hovedentrepriser.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Helt igennem professionelt

Helt igennem professionelt. Skulle have lavet 2 x ovenlys og efterspurgt derfor tilbud. De sendte en mand ud for at se på projektet og fik tilbud samme dag.

Da vi et par uger senere igangsatte projektet, tog det kun 2 dage, og så var det hele færdigt.

Jeg må sige at vi er ovenud tilfredse med resultatet, men også med hele forløbet og processen.

De størtste anbefalinger herfra.

11. mars 2022

Svar fra Jakob Tømrerfirma A/S

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på:-)

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Rigtig hjælpsomme, søde og professionelle. Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Tak!

27. september 2021

Svar fra Jakob Tømrerfirma A/S

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Ombygning 2015

Vi har benyttet Jakob Tømrer flere gange, senest til en ombygning i 2015 med etablering af bl.a. nye værelser, døre, vinduer og delvis flytning af et badeværelse. Vi har været glade for både kvalitet, pris og venlige omhyggelige håndværkere. Vil til hver en tid anbefale dem.
Med venlig hilsen

4. august 2016

Hej :-)

Tak for den fine anmeldelse. Det er altid rart, når det færdige resultat er blevet tilfredsstillende.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at skrive det.

Mvh, Jakob Tømrerfirma

Super kommunikation og koordination af arbejdet

Jakob tømrer har renoveret mit badeværelse og det var meget vigtigt for mig, at jeg ikke skulle bruge tid på at tale med både tømreren, mureren, gulvlæggeren og vvs´eren. Jeg fik et tilbud på det hele og Jakob kom selv forbi. Jakob er tydeligvis vant til at forklare og kommunikere med kunder, så det ikke kun er fagsprog. Derudover så har han været der 2 min før aftalt tid hver gang vi skulle mødes og det samme har hans ansatte. Da han en enkelt gang var 10 min forsinket, fik jeg en sms i god tid inden. Arbejdet er udført med en flot finish og der er ryddet ordentligt op efter de forsk. håndværkere der har gået i min lejlighed i 8 dage. Jeg har sat pris på den gode kommunikation, arbejdets kvalitet og at jeg ikke selv skulle koordinere mellem håndværkerne, så risikerer man at det tager meget længere tid og er mere stresssende.
Jeg giver derfor 5 stjerner for den samlede oplevelse.

7. desember 2012