IwonaTEC Anmeldelser

2 986

3,6

Ik heb 8 flessen Guhl conditioner besteld, tegen een prijs die de helft, van die in Nederland was. Binnen 2 werkdagen keurig geleverd, zoals was aangegeven Voor mij een keurige ervaring.

Het bestelde product (DJ koffer) had vertraging in het containervervoer waardoor het bijna 2 weken later verwacht werd, Iwonatec bood daarop de mogelijkheid het product in een andere kleur, zwart ipv... Vis mer

Unseriöser geht es kaum. Versucht bei einem 4 Euro Artikel zu betrügen. Deoroller nie erhalten, immer dubiose Ausreden am Start. Musste Paypal einschalten und der Fall wurde zu meinen Gunsten entschi... Vis mer

A good reliable retailer, from my recent experience. I ordered some aftershave. It was shipped almost immediately and arrived in a couple of days in good condition from Germany to France. Also, GL... Vis mer

Middels

3k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 986)

11 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Na mijn aankoop werd mij verzocht om…

Na mijn aankoop werd ik gevraagd om meer spullen te kopen, omdat ze er niet uitkomen met de verzendkosten. Ik ben een transactie overeengekomen en heb verzendkosten betaald. Raar dus om op terug te komen.

Hierna heb ik het verkeerde pakket ontvangen. En iemand anders mijn pakket. Nu moet ik de verzendkosten voorschieten / declareren bij Iwonatec.

5. februar 2019

Beste Henjo,

het spijt ons, dat er iets misgegaan is met uw bestelling. Stuur a.u.b. onze klantenservice een mail over de verzendkosten, wij storten het bedrag direct terug op uw rekening.

Kapotte klok ontvangen

Kapotte klok ontvangen. Vervolgens per mail onbeschofd te woord gestaan en hierna niets meer vernomen over hoe nu verder!!!

3. februar 2019

Beste Raquel,

Onze excuses voor de defecte klok
Ik heb net met onze klantenservice gesproken. Wij hebben gisteren telefonisch met uw man contact gehad en vandaag een mailtje gestuurd over het terugsturen van defecte producten.
Zodra de klok teruggestuurd is, ontvangt U het geld terug.

IwonaTEC GmbH

Heb in eerste instantie een vraag…

Heb in eerste instantie een vraag gesteld over deksels waarop ik geen antwoord heb gekregen. Uiteindelijk toch de kratten besteld met dezelfde vraag. Kreeg toen wel reactie. Uiteindelijk alles geleverd gekregen.

1. februar 2019

Delivery was incomplete and party mal-functioning, No reply sofar on complain

Delivery was incomplete and also not everything was functioning properly. Contact them via website but sofar did not get any reply

30. januar 2019

Dear PAR,

Our apologies for the defect product.
Our customer service has contacted you last week and also provided today all necessary information regarding the return of the defect product.
Please contact our customer service via email in case you have still any open questions.

Kind regards,

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen, 23 januari 2019 bestelling gedaan en betaald vandaag 30 januari 2019 nog steeds niets ontvangen. Zeer slecht dus, geen aanrader.

30. januar 2019

Beste Kitty,

volgens Track&Trace is het pakket op 25 januari 2019 bij de buren bezorgd, omdat er niemand aanwezig was. Indien het pakket nog niet terecht is, neem a.u.b. via email contact met onze klantenservice op. Dan kunnen wij doorgeven welke buren het pakket in ontvangst hebben genomen.

Verkeerde levering

Ik heb op 21 januari 50 cd doosjes CRISTALRAY PREMIUM Jewelcase voor 1 CD besteld + 25 zwarte CD Tray’s voor een Jewelcase.
Ik kreeg keurig de 22e mijn levering. :-)
Helaas heeft men 25 doosjes gestuurd in plaats van de bestelde 50 stuks en ik heb 50 zwarte cd trays ontvangen terwijl ik er daar maar 25 van had besteld.
Ik heb vorige week donderdag 24 jan. het contactformulier ingevuld en tot op heden niets vernomen.
Ik heb gisteren een e-mail verstuurd naar info @iwonatec.com tot op heden is er niet gereageerd en dat vind ik jammer.

29. januar 2019

Super snelle levering

Super snelle levering. Ik had per ongeluk aangevinkt voor afhalen product. Bleek in Duitsland te zijn. Had gelijk een mailtje gestuurd. Geen probleem hebben ze gelijk aangepast. En 2 dagen later werd het bezorgt. Helaas was de verpakking stuk. Helaas hierdoor ook een enkel cd doosjes. Heb dit ook netjes doorgemaild met foto’s. Maar hier heb ik jammer genoeg geen reactie op terug gekregen.

28. januar 2019

Snelle levering

Snelle levering, en mooie behuizing voor de harddisk. Ik heb wel even moeten zoeken/kijken hoe ik de harddisk nu eigenlijk moest inbouwen. Was handiger geweest als dat op velletje papier als handleiding/gebruiksaanwijzing er bij had gezeten.

28. januar 2019