Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag vill uttrycka mitt stora missnöje med er hemsida och ert ordersystem. Jag beställde en jersey med tryck och hade full förståelse för att leveranstiden blir längre vid specialbeställningar. Men när... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Intersport trollhättan hade rea på Peak performance dun kappa.Vi kom till ett ställ där det stod rea 3499sek där hängde ca 10 kappor och min fru hittade sin storlek. Kassan tog dock 4999sek och nä... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Under all kritik. Får fel vara. Ringer och jag måste betala igen för min korrekta vara och skicka tillbaka felaktig vara Får tjata om att jag ska ha det till rabatterade priset som jag köpte från bör... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Höll mina pengar i längsta laget.

Den 5:e oktober beställde jag en Garmin Foreruner 265. Betalade via Klarna. Den 9:e så levererade Intersport fel klocka i fel färg. Jag fick en Garmin 165 värd hälften. Jag blev anmodad att returnera den felaktiga klockan och att göra en ny beställning. Enligt kundtjänst skulle de behålla mina pengar i minst sju dagar så jag skulle tvingas att lägga ut nya pengar. Intersport begär nu ett högre pris på klockan som jag vill ha så jag väljer att beställa från någon annan. Först den 17 oktober så får jag tillbaka mina pengar via Klarna. Ett felplock kan vem som helst göra men att hålla mina penga så pass länge? Köp gärna av Intersport om du inte lever med stram budget.

17. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helt omöjlig kundservice att ha att…

Helt omöjlig kundservice att ha att göra med. 2 samtal med några dagar efter varandra lovar man att lösa problemet och ska höra av sig dagen efter. Och när inget händer så provar vi att maila istället där det kommer autosvar att alla mail besvaras efter 48 timmar men troligtvis tidigare än så. Det är nu 7 dagar sedan och inte ett svar någonstans. Stor varning inte värt att ha med företag att göra som behandlar sina kunder så.

29. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Otroligt pinsam kundtjänst i chatten

Otroligt pinsam kundtjänst i chatten. Haft kontakt med en Ludvig flera gånger som svarar passivt och i så respektlös ton. Min vara är 4 dagar sen och de vill inte hjälpa. Har kontaktat dom varje dag men de är totalt obrydda. Skapar så mycket onödig frustration. Gör er själva en tjänst och välj annan återförsäljare!

29. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bokade vara av butik för upphämtning…

Bokade vara av butik för upphämtning 30/7 kl 15.29 får besked att hämtning kan ske 31/7 innan kl 18
31/7 kl 8.30 får ja besked att den inte finns längre
31/7 kl 9 går in och bokar vara i butik för upphämtning i affären
31/7 kl 14 får besked att min vara från avbokning affären gjorde ligger och
väntar .
Ringer butik och den är där men systemet har avbokat automatiskt innan kl 10
Ber att få byta varan som är på väg men det går inte utan då måste jag betala dubbelt
Ringer kundtjänst och frågar samma men icke plus när jag vill klaga vidare finns ingen överhuvudtaget
Dom kunde absolut inte avbryta order från nätet eller byta ut samma i butik.
Det är inte jag som avboka något utan företaget själva men nu kan dom inte göra något utan antingen ska jag betala dubbelt samt vänta in varan från nätet sedan hämta ut och returnera och vänta på återbetalning.
Så dålig service

31. juli 2025

Följer inte lagarna!

Otroligt dålig butik. Okunnig och helt likgiltig personal som inte känner till varken hur butiken fungerar eller konsumentköplagen!
Köpte en jacka som vid första användning visade sig ha trasiga sömmar synligt på kragen. De tog inte reklamation eller byte utan skulle skicka varan till leverantören för bedömning. Detta skulle ta högst 10 dagar, normalt 3-4. De skulle ringa.
Efter 11 arbetsdagar åkte vi dit, de hade ingen aning om någonting, chefen får ringa upp imorgon (Lördag) sa de. Ringde på Söndagen.
Reklamationen var godkänd och jackan hade funnits i butiken när vi var där!
Frågade om ersättning för körningen dit tre gånger. "Nä det ger vi inte, det är leverantören som har hand om reklamationer"!
Inte en ursäkt för allt strul och brott mot lagen! Aldrig mer Intersport!

14. juli 2025

Förkastligt

Hur är det möjligt att någon utnyttjat mitt presentkort på 3200 kronor utan att ange pinkoden i fysisk butik?
Och kundtjänst bekräftar att det är fullt möjligt???

Aldrig mer handla härifrån!!!

28. mai 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

dålig service från kundtjänst…

hörde av mig till kundtjänst som hänvisade till mejladress. skrivit ett mejl men inget svar. personalen på kundtjänst sa svar inom 48 timmar.
18 dagar senare inget svar.
ringde tillbaka men dom får inte ge telnr till den personen jag sökte. hänvisade till mejlen igen.... 🤬🤬🤬🤬

8. mai 2025

Under all kritik.

Under all kritik.
Får fel vara. Ringer och jag måste betala igen för min korrekta vara och skicka tillbaka felaktig vara Får tjata om att jag ska ha det till rabatterade priset som jag köpte från början. Det LOVAR att prioritera mitt köp. Händer ingenting. Lägg ner företaget. Det sämsta jag upplevt som kund. Jag hade skämts om jag arbetade där. Tycker synd om det anställda.

29. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har ett fåtal gånger haft problem vid…

Har ett fåtal gånger haft problem vid nätköp. Detta var det sämsta hittills. Betällt från Jönköping till hämtning i Kalmar. Fick en av två varor. Fått svar att det var slut på lagret. Fått svar att den var borttappad indikatorer att jag tappat den. Detta var den sämsta kundtjänst och bemötande jag fått. Blev helt ursinnig på deras nonchalans och otrevliga sätt. Fick precis mail från nån Ludvig att jag missuppfattade att jag skulle tappat bort varan. Nu är det jag som missuppfattat allt är mitt fel trots att ni ljuger och är ohjälpsamma. Inte en tillstymmelse till kundbemötande.
Jag har mail från er när ni påatår efter att jag fått en av två jumprar, att det var lagerfel varan slutsåld sedermera hade båda skickats. Nu borttappad. Hade ni åtminstone bet om ursäkt på ett seriöst sätt hade man köpt idiotin men ni ljuger upprepade gånger. Har all mail sparad. Ludvig kunde inte ringa ut. Nån som hete Jonatan efter mitt påpekade att det saknas en jumper, skrev svar; fel i lager du får pengar. Nästa person hade skickat och tappat bort. Bedrövligt är så irriterad på er otrevliga sätt. Ni är sämre än en stjärna fyyyyy!!!!

10. april 2025

Hemsk upplevelse

Dålig service, otrevliga, bryr sig inte om Allmäna reklamationsnämnden, följer inte riktlinjer.

Kommer aldrig handla där igen.

9. april 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Inget märkvärdigt jämfört med andra

Inget särskilt i jämförelser.
T ex sportstrumporna tar man inte enkelt på sig om de är så trånga och stramar så hårt runt benet som deras strumpor.
Mössorna för små, för tjocka otympliga eller dyra supertunna material. Inget mittemellan ok.
Ingenstans hittar man något lämpligt i butikerna, gäller alla. Order genom
Internet blir det man söker sig till.

13. mars 2025

Undvik Intersport

Jag reklamerade ett par skor för 2 500 kr efter bara sex månaders användning. Trots att jag använt dem enbart för promenader och rehabträning avslog butiken reklamationen med hänvisning till "slitage". Kundtjänsten var dessutom helt värdelös – inget svar på flera veckor. Efter två vändor till butiken fick jag samma besked.

Om du vill ha kvalitet och bra kundservice, handla någon annanstans. Det finns betydligt bättre alternativ företag.

10. mars 2025

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv