Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vooraf cash betalen anders krijg je je bestelling niet. Niet doen! Ga gezellig een terrasje verderop waar je wel netjes service krijgt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een eerdere ervaring b8j Red tapas & grill deed ons terugkomen maar dat bleek een hele grote teleurstelling. De service was ongelooflijk traag, een uur wachten voor de eerste ronde tapas, de tapas... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Restaurant

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Weet waar je eet! iens.nl staat voor onafhankelijke restaurant informatie. De talloze reacties die we van restaurant bezoekers ontvangen zijn de bouwstenen voor de omschrijving van de restaurants.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gegeten bij Lai do in Kerkelanden met gasten wed enorme teleurstelling

Gegeten bij Lai do in Kerkelanden met gasten. Hete plaat niet sizzling heet. Keek uit naar eend eten en hete plaat show aan tafel maar nee, was op afstand gedaan en toen het geserveerd was kon ik de plaat aanraken want die was warm en niet heet. Aangezien we van de AirPort kwamen en na uren reizen honger hadden was het dus niet zeuren en eten. Wat een afronding van mooie vakantie moest worden was een enorme teleurstelling te meer om dat ik me echt erop verheugde. Erger nog de helft van mijn eend was vel. Kom er voorlopig niet meer! Erg jammer!

12. desember 2022

Bestelling bij Coffeelicious Dordrecht beneden peil

Cappucino's en yoghurt besteld rond 13.00 uur bij Coffeelicous in Dordrecht. Wat een teleurstelling. Het is niet erg dat het zolang duurde vanwege het personeelstekort maar wat ik kreeg aan yoghurt (€ 8,00) was beneden peil. In een klein schaaltje zag ik 2 eetlepels yoghurt en voor de rest aangevuld met een beetje cruesli en fruit (veel banaan en wat rood fruit). Gisteren bij de Bazaar in Rotterdam ontbijt besteld. Voor hetzelfde bedrag kreeg ik flink wat yoghurt en nog veel andere lekkere dingen. Ik ga nooit meer naar Coffeelicious in Dordrecht.

29. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bistro Club 22 aan de Maas…

Bistro Club 22 op de camping het groene eiland aan de Maas. Heb er geen goed woord voor over!
We wilden op het terras wat drinken, tafel erbij getrokken omdat het anders qua personen niet zou passen. Lag een bordje op vanaf 17.30u gereserveerd. Het was nog geen 16.30u. Kwam een dame die zei dat dat niet de bedoeling wa so dat de tafel gereserveerd is. Hoe laat is het? Vroeg ze nog, ik zei dat we lang voor die tijd weg zouden zijn, wilden alleen wat drinken en evt wat hapjes nuttigen. Mochten de tafel niet want die moest ingedekt worden. (Heb je daar een uur voor nodig?) en we mochten op een loungebank gaan zitten aan de kant van het water. Daar gaan zitten waarop onze oudste door een bediende werd aangesproken: jongeman, wil jij een shirt aan doen? Hadden we niet bij ons, zitten aan t water toch, logisch dat je strand/badkleding draagt??? Dan moest hij een shirt gaan halen. We zijn maar weggegaan, de manier waarop we werden aangesproken was zeer uit de hoogte… daar wilden wij geen geld uitgeven! Toen Ik zei dat dit een rare manier van doen is, al het gebeuren, zei hij : dat kan. Niks geen excuus oid.
een cursus klantvriendelijkheid zou zeer op zijn plaats zijn in dit geval!
Kortom: ik raad deze zaak ten zeerste af!

11. august 2022
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Plussen en minnen

Gisteren 50 jaar getrouwd. Daarom diner in Allemansgeest, Voorschoten, waar we 50 jaar geleden ook ons huwelijksdiner hebben gehad. Over het algemeen waren we gisteren tevreden. Voorgerechten prima, hoofdgerechten 2 verschillende besteld. Tournedos was prima, de zeeduivel was volledig smakeloos, zonde van het geld. We moesten erg lang op het hoofdgerecht wachten, waardoor we het idee kregen dat de drankrekening flink opgeschroefd moest worden. De jonge ober deed zijn best, maar moest nog wel een paar kneepjes in het vak leren (hij vroeg de hoofdgast steeds als laatste om zijn bestelling, lijkt mij niet de bedoeling). Een bord was volledig nat van onder, daardoor een hele kring op tafel achterlatend. Oude kruimels aanwezig onder het tafelkleed. Jammer van die paar dingen, zeker voor die prijzen.

30. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vandaag rond 16:00u een borrel op…

Vandaag rond 16:00u een borrel op terras bij vd Valk Dordrecht willen doen. Alleen op het afgesloten stuk terras was nog ruimte in de schaduw. Bij de bediening gevraagd of we daar konden zitten. Bij navraag bij de bedrijfsleider die zelf binnen zat te eten achter de laptop bleek dat dit niet mogelijk was en dat er binnen genoeg ruimte was. Jammer want we wilde die dag wat vieren 🥳

18. juni 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijk behandeld in Lotus restaurant te Lunteren!

Het eten was lekker, maar we hebben wel erg lang op ons eten moeten wachten, circa 30-40 minuten. Bovendien is de klantenservice/ klantenvriendelijkheid ver beneden peil, daar mogen ze nog wat van leren. Vandaag zijn we daar gaan eten, we hebben duidelijk gezegd dat we geen rund en varkensvlees eten. En wat zat er in de nasi? Varkensvlees. Ze wilde het varkensvlees nog wegscheppen, alsof wij het dan nog zouden willen eten.
Ook geld teruggeven van maar liefst € 15 was geen optie voor haar. Ze wilde wel een nieuwe nasi geven zonder varkensvlees. Maar wie zegt mij dat ze achter de schermen het varkensvlees niet even eruit schept.
De vrouw sprak best op een luide arrogante ruwe toon tegen ons en had totaal geen respect. De klant is hier duidelijk NIET de koning!! Voor ons geen tweede keer meer in dit vreselijke restaurant!

23. april 2022

Villa Ruimzicht teleurstelling

Bij Villa Ruimzicht gegeten in Doetinchem, prachtige locatie maar wat een teleurstelling. Het eten is heel matig, ik eet geen vlees en er werd twee keer een vergissing gemaakt! De prijs 110 euro pp. De wijn werd over de glazen gegooid, erg lang wachten. Thuis gekomen een boterham gegeten! Wij komen hier niet meer

17. april 2022
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Restaurant Basta in Leende moet nog…

Restaurant Basta in Leende moet nog heel veel leren,concept kan leuk zijn maar als alles koud en zonder smaak en enige fantasie op tafel gezet wordt is dit zeker geen aanrader,mensen praten altijd over prijs kwaliteit? Hoezo dan prijs aanpassen,maar ik denk zelf dat dat ook niet werkt.
Ik snap in deze tijd dat heel de horeca problemen heeft met personeel,neem dan niet zoveel tafels aan!Overigens personeel wat er aanwezig was uiterst vriendelijk!In de keuken heb ik zwaar mijn twijfels.

30. mars 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Een eerdere ervaring b8j Red tapas &…

De service was ongelooflijk traag, een uur wachten voor de eerste ronde tapas, de tapas kwamen met grote tussenpozen. Sommigen van ons gezelschap waren al met dessert bezig terwijl anderen nog op hoofdgerechten wachten van een eerdere bestelling.
Bar en boos, ook de drankjes w@ren traag. Veel te duur om je zo te ergeren! De

19. mars 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

La Cabana Hellevoetsluis

La Cabana Hellevoetsluis

We zijn hier voor het eerst geweest en hebben genoten, eten was heerlijk en de bediening was ontzettend aardig. Echt een aanrader!!

14. november 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

De hier geplaatste reviews zijn van iemand anders…

Ben al jaren niet meer op Iens geweest sinds The Forg, maar wilde nu een oud review opzoeken omdat ik weer naar een bepaald restaurant wilde gaan. Zie na uiterst ingewikkeld inloggen reviews, die geen van alle van mijn hand zijn, maar wel onder mijn naam staan. Bovendien had ik destijds heel veel meer reviews dan de genoemde 16.
Zoudt U alstublieft de huidige reviews onder mijn naam willen schrappen? En ik zou graag toegang willen hebben tot mijn wel eigen reviews>

20. juni 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Rijsttafel afgehaald bij Mijn Boemboe…

Rijsttafel afgehaald bij Mijn Boemboe te Rotterdam.
Was de 1e keer daar en zal ook de laatste keer zijn.
Sate half verbrand en de gerechtjes zaten in de kleinste bakjes wat ik ooit gezien heb. Het heet voor 1 persoon maar dan moet je geen grote honger hebben.
En dan kost het ook nog tussen 22 en 37 euro.
Bah

10. mai 2021

Niet meer betrouwbaar

Iens was altijd goed. Reviews eerlijk zodat je goed idee had waar je ging eten. Met de overname is het helemaal veranderd. The fork manipuleert de reviews. Nu al paar keer meegemaakt dat het eten echt bar slecht was en de reviews op the fork allemaal 9 en 10en...ga de app eraf halen. Heel erg jammer wel.

4. oktober 2020

Boycotten die hap!

zoals hieronder ook gemeld, weiger ik Thefork te gebruiken, aangezien ze restauranthouders geld afhandig maken en reviews manipuleren. Boycotten die hap!

27. september 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

IENS is mijn absolute go-to als ik een…

IENS is mijn absolute go-to als ik een nieuw restaurant zoek. Ik word nooit teleurgesteld als IENS een goede rating geeft. Nu "TheFork" genaamd is dit al jaren mijn favoriete site om een geslaagde avond uit met vrienden te plannen.

30. juli 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv