1. Grossist av hygieneartikler
  2. Baderomsforhandlere
  3. Sykehusutstyr
  4. Hygienepunkt

Dat is ons motto - al bijna 20 jaar professionele ervaring op het gebied hygiëne, sinds 2005 bieden we onze uitgebreide know-how en ons uitgebreid gamma aan producten via het "World Wide Web" europa- en wereldwijd aan. Sindsdien is het aantal klanten en partners uit heel Europa, die van onze diensten gebruikmaken, permanent gegroeid. Een ander sterk punt naast ervaring en een groot assortiment is ons steeds groeiende aanbod - we zijn permanent op zoek naar nieuwe producten, innovaties en optimalisatie in de hygiëne-sector. Het doel is om onze klanten nog meer comfort, producten en een nog betere service te bieden. Ons assortiment is uitgebreid van hygiene dispensers, zoals luchtverfrissers, papieren handdoeken- en zeep dispensers tot (opklapbare) babyverschoontafels, warmtestralers, haar- en handdrogers, insectendoders en herbruikbare bekers. Natuurlijk voeren we ook een volledig gamma van bijpassende accessoires en verbruiksartikelen zoals papier, zeep, UV-lampen, kleefplaten, spuitbussen,... . Onder hen zijn vele bekende en hoge-kwaliteits merken vertegenwoordigd zoals Wagner Ewar, Franke, Dyson, Dan Dryer, Fumagalli, Koala Kare Solamagic, ... Een gemotiveerd team staat steeds klaar om aan uw wensen te voldoen: het zoeken en vinden van nieuwe producten in combinatie met een top service! Indien u nog vragen heeft, gelieve contact met ons op te nemen!

4,0

Bra

Pas satisfait !!!!!!!!!!

Je n'ai pas pu payer avec ma carte bancaire.
J'ai été obligé d'annuler ma commande car je devais faire un virement et il était nécessaire avec ma banque de faire un courrier papier pour créer le compte de HS.

19. september 2012
Logoen til Hygiene-shop.nl

Svar fra Hygiene-shop.nl

"Nous sommes désolés que cela soit arrivé. Grace à une erreur du système sûr notre site en ligne - www.hygiene-shop.nl, le paiement par carte de crédit n´a pas fonctionné correctement pendant quelques jours. Ce problème a été résolu et le paiement par carte de crédit fonctionne de facon optimale à nouveau.
Nous nous excusons pour ce désagrément."
Votre Hygiene-shop Team

service impeccable

la livraison rapide, les conditions de paiement, le produit tout cela fait un bon souvenir de la livraison et une confiance pour une commande à venir.

18. september 2012

vlotte afhandeling

Het bestelde was binnen een paar dagen thuis bezorgd. De zending was prima verpakt en onbeschadigd geleverd.
Prima tevreden dus.

18. september 2012