H.W.Larsen Anmeldelser

1,3

I har solgt mig en mildest talt elendig maskine. Den reagerer kun meget, meget svært, når man rører displayet og den sætter bare igang uden at man kan nå at indstille den. Det er også mere end svært a... Vis mer

Beställde 21/11-2020 en stekpanna som aldrig dök upp. Efter att jag väntat ett par veckor kontaktade jag bolaget som efter en viss korrespondens lovade att återbetala pengarna. I mitten av december fi... Vis mer

När jag la min order så fanns det 6 stycken av varan på lager. Jag beställde 4 stycken. När det gått en vecka och jag fortfarande inte fått mina varor, kontaktade jag företaget och frågade om min orde... Vis mer

Beställde grillkol och frakten angavs till 73 kronor. Efter 2 dagar (när jag börjat förvänta mig att kolen ska komma) kommer det ett mail som informerar att istället för 73 kr blir frakten 808 kr. Sna... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi är en av Danmarks mest seriösa och anlitade återförsäljare av professionell köksutrustning. Vi har en önskan om att våra kunder skall känna trygghet att handla med oss, och att dem upplever att vi är en frisk fläkt i deras vardag, där man alltid får vad man förväntar sig och gärna lite till och där man får svar tillbaka om något inte är som det borde vara.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Kanon

Kanon. Snabb leverans, bra service och en riktigt bra knivslipare (Vulkanus).

28. juli 2017

Would buy again!

Found the items I wanted (and a few more...) on the website and placed an order without any trouble. Items arrived promptly and in perfect condition. Easy and smooth! I ordered both brand name items and those I was unfamiliar with. All were of good quality and of fair value. Very satisfied!

19. juli 2017