Region Hovedstaden Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en ændring til blodprøvetagning, som jeg opdagede under et døgn før at jeg havde tid. Alt for sent... Men da jeg ringede og forklarede sagerne for den imødekommende sekretær fiksede hun de... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Akutmodtagelsen er ikke akut. Ventetiden springer fra 0-2 timer derefter 2-4 nu har jeg ventet i 4 timer på at få syet min hånd jeg henvender mig til receptionen der fortæller mig “ja du er den pers... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blev opereret på Hvidovre hospital. Gynækologisk ambulatorie den 19. august. Ved første besøg inden operationen mødte jeg en sygeplejerske og en læge. Virkelig behagelige, der blev oven i... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deres 2,7 stjerner, mangel på kompetencer, dum i arbejde, ingen sprogkundskaber (dansk), siger alt. Lægerne skriver intet ned og sygeplejerskerne vandre rundt i blinde! De fleste kan kun udtale d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Hjernedød plejer

Hvor har de hentet sygehjælper sygeplejersker de står ikke på Oversigt tavlen de vil ikke fortælle hvad de hedder og det danske sprog er bare ikke til stede det gebrogen slavisk tatar som de mener man skal være forståelig på ingen behandling sygelig de bare så dårlig

1. januar 2024

Har ventet i 6 timer på…

Har ventet i 6 timer på akutmodtagelsen med følelsesløshed!!

Fik dernæst besked på at jeg skulle kontakte egen læge / til trods for jeg har mistet følelse i lemmer….

Forfærdeligt sundhedsvæsen vi har fået!

12. desember 2023

Att:Verdens bedste dygtigste Dr. Amir & Team 322/324

Kære verdens bedste Dr. Amir&Team, afd 322 (stue 25) og 324 samt personalet på opvågning #HvidovreHospital. Af hjertet tak for at du/i reddede vores mors liv!🙏❤😊💐. Af hjertet tak for at vores mor allerede har det så godt så vores mor allerede er hjemme igen (4-8/12/2023). Tak overalt på #Hvidovre hospital for jeres høje kompetente faglighed, tid og hjertelys💖/hjertevarme🙏❤.
I er allesammen helt fantastiske dejlige dygtige medarbejdere i hele huset,overalt💐-rengøringspersonalet( dejlige rene toiletter), køkkenpersonalet( lækkert duftende varm velsmagende mad, frisk, stort udvalg til alle måltider), 7 Eleven Personalet, de ansatte i Apoteket og flot stemningsfuld juleudsmykning i huset. Midt i de sværeste dage var i alle med til at hjælpe, støtte og gøre jeres til at det blev den bedste🙏❤ 💐oplevelse ud fra omstændighederne for vores mor🙏❤ og os💞. Kærlig hilsen fra Lis, Susanne og Lars Christensen

8. desember 2023

Akut afdelingen

Akut afdelingen
Var her til aften forbi akut afdelingen havde tid 20.10.
Kom ind før tid til en meget kompetent læge, dejlig oplevelse at have en sådan læge, som samtidig var meget præcis i Diagnose.

25. november 2023

Akutmodtagelse er til grin

Jeg oplevede en ventetid på 5 timer på hospitalet, hvor intet skete. Jeg undrer mig over meningen med at bestille tid fra kl. 21:10. Desuden virker medarbejderne uengagerede, og receptionen har ikke taget hånd om situationen.

20. november 2023

super service

Jeg har i dag været til undersøgelse på gynækologisk akutklinik 537. Jeg blev mødt af super søde og kompetente mennesker, lige fra læger til sygeplejersker. Den unge læge, Lars Emil, der stod for undersøgelsen, var både sød og grundig. Men min tak går til hele holdet. Tak fordi i gjorde en ikke særlig rar situation, til en god oplevelse. Ingelise Jørgensen

1. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Akutmodtagelse uden akut modtagelse!

Min kone havde det dårligt og blev natten til lørdag henvist til hjælp i akutmodtagelsen i Hvidovre. Vi undrer os over disse forhold:
- skiltningen til indgangen på hospitalet er så mangelfuld, at vi flere gange kørte forkert (bil), hvorefter vi opgav og måtte spørge om vej.
- der var ca 15-20 personer i venteværelserne, som stort set alle måtte vente timer på at blive tilset af en læge. Heraf fik ca 2-4 akutpatienter audiens hos en læge per time. Vi selv og flere andre ventede 6 timer på at få et par minutters tid hos en læge.
Politikere og sygehusledelse bør kunne gøre dette væsentlig bedre uden at springe omkostningsrammerne!

22. oktober 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min far blev indlagt med mave onde..

Min far blev indlagt med mave onde... besøgte ham.og fik afvide af en "læge" og en sygeplejske at det gik rigtig godt og fremad.... ja hej min bare r.. dagen efter er han død.... de aner ik en dyt om hbad de laver på det sygehus.... hvidovre døds hospital.
Luk skidtet og lav en p plads det tjener alle bedst

8. februar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blev opereret på dagkirurgisk afdeling og fik en superbehandling.

Blev opereret på dagkirurgisk afdeling og fik en superbehandling. De reagerede hurtigt, ingen ventetid.
Professionelle læger og de sødeste sygeplejersker som ofte spurgte ind til mig og behandlede mig godt. Jeg følte at de tog tid til mig og lyttede.
Rigtig god oplevelse når det nu skulle være. Forstår slet ikke al den kritik imod sygehusene. Det her var i hvert fald helt i top.

5. september 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Personalet er under al kritik

VISSE sygeplejersker er under al kritik - Ingen service af nogen art - uhøflige og uden engagement ud over deres kontorstol og kaffekop.
Styrelsen for Patientklager vil blive underettet samt udfærdigelse af Serviceklage mod individuelt personale -
VIGTIGT at patienterne får en behagelig oplevelse -

3. september 2023

Det værste sygehus

Det værste sygehus. Især at føde på! De er kolde og hjerteløse og snakker for deres "syge mostre" to gange har jeg blevet tvunget til, at føde dér og sårbar som man er gravid, har de behandlet én som bæ. Den eneste der var sød ved mig var praktikanten. De lukkede alle mulige ind imens jeg var igang med, at føde som tog selfies etc. Imens jeg lå i smerter uden min konsent. Hende der tog imod mig troede ikke på mine smerter, jeg måtte ikke holde hendes hånd imens jeg ventede på min søster og mand! Hun ville ikke undersøge mig, da min søster kom ind ad døren måtte min søster kigge ned for så at opdage at babyen var på vej ud! Så spillede hende, som tog imod mig pludselig kærlig og ville gerne holde mig i hånden. Jeg anbefaler ingen dette møgsted at føde sin velsignelse. De er farlige og kyniske!! Jeg sagde hvad jeg sagde!

28. august 2022

Hospitalet er så elendig

Hospitalet er så elendig! Gang på gang er serviceniveauet surt og brokkende medarbejder. De taler nedladende og det er får dårligt at man ikke kan få oplyst evt ventetid eller bare i det mindste få forklaret hvorfor der går så lang tid!!

1. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Søde sygeplejersker og god behandling

Blev akut indlagt og fik rigtig god hjælp. De reagerede hurtigt, ingen ventetid og de havde endda et godt vegansk udvalg af mad.
Rigtig god oplevelse når det nu skulle være :)

5. mai 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Blev indkaldt til Endoskopisk amb da…

Blev indkaldt til Endoskopisk amb da jeg havde modtaget tilbud om undersøgelse for kræft i tyk- og endetarm. Der gik 5 dage da jeg fik indkaldelse til undersøgelse den 4.5.23.
Effektivt og venlig modtagelsen af sekretær i amb.
Fik en velkomst som var et overskud fra sundhedspersonalet - ventetid var minimalt og fik undervejs en god og fyldetsgørende introduktion i hvordan undersøgelse ville foregå.
Sygeplejersken som udførte opgaven havde en kompetance som var optimal samt havde en fin føling med mig som centrum psykisk/ mentalt undervejs i undersøgelse.
Hendes 2 andre kollegaer som var tilstede var ligeledes meget kompetente.
En meget fin og god oplevelse, ros til endoskpisk amb. Venlig hilsen Vibeke W

4. mai 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har fået et halvt knæ kaldet…

Jeg har fået et halvt knæ kaldet “uniknæ” for 21/2 år siden, det fik jeg på Bispebjerg. Da jeg var meget utilfreds med efterfølgende store smerter, søgte jeg om en anden udtalelse på Hvidovre! Jeg fik der at vide at jeg måtte give det mere ventetid. Fik endelig nærmest overtalt Hvidovre til at give mig en kikkertoperation. Der var noget at skære væk, samt masser af arvæv. Nu 3 mdr. efter er mine smerter næsten værre. Flere jeg kender, som ved lidt om knæ, siger at de skulle have tilbudt mig en hel protese, men det vil de ikke på Hvidovre. Igår talte jeg med opererende læge, og han SLOG ud med hånden, og tilbød mig GRATIS FYSIO JUBII, som om det ikke er det i forvejen efter operation!!! Og forøvrigt har jeg råd til selv at betale hvis jeg ville have træning. Er skide skuffet, også fordi hvis man skriver til dem på SP så kommer der ingen svar. Måtte selv ringe til Hvidovre. Nu vil jeg starte min træning på stuegulvet, som jo er gratis!!!

21. april 2023

Akutafdelingen Hvidovre

Akutafdelingen Hvidovre. Har ventet 3 timer med barn på 2,5 år - med stort hul i panden efter fald på Den Blå Planet, hjernedød indretning med spids kant i Børne hovedhøjde. Her på akutafdelingen har barnet for 3 timer siden fået bedøvende salve og et plaster på. Skal ind og sys om lidt. Men det her har faneme taget for lang tid.

3. april 2023

Hvidovre akutmodtagelse

Hvidovre akutmodtagelse. Det er under al kritik. 3 timer med barnebarn på 2 år med hul i hovedet. Alle der kom efter os, kom ind før ham. Voksne, ældre .. Har selv tidligere været herude, alle gange lige dårlige oplevelser. Men 3 timer med en 2 årig. Er godt klar over et stort arbejdspres men det her er under al kritik!!!!

3. april 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Som nyopereret mavepatient (321)med…

Som nyopereret mavepatient (321)med kræft på skånekost kunne jeg ikke få blendet suppe, da bestillingssystemet ikke var gearet til det. Det var ellers på lægens anbefaling. Mvh Lisbeth, som kun kan sige, at plejepersonale og læger er meget kompetente

28. mars 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv