Region Hovedstaden Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde en ændring til blodprøvetagning, som jeg opdagede under et døgn før at jeg havde tid. Alt for sent... Men da jeg ringede og forklarede sagerne for den imødekommende sekretær fiksede hun de... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Akutmodtagelsen er ikke akut. Ventetiden springer fra 0-2 timer derefter 2-4 nu har jeg ventet i 4 timer på at få syet min hånd jeg henvender mig til receptionen der fortæller mig “ja du er den pers... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg blev opereret på Hvidovre hospital. Gynækologisk ambulatorie den 19. august. Ved første besøg inden operationen mødte jeg en sygeplejerske og en læge. Virkelig behagelige, der blev oven i... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Deres 2,7 stjerner, mangel på kompetencer, dum i arbejde, ingen sprogkundskaber (dansk), siger alt. Lægerne skriver intet ned og sygeplejerskerne vandre rundt i blinde! De fleste kan kun udtale d... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

29 anmeldelser i de siste 12 månedene

Til trods for travlhed

Til trods for travlhed, mødte jeg kun venligt personale. Fra tirsdag på akut afd., videre til. 5 dags afd., og endelig afslutning på sengeafsnit. Forvirrende? Nej, jeg fik hele tiden besked om hvad•hvor•og hvorfor.
Tak for det- offentlige sygehussystem- Hvidovre Hospital

11. juni 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

En kæmpe stor ros til personalet

Jeg var indstillet til Koloskopi, blodprøve og CT scanning på Hvidovre Hospital. Blev ringet op af en frisk sygeplejeske fra hospitalet fredag den 14. juni om, at jeg havde fået tider til de omtalte undersøgelser om mandagen den 17. juni. Ja det kan man da kalde en hurtig ekspedition. Sikke en dejlig oplevelse det har været, ingen ventetid, rigtig søde ansatte, læger som sygeplejersker som alle var med på en sjov bemærkning, hvilket fik mig til at slappe fuldstændig af. Det var et helt fantastisk behandlingsforløb som jeg har været ude for i dag, kan kun give en kæmpe stor ros til personalet på de 3 nævnte afdelinger.
Venlig hilsen Søren Jakobsen

17. juni 2024

Uduelig kommunikation!!

Forfærdelig forfærdelig laaaaaang ventetid. Venter stadig på at høre for et røntgenbillede af min søn. På 5. time nu!!!!

Derudover er der ufattelig dårlig kommunikation omkring ventetiden eller hvad der er op og ned.

Man burde kunne vælge sygehusvæsnet fra, sådan at man ikke betalte skat til det.
Selv tage de penge der blev sparet, og så gå til privaten

28. mai 2024

Ang. Blodprøvetagningsambulatoriet i Glostrup

Den 21/5 havde jeg tid til blodprøvetagning kl. 11.10.
Tænkte at det var tids nok op til en anden aftale.
Men men men. Venteværelset var fyldt helt op. Da kl. var blevet 11.30 blev jeg nødt til at køre til min anden aftale.
Det gik også rigtigt langsomt før nogen kom ind.
Det er ikke første gang jeg blev nødt til at gå derfra før jeg kom til.
Ved ikke lige om det er fordi man kan komme ind fra gaden uden at have tid og så komme ind i køen, hvor det jo så er derfor tiden skrider. Så er der jo ingen mening med at man skal bestille tid, men man skal så huske at afsætte den halve dag til prøvetagningen.
Der må laves om på det, så det kun er dem der har bestilt tid, der kan komme til.
Ikke godt nok.

21. mai 2024

forfærdiget

Jeg vil gerne udtrykke min skuffelse over den håndtering af min venindes akutte opkald tidligere i dag. Da hun ringede med personlige grunde, mens hun var på arbejde, blev hun bedt om at tage hjem til Vallensbæk først, da Hundige var uden for regionen. At fortælle hende, at hun først kunne ringe derfra for at få hjælp, eller at hun skulle vente til mandag, virker ikke som den mest hensigtsmæssige løsning. Jeg håber virkelig, vi kan forbedre vores håndtering af akutte situationer i fremtiden.

10. mai 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Had to wait for 7 hours and still…

My husband had to wait for 7 hours and still didn’t get any help in emergency. We were with our 1 year old child and still no one took a look. Went home without getting any help.

6. mai 2024

Afdeling 322

jeg blev indlagt på afdeling 322 pga åben mavesår.alle sygeplejsker og læger var de flinkeste,der passede på mig.jeg har kun store ros til dem.fik lov til at gå mine ture,som jeg havde lyst til.og jeg ved de har så travlt og håber staten vil gøre noget for dem alle,det har de alle fortjent.hvis jeg ku give dem mange fler stjerner så have de fået dem.held og lykke til dem alle på afd 322.tak for alt den hjælp

1. mai 2024

VERDENS DÅRLIGSTE HOSPITAL

VERDENS DÅRLIGSTE HOSPITAL nu har jeg været på hjerte medicinsk ambulatorium 3 gange for undersøgelse af hjertet plus indlæggelse så det er 5 gange plus 7-8 opkald.

Jeg har brystsmerter det spænder,trykker,brænder og sovende fornemmelse i venstre arm som er begyndt at gå ud i fingre spidserne og sovende fornemmelse i foden, kvalme, hedeture, besvimelser, høj puls. Har fået taget ultralydsscanning for de kan se min venstre hjerteklap er utæt og jeg har rigtig mange ekstra slag og høj puls. Jeg får afvide jeg skal have en MR scanning den første læge siger jeg får tid indenfor en måned den anden siger jeg står som nr 4 på akut listen den anden siger jeg slet ikke så på listen den tredje siger jeg står som nr 50 den fjerder siger der er 6 måneders ventetid 😡

Jeg kan ikke få hjælp NOGEN steder og hver gang jeg ringer bliver jeg mødt med der er vente tid og jeg skal nok ligge en gul seddel ind til lægen..... Og min symptomer forsætter og der kommer flere til og jeg er kun 24 år gammel....
Mit sidste besøg fik jeg afvide at jeg bare skulle drikke et glas vand.... Så gå mit hoved på jeg er ikke læge men hvordan skal et glas vand løse hjertebanken,trykken, høj puls osv. Det er grotesk behandling og lægerne virker ligeglade og ikke rigtig lytter blev spurgt 5 gange om det samme spørgsmål......... Bare generalt et rigtig skod hospital jeg er blevet kastet rundt som var jeg en fodbold. Og jeg er stadig ikke færdig behandlet eller fået en behandlingsplan eller en udredning eller noget som helst andet....

Kan ikke andet end sige hvis i kan vælge et andet hospital GØR DET

20. mars 2024

Worst experience

Worst experience , have to wait 6 hour in emergency ?? What kind of emergency service is this ?

7. april 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

folk der skriver noget godt om hvidover…

folk der skriver noget godt om hvidover hospital er bots eller selv ansatte på hospitalet, for der seriøst ikke noget der fungere på det multikulturelle tredje verdens hospital, det kunne ligeså godt være et hospital i kampala jeg kan jo ikke kende forskel, der ligeså mange skod mennesker.

13. mars 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

D.10/3-2024,blev jeg indlagt med…

D.10/3-2024,blev jeg indlagt med Blindtarmsbetændelse . Og her vil jeg gerne sige Tak, lige fra vagtlæge til sygeplejestuderende, sygeplejersker,portører, kirurg osv. Jeg følte mig tryg fra start til slut.Mvh Bettina Schaub.

10. mars 2024

Jeg var den 4 december 2023

Jeg var den 4. december 2023 skulle til diabetes klinik igen og skulle køre rampen på min el scooter der var ikke ryddet for sne så jeg sendte en klagen erstatningskrav fra minscooter og den er blevet afvist i år på grund af de mener noget andet (Vores kunde Region Syddanmark har bedt os vurdere dit erstatningskrav i forbindelse med skaden på din el-scooter sket den 4. december 2023.

I henhold til dansk ret skal der være noget at bebrejde en, for at man er erstatningsansvarlig for en handling eller undladelse. Man er således erstatningsansvarlig, hvis man har handlet forsætligt eller uagtsomt – den såkaldte culpa-regel. Det er den skadelidte, der skal bevise eller sandsynliggøre, at der er sket en fejl eller forsømmelse, og at denne er årsag til skaden.

Det fremgår, af din henvendelse at du kom på din el-scooter op af rampen som var snefyldt og glat og det var været at styre, hvorfor du røg i gelænderet og fik beskadiget din el-scooter. Region Syddanmark har oplyst, at de løbende glatførebekæmper ved snerydning og saltning. Prioriteringsplanen som Region Syddanmark nøje har lagt i forbindelse med glatførebekæmpelse var overholdt og i gang sat, men de var ikke nået til skadesstedet på skadestidspunktet.

Derfor mener både vores kunde og vi, at det ikke er bevist eller sandsynliggjort, at skaden skyldes fejl eller forsømmelse fra vores kundes side, og vi vurderer, at Region Syddanmark ikke er juridisk erstatningsansvarlig. Vi afviser derfor erstatningskravet.) nu skal jeg selv betale for min skade på min scooter for det OUH Odense hospital ikke mener at det er den der har gjort en fejl men der var ikke ryddet for sneet jeg kom

4. desember 2023

Ortopædisk afdeling

Både før, under og efter operation af min hånd, oplevede jeg kun et fantastisk personale, der alle gjorde deres bedste for at jeg følte mig godt tilpas. Eneste minus er parkerings forhold, der er alt for få p-pladser.

16. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

I snart 10 år har der været plaget af…

I snart 10 år har der været plaget af en "grøn ånd"
Som udover fusionen med Amager Hospital betød, at man pludselig fik penge til at bygge videre fra det gamle Hvidovre Hospital.

Der stinker af underlige byggematerialer, kemisk affald eller materiel som kommer frem og tilbage uden kontrol.

Ventilationen på stedet er helt ualmindelig underlig, hvor folk der fik pludselige "corona symptomer" nærmest kunne smage symptomerne da de kom ind på matriklen.

Det samme kan man sige om Rigshospitalet og deres "Fusions Hospital Glostrup"

Skulle man henvende sig til ledelsen, så fortælles der "vi ved godt... Men det er CEJ som står for det"

Når man spørger CEJ, så er det polske håndværkere som ikke forstår sproget.

Vi har samme problem på Sankt Hans matriklen.
Hvor der over årene pludselig er opstået planer med Roskilde og Københavns Kommune om salg, udbyggelse af boliger og andet af det latente grave og energi arbejde.

Hvad end de har brug for, så kan de kun bestille og købe igennem kommune eller region (hospitaler)

Der er farligt og det er utryghedsskabende, både for natur, og mennesker...

26. februar 2024

Hvidovre akut afdeling

Kom akut ind med mange smerte i venstreben kl 21.30. Kl 23.15 kom en sygeplejerske ind for at fortælle at der ikke var nogen fast læge efter kl 23. Så nu prøver de at ringe rundt får at finde læger😫 kl 01.00 kom den første læge og derefter kom endnu en læge. Vi sad 10 mennesker og vente på en læge, med lægerne tog først dem der lå på to af stuerne det var de færdige med kl 02.00 så gik der endnu en 1/2 time hvor der ikke skete noget. Nr to læge gik igen, så nu var der kun en læge, og han arbejder ikke særlig hurtigt og vi var stadig 10 i venteværelse. Da kl var 02.45 kunne jeg ikke holde det smerten ud mere så vi kørte hjem igen. Virkelig dårlig opleves

14. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Aldrig mere Hvidovre Hospital mave/tarm afd. (Gastroenheden)

Personalet søde, men så er alt også sagt. Lægerne stiller diagnose på baggrund af et enkelt symptom uden at se på alle symptomer som helhed. Jeg var senere hos både en privatpraktiserende speciallæge i kirurgiske mave-tarmsygdomme og en speciallæge i medicinske mave-tarmsygdomme, som begge var enige om en helt anden diagnose.
Det er desværre ikke første gang, jeg har dårlige erfaringer med denne afdeling.

28. desember 2023

Racist Alert!!

Department 141 – Hvidovre Hospital

I am writing to express my deep disappointment and concern about an incident of racism that I experienced at your hospital on 16/01/2024 while accompanying my wife for a medical appointment.

During our consultation with the anaesthesiologist, I felt subjected to discriminatory behaviour. The doctor made me feel belittled and disrespected. Her conduct was extremely unprofessional, and she demonstrated lack of empathy. Her actions not only violated my basic right to dignity and respect but also raised concerns about the hospital's commitment to providing equitable care to all patients.

This is just to make people aware of the unprofessionalism and discrimination that they can face even at a hospital, where they least expect such derogatory behavior. However, such incidents only talk about the individual offenders and their background, neither the hospital nor the victims.

16. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv