Jeg er 89 år og blev indlagt med hjerteproblemer på afdelingen for ældre. Det var en fantastisk oplevelse med den omsorg, hele personalet udviste. Især to må jeg takke, Ayda og Ann-Mari. Godt samarbej... Vis mer
Se hva andre synes
Akutmodtagelsen er ikke akut. Ventetiden springer fra 0-2 timer derefter 2-4 nu har jeg ventet i 4 timer på at få syet min hånd jeg henvender mig til receptionen der fortæller mig “ja du er den pers... Vis mer
Jeg havde en ændring til blodprøvetagning, som jeg opdagede under et døgn før at jeg havde tid. Alt for sent... Men da jeg ringede og forklarede sagerne for den imødekommende sekretær fiksede hun de... Vis mer
Deres 2,7 stjerner, mangel på kompetencer, dum i arbejde, ingen sprogkundskaber (dansk), siger alt. Lægerne skriver intet ned og sygeplejerskerne vandre rundt i blinde! De fleste kan kun udtale d... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det er til at græde over..
Nu forstår jeg hvorfor folk ikke ringer ind for at ændre den tid de har fået p/brev men bare ikke dukker op..
hvis man skal ændre en tid bliver man behandlet som en idiot og det bliver til en slags straffepolitik... så får du en tid om 3 måneder eller må du komme nu!
Har aldrig i mit liv oplevet så skidt, uengageret og flabede mennesker som på Hvidovre hospital!
er dybt chokeret efter et kort ( dog alt for langt hvis i spørger mig ) besøg på Hvidovre hospital.
Medarbejderne fløj rundt forvirrede og uden overblik overhovedet - råben og skrigen fra andre patienter ude på gangen ingen info overhovedet og tonsvis af forkerte og informationer nærmere endelig kom nogen. Forkert medicinering og flabede medarb. Overhørte sågar en medarbejder omtale en kommende patient som tyksakken inden han overhovedet var kommet til dem - skide sur portør har aldrig oplevet noget lignende - skide sure intet vidende personale oppe på afsnittet også! Efter 5 timer er hun så flabet at fortælle os vi skal have tålmodighed da hi venter svar på lægen på hvorfor vi overhovedet skal blive! Er så hidsig og frustreret jeg jeg ikke engang kan gå detaljeret til denne anmeldelse men bare måned med frustration! Går videre med denne oplevelse det er helt sikkert!
Super sødt personale
Jeg har nu været forbi Hvidovre et par gange.
Jeg oplever altid imødekommende personale og god service.
Stor ros til personalet! :)
God behandling og søde mennesker
Jeg har siden 1993 gået på afd 144, og altid er de søde og hjælpsomme, og tålmodige. Der føler jeg mig tryg.
Der er ingen som tager ansvar
Min svigermor blev indlagt på Hvidovre Hospital. I første omgang i en af skadestuens senge. Hun blev indlagt om aftenen og allerede morgenen efter var hendes kunstige tænder væk. Derefter blev hun overført til afdeling 112.
Min svigermor er 88 år gammel og var hårdt medtaget af en infektion, så hun var ikke vågen den nat hendes tænder forsvandt, så vi mener at det er hospitalets ansvar at hendes tænder er bortkommet. Vi har nu fået oplyst at nye tænder vil koste knap 12.000kr, og vi mener naturligvis at det er Hvidovre Hospital der skal erstatte dem.
Mens hun var indlagt på afdeling 112 spurgte vi flere gange personalet efter hendes tænder, men ingen af de sygeplejersker vi spurgte kunne hjælpe. Vi fik at vide at vi skulle tale med afdelingssygeplejersken, men hver gang vi spurgte efter hende, var hun enten ikke på arbejde eller også var hun til møde. Da min svigermor havde ligget en uge uden tænder, fik vi en blanket vi skulle udfylde. Hvorfor fik vi ikke den straks?
Vi udfyldte blanketten og afleverede den på afdelingen. Vi fik at vide at det ville blive sendt op til direktionen som skulle tage stilling til erstatningsspørgsmålet. Da vi kontaktede direktionen et par dage efter, havde de endnu ikke modtaget blanketten. Nu er der gået to uger og min svigermor har stadig ikke sine tænder.
God behandling
Fik to kunstige knæ ved samme operation i dec. 2014. Super dygtig kirurg og generelt et professionelt og omsorgsfuldt personale på ortopædkirurgisk afd., hvor de jo ikke er lige så pressede som på akutafd. - Ikke at de ikke har travlt, og de skal helst have én sendt hjem inden weekenden, men med de pressede vilkår in mente gør de det virkelig beundringsværdigt.
Kaos
Jeg tilbragte en hel lørdag nat i en seng på skadestuens hovedgang for at kunne tale med en læge 2 gange 5 minutter. At lægerne var underbemandede og overarbejdede var klart, men det formilder ikke en dårlig oplevelse af at vente i timevis uden at vide hvornår noget skulle foregå og uden at kunne sove pga, lys, støj og risikoen for at blive sprunget over. Der var absolut ingen styr på noget som helst. At jeg fik lidt hvile til sidst skyldes alene en sygeplejeske, der påtog sig et ansvar som andre svigtede. Derpå gik hele søndag formiddag inden jeg kunne blive udskrevet efter en kort kontakt med en 3. læge. Foruden den dårlige oplevelse egentlig også spild af penge pga. dårlig ledelse.
Helvedes forgård, rædselsfuldt og skræmmende
Har aldrig oplevet noget lignende. Personalet aner ikke hvad de laver og patienterne synger hen eller dør omkring dem. Det eneste de kan finde ud af er at proppe dem med medicin. Har man andre skavanker er det udenfor deres fokusområde og det bliver der ikke taget hånd om.
Misinformation eller ingen information, ligegyldighed og ansvarsfraskrivelse, samt manglende vilje til at tage sig af noget som helst.
Gud nåde og trøste dem der bliver indlagt her.
Super behandling
1 gang i mit 52 årige liv havde jeg brug for hospitalindlæggelse,jeg følte virkelig jeg fik noget for mine skattepenge ,jeg blev sku helt rask da kokken over telefonen sagde jeg kan arrangere en lille Desert med lidt indkogt hindbær ha ha fedt.
Deres operationer er fra engang i 1940.bedre er det ikke,
Hej
Nu er vi i vores familie blevet opereret 2 gange på Hvidovre,først vores handicappede søn som skulle have rettet sine fødder,det hjalp ikke en skid,andet et... helvede som de til sidst måtte rette op på Herlev han havde mistet så meget blod at han dårlig nok var vågen.Og fødderne ja det er nærmest blevet værre.Så brækkede min kone skulderen sep 14,ind på Hvidovre igen hun lå så i 3 dage inden hun blev opereret,og det viste sig så at det hele var spildt efter to operationer,hun måtte på Herlev der var de dygtigere sagde de. Hold da kæft nogle amatører på Hvidovre.Nu er der afsendt anmeldelse til patienterstatningen,min kone skal have godt gjort de sidste 17 år af hennes arbejdsliv.Luk det KRIGSHOSPITAL som Hvidovre er,deres læger er plus 65 og opererer som lever de i 1940,specielt min kones læge [navn fjernet] en mere gammel og sur stodder skal man lede længe efter,han er amatør og bedes fratages sin lægegerning.
Venligst
Flemming Nielsen.
Pilekrattet 46
2630 Tåstrup
Mob 21194816.
P.S Jette er nu blevet opereret på Herlev,men det bliver aldrig godt igen,da hennes knogler er blevet ødelagt på Hvidovre,men PROFF service på Herlev.
P.P.S Jeg ved godt at i giver helvede idet jeg skriver,men vi er nok ikke de eneste der har oplevet det på Hvidovre hospital.
Dette er hvad jeg har skrevet på FB,men det er ikke nok,vores søn har ikke fået det bedre og vi måtte indse at vi ikke kunne klare det mer og Dennis er kommet i døgninstitution 17 år gammel,og nu falder jette (min kone ) på et af kommunens arealer og brækker sin skulder. Nu har hun mistet sine sygedagpenge de virker kun 22 uger selvom vi hele vores liv har betalt A-Kasse: Jeg vil så gerne ind og fortælle min historie.
Flemming
Excellent Gynaecological Handling
I was directed to Hvidovrehospital from the emergency number 1813 Sunday after severe pain caused by a developing cyst. Though I had an appointment, the waiting time still exceeded 1h at the ward but when I finally went in I was given with a quick & accurate diagnosis and scheduled for surgery in 3 days - which I thought was rather long. Monday morning the cyst doubled and I called back to get a new check-up and surgery scheduled sooner. Because it was an emergency, everyone - stating with the person at the reception, the nurses, the anaesthesiologist, the surgeon and the doctor monitoring my short recovery were fantastic. I was treated with professionalism, spoken to in English, smiled to, looked after at all times (they even warmed my hands before inserting the needle because I was cold as ice) and explained what was happening to me. So despite the small problem with the procedure not being done sooner, all the rest was excellent. The wards, the food, the medication etc. Congratulations to the staff. I am very fortunate to have been handled by them.
Hvidovre fertilitetsbehandling
Føler det helt uacceptabelt at de ikke fandt problemet for flere år siden, og jeg gennemgår behandlinger uden mulighed for succes og når jeg så finder grunden i privat regi, at der så er fuldstændig lukket af for mulighed for ny behandling ... Elendigt at lægen ikke engang ønsker at tale med mig, men blot beder sygeplejersken om at citere hendes svar, som jeg kan høre i baggrunden
Fantastisk behandling hos "gipssnedkerne" på ortopædkirurgisk
Vores datter har brækket anklen og skulle have gipsen skiftet i dag. Vi havde regnet med en træls dag med masser af ventetid på Hvidovre Hospital, men fik til gengæld en rigtig god oplevelse og humørindsprøjtning hos de to specialuddannede portører på ambulatoriet 333, som lægger gips på. Super humor og masser af kundevenlighed. Vi kørte glade derfra med vores datters nye - lilla - gipsben :-)
Fertilitetsklinikken
Hvidovre Hospitals Fertilitetsklinik fortjener intet mindre end 5 stjerner. Personalet er altid søde, rare og yderst hjælpsomme. Aldrig har jeg følt mig som et nummer i systemet hos dem.
Udemærket sted, Men personalet er tiltider
Udemærket sted, Men personalet er tiltider lidt flabede, eller ubehøvlede... "min kæreste ville gerne have sin mor med til en infektionsscanning, & Lægen spurgte på en flabet måde, Om det ikke snart var på tide at hun selv tog derind.. Øhhh Hold kæft !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.