Jeg havde en ændring til blodprøvetagning, som jeg opdagede under et døgn før at jeg havde tid. Alt for sent... Men da jeg ringede og forklarede sagerne for den imødekommende sekretær fiksede hun de... Vis mer
Se hva andre synes
Akutmodtagelsen er ikke akut. Ventetiden springer fra 0-2 timer derefter 2-4 nu har jeg ventet i 4 timer på at få syet min hånd jeg henvender mig til receptionen der fortæller mig “ja du er den pers... Vis mer
Jeg blev opereret på Hvidovre hospital. Gynækologisk ambulatorie den 19. august. Ved første besøg inden operationen mødte jeg en sygeplejerske og en læge. Virkelig behagelige, der blev oven i... Vis mer
Deres 2,7 stjerner, mangel på kompetencer, dum i arbejde, ingen sprogkundskaber (dansk), siger alt. Lægerne skriver intet ned og sygeplejerskerne vandre rundt i blinde! De fleste kan kun udtale d... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Deres 2,7 stjerner
Lægerne skriver intet ned og sygeplejerskerne vandre rundt i blinde! De fleste kan kun udtale deres navn og resten nikke... Vi har aldrig været på et sådan et amatør hospital
Hvis du/i intet andet valg har, at vælge dette sted!
så husk, at optage deres handlinger, så vi danskere kan få opdateret dette form for "hospital"
En hurtig og professionel operation 🙌
Min akillessene var sprunget og jeg blev indkaldt til kontrol på Ortopædkirurgisk Ambulatorium afsnit 333.
Her mødte jeg en sød og forstående fysioterapeut som havde tid til at tale med mig og forklare mig situations alvor ift. gennemoptræning og at en sprunget akillessene er et langt forløb.
Vi blev enige om at jeg skulle opereres og jeg ville gerne have en hurtig tid!
1 minut senere mødte fysioterapeuten op med en læge som kunne operere mig med det sammen.
15 minutter efter lå jeg på briksen med Kim Larsen spillende i operationslokalet💪 og blev opereret hurtigt og professionelt.
Tusind tak til Mustafa og det søde operationsteam 🙏🙏
Måtte lade mig udskrive.
Måtte lade mig udskrive.
Opsige samtlige sygeplejersker og læger de ikke en øre vær og direktøren han skulle i fængsel. Har aldrig været udsat for så en beskidt behandling i skulle skamme jer men det i for grime og dumme til føj føj
For meget vente tid
For meget vente tid, og ubehøvlet personale😡 ventet 4 timer med min knægt på 13 Med brændsår med resultat at hans tilstand er blevet være. Nå man så prøver og sige til dem han har det være. For man bare besked på at sådan er det og man må vente😡
Super dårligt personale
Super dårligt personale, minder meget om et 3 verdens hospital man bliver helt i tvivl om man stadig befinder sig i Danmark man kan kun grine hånligt hvis sygeplejerskerne selv mener de er lønnen værd,
⚡ AKUT indlagt med hjerteproblemer
• Ambulancen - professionel behandling + information!
• HH akutmodtagelse - dygtig personale parat, stor koordinering + information!
• HH sengeafsnit - venligt personale 24/7
• Empati - 💯 i hele forløbet på Hvidovre Hospital. Tak!
Jeg er blevet opereret 3 gange af samme…
Jeg er blevet opereret 3 gange af samme kirurg inden for 1 år. SÅ glad for behandling og resultat (korsbånd, meniske og betændelse - alle 3 i samme knæ)
Korsbåndet er lavet - med rygmarvsbedøvelse. Det kan KLART ANBEFALES for dem som får muligheden ud fra deres operation. Ved i det ikke,så spørg narkoselægen om i kan få den.
Ingen førelighed fra brystet og ned (lige som ved kejsersnit) dog kan alt mærkes, bare ingen smerter. Noget beroligende samtidig og lydbog i ørene. Altså jeg fattede ikke en dyt af bogen, jeg er åbenbart faldet i søvn 😴😒😅 med enkelte opvågning hvor jeg kunne følge med på skærmen.
Men en “fed” oplevelse. Føreligheden tog lige 9 timer at få tilbage. MEN INGEN KVALME OG JEG VAR KLAR I HOVEDET MED DET SAMME 💪🏻👌🏻- ikke som sidst med kvalme i 5 dage 😒
Det er lige før jeg med glæde tog en operation af det andet ben også 😂
Gastric sleeve
Er blevet op for ca 2 år siden.
Holder min vægt, spiser alt i dag, bare i mindre portioner.
Er så glad for den helt igennem fantastiske behandling på Hvidovre Hospital. Lige fra start til slut, har aldrig været nervøs eller bange, var blevet klædt godt på til hele processen. Personalet er fantastiske, tak for jer…Det ændrede mit liv.
Akut modtagelse
Akut modtagelse Hvidovre
Er et forfærdeligt sted at komme,
Utrolig dårlig læge og sygeplejerske
Simpelthen for dårligt at man ikke kan…
Simpelthen for dårligt at man ikke kan give en vurdering af om skaning af lunger tager 10 minutter eller 5 timer. Jeg forstår ikke man ikke kan give en nogenlunde antagelse af dette. Jeg spørger 3 læger hvornår jeg kan forvente svar, men ingen vender tilbage. Derudover har jeg en roomie der har låst sig selv ude, og har stået udenfor med delta corona virus i 4 timer. Simpelthen ringe i ikke fortæller hvor lang behandlingstid tingene har
Hvidovre Fertilitetsklinik har det…
Hvidovre Fertilitetsklinik har det sødeste personale, som selv under disse coronatider og strejker har været yderst hjælpsomme og menneskelige. Vil varmt anbefale det. Var især glad for Alexandra. Rigtig dygtig personale generelt set. Man skal som patient også huske at for mange er det “another day at the Office” og sætte forventningerne derefter.
Uduelig akutmodtagelse
Ventetid for scanning af gravid kvinde efter et fald- 5 timer. Piv ringe service, ingen meldingen undervejs, på trods af flere henvendelser.
Hvordan man kan byde borgere sådan en behandler, er mig helt uklart.
Dog skal det siges at både sygeplejersker og læge, var meget professionelle og venlig, da vi kom til.
Sikker en ringe oplevelse
Sikker en ringe oplevelse. Jeg lige har haft på akut modtagelse på Hvidovre Hospital. Efter jeg havde ventet 3 timer på at min far blev tilset af en læge.. kunne jeg simpelthen ikke holde det ud mere og måtte gå min vej. Lægerne brugte mere tid på at drikke kaffe og snakke med sygeplejersker end at tage sig af patienterne. Flere ældre mennesker lå på gangen og bad om hjælp deres standard svar var "vi kommer om lidt"
Hvilket de ikke gjorde. I burde skamme jer. Og sætte tempoet gevaldigt op.
MD scanning
Jeg var til MD scanning i går på ultralydsklinikken. Mit andet besøg der, og igen dejligt at der ingen ventetid er. Vi havde den mest hjertevarme jordemoder man overhovedet kan tænke sig. Det var simpelthen den mest fantastiske oplevelse længe. Jordemoder Bendali skal opleves, wooow. Ingen ord ❤❤
Fantastisk personale på fødestuen
Fantastisk personale på fødestuen, neomental afdelingen, samt fødselsgangen!
Vi genopliver dig ikke...
hvis du får hjertestop,
& det er mig der bestemmer.
Den besked fik min far,
en ældre mand på 78 år,
af en ung kvindelig
følelseskold læge (Hvidovre hospital 15.03.2021).
Han var helt nede
efter denne besked,
da jeg kom for at besøge ham.
Til denne unge følelseskolde kvindelige læge,
hvad I hel... bilder du dig ind ?.
Tænk dig om,
før du åbner munden.
Har efterfølgende haft rigtig dårlige oplevelser (18.03.2021),
af Hvidovre hospital.
Oplevelser som jeg ikke i min videste fantasi,
kunne forestille mig foregå,
på Hvidovre hospital.
Det hele endte med at min far mistede livet,
i hænderne på 2 sygeplejerske,
Torsdag den 18.03.2021.
De fortjener ikke en eneste stjerne
De fortjener ikke en eneste stjerne, terminal morfar er blevet indlagt med gulsot og der finder de ud af at de er kræft i galdevejene, efter nogle undersøgelser over nogle dage kommer de med udmelding om at det er helt iorden og at kemo kan blive påbegyndt og udsigterne der fine ud. Ikke mindre end et døgn efter får vi så udmelding om at der alligevel ikke kan gøres noget og at det ikke er sikkert at han overhovedet når hjem dagen efter...
Dagen efter (idag) kommer han så hjem, og sikkerhedspakke for smerter hentes, eller det vil sige at Hvidovre har glemt at udskrevet én. Døende Morfar ligger med smerter og vi venter på at smertestillende kan udskrives.
Da det så er købt og betalt og kommet hjem, finder vi fanme ud af at de ikke har givet en doserings note med. Så vi venter så yderligere via tlf på at Hvidovre kan finde ud af hvor meget smertestillende sygeplejerske må give.
Det kan ikke være rigtigt at en døende mand sendes hjem uden nogen som helst form for smertestillende eller note med dosering.
En døende mand kan få lov at ligge med smerter i timevis.
Føj
Gastroenheden, med. amb.
Jeg har været til undersøgelse/blodprøve, og kan kun sige at jeg har mødt et overordentlig venligt, omsorgsfuldt personale, og følt mig rigtig godt behandlet.
Ikke så professionelle
Ikke så professionelle som man kunne tro at det skulle være. Her ankommer jeg med taxi fordi 112 ikke vil sende en ambulance hjem for at hente mig. Jeg har en smadret hofte eller rettere sagt fuldstændig overrevet lyske skadet fra en bilulykke. Et frontalt sammenstød hvor jeg også punktere min lunge. Jeg sidder otte timer og venter på et værelse i akut modtagelsen. Der kommer endelig en læge ind men det han siger er blot det der kan jeg ikke hjælpe dig med og peger på min hofte og to fuldstændig hævet og rødsprængte fødder med indre blødninger og umulige at gå på. Jeg har min rollator med og må halte derfra uden hjælp. Sandheden er at de kender til min muskel og nerve ruptur i højre side fra top til tå og ønsker ikke at bekræfte eller hjælpe mig med at få det bedre. De er fuldstændig hensynsløse og lige glade med mig!
En meget ubehagelig oplevelse på…
En meget ubehagelig oplevelse på gynækologisk ambulatorium.Hvidovre hospital Min kræft i livmoderen blev overset jeg måtte selv bevise at det var kræft. Havde jeg ikke selv reageret var kræften udviklet med spredning.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.