Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Utilfredsstillende udførelse af specialdør Jeg har købt 2 vinduer, 2 døre samt et element med 2 små vinduer. Vinduerne og døren med almindelige 90-graders hjørner er jeg tilfreds med – de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har fået 25 elementer træ/alu - døre og vinduer fra Hvidbjerg vinduet. Vi valgte vinduet herfra, efter meget stor research ift. finde træ/alu vinduer, der ligner originaler trævinduer mest! Rigtig god... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dørleverandør
  2. Vindusforhandler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hvidbjerg Vinduet A/S har produceret vinduer og døre i vedligeholdelsesfrie materialer siden 1975. Kvaliteten har altid haft højeste prioritet. Ikke alene når det gælder løsninger med træ/alu, plast og i aluminium, men også i vores kundeservice.

Kontaktopplysninger

3,3

Middels

TrustScore 3.5 av 5

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Utilfredsstillende udførelse af…

Utilfredsstillende udførelse af specialdør

Jeg har købt 2 vinduer, 2 døre samt et element med 2 små vinduer.

Vinduerne og døren med almindelige 90-graders hjørner er jeg tilfreds med – de er pænt samlet uden fejl.

Specialdøren med knæk i toppen lever desværre ikke op til samme niveau. Alu-beklædningen er ikke samlet korrekt fra fabrikken og passer ikke i hjørnet. Et stykke er ca. 1,5 mm for langt, hvilket efterlader en skarp kant.

Der gik 12 uger, før der kom nogen ud og kiggede på problemet. Montørerne var venlige og gjorde deres bedste for at afhjælpe det, men kunne ikke rette fejlen fuldstændigt. De undrede sig desuden over kvaliteten, men vurderede ikke, at det skulle laves om.

Det giver et indtryk af, at dette er det niveau, man kan forvente ved specialløsninger, hvilket er skuffende. På den baggrund kan jeg ikke anbefale jer og vil ikke handle hos jer igen.

15. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stor ros til håndværkerne og serviceniveauet.

Jeg har for halvandet år siden købt et vinduerne, en rude med fejl fra glasleverendøren. Efter første kontakt fra mig, blev der oprettet en sag. To MEGET dygtige og venlige håndværkere kom og isatte nyt glas i. Derefter brugte de ekstra tid på, at skifte reservedele på en vinduesbremse på et helt andet vindue, hvilket jeg end ikke havde oprettet sag på. Stor ros til de søde og dygtige håndværkere og tak for den fantastiske service.

10. november 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi har købt vinduerne gennem vores…lokale tømrer

Vi har købt vinduerne gennem vores lokale tømrer i juli mdr. 2025 Vinduerne er vi tilfreds med som sådan. Men de vender ikke tilbage på den reklamation vores tømrer har indgivet flere gange. Problemet er at der er løbet rude lim ud mellem glassene på ca 6-7 cm. På et sidepati.
Tænker ikke det tager så lang tid at få en ny rude hjem,
Dette er virkelig dårlig kundeservice.

7. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilling af nye døre og vinduer.

Vi bestilte 35 nye vinduer og 5 døre hos Hvidbjerg vinduet. Under hele processen har både salgsafdelingen og serviceafdelingen ydet en super flot kundeservice.
Lige fra professionel rådgivning ved bestiling, til deres montør var og afslutte udskiftningen har det hele kørt upåklageligt. Vi er yderst tilfredse med både varen og servicen de har leveret.

1. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dårlig kvalitet og dårlig behandling

Jeg bestilte i efteråret 2024 vinduer til et hus. Alle ruder havde i lagte sprosser som ved leveringen viste sig at være meget dårlig udført – især i samlingerne. Selvom fabrikken er kendte fejlen, ønsker de ikke at levere nye vinduer der kunne leve op til kvaliteten.
Jeg bestilte heldigvis vinduer ved et andet firma som kunne levere en acceptabel kvalitet – til den halve pris.
Træls forløb og otte ugers leveringstid på nye vinduer.

20. desember 2024

Hvidbjerg vinduer og døre

Jeg købte sidste år, et større parti elementer (16) hos Hvidbjerg igennem min lokale trælast.
I forbindelse med design, opmåling og valg af glas fik jeg rigtig god hjælp af dem.
Da vinduerne er buede i toppen, var der en del frem og tilbage, og de har været super hjælpsomme i den forbindelse.
Efter levering har jeg haft lidt udfordringer med nogle lister, når jeg skulle remontere glas og der har dw været gode til at sende dele og yde telefonsupport, når jeg havde spørgsmål.
Alt i alt en god oplevelse og et fint produkt.
Har nu alt 22 Hvodbjerg elementer monteret og de udfordringer der har været, er når jeg ikke har været tålmodighed nok under montagen.

5. september 2024

Anmeldelse fra mor

Skriver for min mor. Hun oplevede et problem med en dør, som låste hvor mine forældre ikke kunne åbne den. De ringede til Hvidbjergvinduet om formiddagen, 5 timer senere stod der to teknikere og lavede service på deres dør. Det vil jeg kalde god service.

29. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god oplevelse, kan anbefales :-)

Vi har et ældre vinduesparti, som er mere end 20 år gammelt og som er ganske fint. Vi manglede lidt reservedele og kontaktet Hvidbjergvinduet, talte med en empatisk og erfaren mand, sørme ikke om vi stadig kunne købe dele til vinduet :-) Det havde vi ikke regnet med, virkelig god service.

2. mai 2025

Deres kundeservice er elendig

Deres kundeservice er elendig!

Vi kontaktede dem fordi 2 af deres ældre vinduer ikke kunne lukkes. De sendte 3 forskellige reservedele, der skulle bruges men som ikke passede. Først efter flere uger, hvor det i øvrigt var meget svært at få fat i dem, kunne de oplyse at den type/model ikke længere laves og at de derfor heller ikke kunne skaffe reservedelene til dem!

Ved et tilfælde kom det deres mand i marken for øre( ting rygtes jo i et lille lokalsamfund!). Han kontaktede straks mig og kørte op og fiksede det og leverede en fantastisk service, men ham henviste Hvidbjergvinduet.dk aldrig til! Havde vi fået af vide fra starten af at han kunne lave det og havde de henvist til deres servicemand fra start, som der står i hans kontrakt at de skal, ja så havde vi undgået mange måneders spekulationer og arbejde med at sende reservedele tilbage og sende mails til Hvidbjergvinduet.dk, der sjældent blev svaret på, ligesom vi havde undgået at få diverse tømrer til at forsøge at fikse det!

Jeg kontaktede efterfølgende Hvidbjergvinduet.dk for at spørge dem om, hvorfor de ikke bare fra start havde henvist til deres servicemand og talte med en Jesper. Han kendte intet til dette sagde han og afbrød bare opkaldet! Virkelig dårlig stil og ikke noget vi overhovedet forstår, at han vil lægge navn til, for sådan et firma med så dårlig og SÅ grov en opførsel vil man jo ALDRIG anvende igen og slet ikke anbefale til andre.

22. november 2024

Kan SLET IKKE anbefales

Kan SLET IKKE anbefales. Købte 27 stk sprossede vinduer hos dem for ca 3 år siden. De er ridset og den sorte fuge der er lagt imellem ruderne.. er bulet så meget frem, at den flere steder sidder på ruderne. Har haft dem ud (inde for det sidste år) og kigge på det og de vil INTET gøre! Er ked af jeg ikke kan dele billeder her på siden, så folk kan se hvordan det ser ud. Mit bedste råd er i ikke handler med Hvidbjerg vinduer.

24. november 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde problemer med et vindue der…

Jeg havde problemer med et vindue fra Hvidbjerg vinduer der ikke kunne lukkes, jeg fik hjælp af en medarbejder pr. tlf. fra firmaet som hjalp med sin gode ekspertise en rigtig god service. Her køber jeg gerne vinduer igen.

10. oktober 2024

Super kundeservice

Jeg har købt vinduer & dører af flere omgange hos Hvidbjergvinduet og har kun godt at sige om deres produkter.
Godt er der også kun at sige om deres Aftersales Service. Jeg har i forbindelse med et foreståede farveskifte af mine træ/alu vinduer, som er adskillige år gammel, netop været i forbindelse med deres service afdeling hvor jeg fik lynhurtig og meget kompetent råd & vejledning.
Tak for hjælpen Mads Andersen!

12. juli 2024

Kan kun anbefale Hvidbjergvinduer

Kan kun anbefale Hvidbjergvinduer til andre.
Fik en utrolig god service og havde brug for en montør til hjælp med en dør, han kom samme dag som jeg ringede og havde godt humør og var rigtig dygtig.

15. juni 2024

Elendig kundeservice !

Fik nye vinduer sat i forsommer
Da de var sat i kunne vi se at alle håndtag til lukkemekanismen, sad MEGET ulig hinanden
Tømren målte ulighed på cm som er meget tydelig at se når håndtag sidder op og ned af hinanden
Hvisbjergs konsulent kom ud
Var UTROLIG flabet
Sagde bl.a. at selvom det var nye vinduer så kunne jeg ikke forvente det var som nyt
Og at jeg måtte affinde mig med skævheden
Holdt fast i at det ville jeg ikke finde mig i
Han åbnede derefter alle venstre siderne
Tog skruer ud og monterede dem derefter meget skævt i. Rettede på hængslerne i selve ramme.
Pg gik med et “ så må det være nok”!

Resultatet blev at rammerne i venstre side er totalt skæve
Flere steder er listerne revet helt i stykker og vi kan se ud i revnen

Hvidbjerg har i efteråret sendt en yderst venlig konsulent ud igen
Han bekræftede at vinduerne var ødelagte af den behandling de havde fået
Ligeledes konstaterede han at der VAR fejl på alle vinduerne
Og at de skulle skiftes
Vi sidder nu og kigger på alle de skæve vinduer
Tømrermesteren har haft fat i Hvidbjerg mange gang og rykket
Sidste melding var at man grundet nye maskiner, ikke var nået til mig. (Mon der er andre end mine som var behæftet med fejl og derfor nye maskiner ?) Vinduerne er derfor stadig ikke repareret nu et år efter…

Vinduerne er fantastiske god kvalitet fraset selve fejlen
Men deres service ift at få rettet fejl/ valg af konsulenter ja der er LANG vej til ordentlig service og kundepleje.
Det er DEN jeg giver 1 stjerne

27. mai 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv