De gehuurde bus was goed, ook al zaten er standaard 0 kilometers bij de huurprijs inbegrepen. Dat je de betaalde borg pas na 3 werkdagen retour krijgt vind ik minder goed.
Se hva andre synes
Eerste keer en laatste keer. Eerst via de website een goed bedrag gevonden voor een busje 180 euro. Vervolgens ingediend en ik krijg van het bedrijf de offerte 300 euro. ... klopt voor geen meter... Vis mer
Het leek erg makkelijk om snel een geschikt bedrijf te vinden hier in de buurt, alleen kwamen we uit bij een minder betrouwbare leverancier, waardoor ons feestje bijna in het water viel. Goed plan du... Vis mer
Superhandige website voor als je snel iets zoekt om te huren, erg breed. De website geeft ook handige tips en suggesties, ik dacht bijvoorbeeld zelf er niet aan om m'n extra nummerbord mee te nemen, m... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Op Huren.nl vind en vergelijk je makkelijk en snel verhuurbedrijven in Nederland. Van fiets tot feesttent, alles is te huur via Huren.nl!
Kontaktopplysninger
Europalaan 100, 3526KS, Utrecht, Nederland
- 0302270035
- info@huren.nl
- www.huren.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ben niet via huren.nl uitgekomen bij …
Ben niet via huren.nl uitgekomen bij k-rental. Maar via Google.
Ik wil alleen mijn beoordeling kwijt
makkelijke navigatie zonder poespas …
makkelijke navigatie zonder poespas vinden wat je nodig hebt
prima site om snel de juiste huur …
prima site om snel de juiste huur bedrijven te vinden
uitstekend keurig worden de afspraken …
uitstekend keurig worden de afspraken na gekomen ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan klasse
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk, behulpzaam, flexibel!
Helemaal top.
Busje gehuurd, goede service ontvangen van Guus. Zeker een aanrader.
Content
Uitermate tevreden over het personeel en gehuurde materieel.
Top service! Erg trevreden.
Ik beveel dit aan aan iedereen
Erg tevreden
Ik was opzoek naar een bus om mijn spullen te vervoeren en via deze site heb ik er super snel een gevonden. Goeie en snelle service.
Echt een aanrader!
Werd snel en goed geholpen. Zeker een aanrader.
Erg goed!
Ik heb heel veel plezier gehad aan de aanhanger, een paar ritjes minder is altijd fijn! Top service ook!
De service was super!
De service was top! Ik kan dit bedrijf echt aanraden!
Top service!
Niks meer aan doen, ook nog voor weinig geld kunnen huren en een topservice niet normaal!
Top service.
Ik had een fantastische service tijdens het huren van een springkussen.
Top service
Ik vond dat de service wel 4.5 sterren waard was maar die mogelijkheid is er helaas niet! Verder was het huren van een bus heel simpel en gemakkelijk!
Was topservice
Ik heb het gehuurd, en het was echt helemaal top, alles goed geregeld
partytent
Ik wilde een partytent huren en dat was hier zo geregeld! Uitstekende service! Echt een aanrader!
Top service, vriendelijk personeel!
Helemaal goed!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.