Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH Anmeldelser 230

4,8

5 stjerner til den nye kollektion med tekstil af hamp. Fede styles og visionært miljøvenligt. Tøjet man flytter ind i denne sæson.

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb fra denne danske butik. Kvaliteten af varerne var fremragende og præcis som forventet. Leveringen var meget hurtig, og pakken var smukt og professionelt indpakket.... Vis mer

HS har de lækreste produkter og service er helt i top! Nemt at navigere i hjemmesiden og man er godt informeret fra start til slut. Fleece cardigans er et must-have i min garderobe! ;)

Selv om jeg har handlet flere gange hos Henriette Steffensen, har der altid været tale om: - Fine varer - Fin og personlig service. Også telefonisk. Det er klart produkter, jeg vil anbefale.... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Forhandler av babyklær
  3. Barneklesbutikk
  4. Herreklesbutikk

HSCPH er en dansk design virksomhed, skabt i 2003 og ejet af den kreative direktør Henriette Steffensen. Firmaet står bag de bæredygtige brands Henriette Steffensen Copenhagen og Carl by Steffensen. Den unikke kvalitet er udviklet gennem mange år. Komposition af vores metervare, er 70% af den bedste polyester kvalitet og 30% hårdt spundet viskose, skaber den unikke og hyggelige blødhed, der er så eftertragtet. Vi bruger mange forskellige indfarvningsteknikker for at opnåvores smukke unikke og særdeles holdbare farver. Det giver os muligheden for at skabe levende og interessante farver tæt på naturens egne pallette.. Vores hovedprioritet er at skabe designs, der har en lang levetid. Vi udfordrer konstant måden hvorpå, vi tænker, arbejder og producerer vores kollektioner på. Vi indtænker stof forbrug, CO2-reduktion og effektivitet i alle processer når en ny style skabes. Vi fremstiller vores egne Oeko-Tex®-certificerede tekstiler i Europa, ligesom vores produktion foregår i Europa. I samarbejde med produktionsstederne arbejder vi løbende med reduktion af mængden af CO2 og restaffald.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Smukt varmt tøj i god kvalitet.

Smukt varmt tøj i god kvalitet.

28. november 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for din søde anmeldelse 🥰 Vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til både kvaliteten og varmen i vores styles – det er lige præcis dét, vi hos HSCPH går efter! 💛🧵👗🔥✨

HSCPH har varer

HSCPH har varer, som ingen andre har, og de er uundværlige….

10. november 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for din skønne feedback! Vi elsker, at du finder vores styles helt uundværlige – det gør os både stolte og glade 🙌✨🖤 Vi håber, du snart finder mere, du ikke kan undvære hos HSCPH!

Kvalitet og stil går hånd i hånd

En dejlig og overskuelig hjemmeside med inspirerende billeder, hvor det er nemt at bestille, men svært at vælge, hvis man ikke skal købe alt i shoppen 😉😊 Det lækreste tøj i rigtig god kvalitet☺️

8. oktober 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Vi elsker, at du bliver inspireret af vores hjemmeside og nyder kvaliteten i vores tøj – det gør os virkelig glade hos HSCPH 🙌🖤

Alt er fint … det eneste er

Alt er fint … det eneste er, at portoen er ret dyr

2. oktober 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os 💬✨ Vi er glade for, at du ellers var tilfreds 🙌 Vidste du, at HSCPH tilbyder gratis fragt ved køb for over 799 kr.? 💚🛍️

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor skønt at høre 💚✨ Vi er så glade for, at varen var præcis, som du ønskede 🙌 Tak fordi du deler din oplevelse med HSCPH 🛍️

Hurtig levering

29. september 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor dejligt at høre 💚📦 Tak fordi du deler din oplevelse – vi elsker, når vores kunder får deres HSCPH-styles hurtigt 🙌✨

Havde varen hurtigt og som altid lækker…

Havde varen hurtigt og som altid lækker kvalitet 🥰

3. oktober 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor fantastisk at høre 💚✨ Hurtig levering og lækker kvalitet – præcis sådan vil vi have det hos HSCPH 🙌 Tak fordi du deler din oplevelse med os 🛍️🥰

Meget fin service

Meget fin service - og hurtig levering.

9. september 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor er det skønt at læse, at du er glad for servicen og leveringen hos HSCPH 🙌✨ Tak fordi du deler din oplevelse – vi håber at se dig igen snart 🌟

Vanvittig lækker kvalitet

Vanvittig lækker kvalitet, blød og tyk :-)

9. september 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Sikke en skøn tilbagemelding 🤩 Vi er så glade for, at du nyder den lækre kvalitet på vores styles – tak fordi du handler hos HSCPH 💛👕✨

Altid en god oplevelse at handle hos…

Altid en god oplevelse at handle hos Henriette Steffensen.
Super kvalitet og god pasform.

6. august 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tusind tak for de varme ord ✨💚 Vi elsker at høre, at du altid har en god oplevelse hos HSCPH, og at både kvalitet 👕 og pasform 👌 lever op til dine forventninger.

Hurtig levering

Hurtig levering. Bluse lever op til forventningerne

25. juli 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tusind tak for din flotte feedback 💙 Vi er glade for, at du fik din pakke hurtigt, og at blusen fra HSCPH passer perfekt til dine forventninger ✨😊

This is the best design in Denmark

This is the best design in Denmark. Love it, will buy every piece eventually.

17. juli 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Best design in Denmark?! 😍 You just made our day! Thank you for your love and support – we’re so happy to have you in the HSCPH family 💫🖤🛍️

Altid fine varer og fin service :-)

- Fine varer
- Fin og personlig service. Også telefonisk.

Det er klart produkter, jeg vil anbefale. Og allerede har anbefalet til venner og bekendte :-)

16. juni 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tusind tak for dine søde ord, din tillid og dine anbefalinger 🙏💛 Det betyder virkelig meget for os hos HSCPH, at du føler dig godt behandlet – både med vores styles og i kontakten med os 💬👗🌟

Smukke varer

Smukke varer. Helt tilfreds. Hurtig levering uden problemer. Jeg har allerede bestilt mere fra hjemmesiden

11. juni 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for de søde ord! Vi bliver så glade, når vores styles og service rammer plet 💫📦 Vi glæder os allerede til at sende din næste HSCPH-pakke afsted!

5-stjernet butik

Hurtig behandling af ordrer og forsendelse. Sødt træk med nogle gode lakridsbolsjer i posen!

10. juni 2025

Hej Mary-Ann,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🚚✨ Vi er så glade for at høre, at din ordre kom hurtigt frem – og at vores lille lakrids-overraskelse faldt i god jord 😋 Vi glæder os allerede til at sende din næste pakke afsted!
De bedste hilsner,
HSCPH

superfine varer

superfine varer: god kvalitet og pasform

27. mai 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at vores tøj fra HSCPH lever op til dine forventninger 👌✨

Helt tilfreds med varen og levering

Helt tilfreds med varen og levering

16. mai 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Tak for den fine anmeldelse! 🙏✨ Vi er super glade for, at både varen og leveringen levede op til dine forventninger hos HSCPH. 📦👗

Godt produkt

Godt produkt. Glæder mig til at prøve over en længere periode

30. april 2025

Svar fra Henriette Steffensen Copenhagen - HSCPH

Hvor er det skønt at høre! 🥰 Tak fordi du delte din oplevelse – vi glæder os til at høre, hvordan du bliver ved med at nyde dit HSCPH-tøj over tid 💫👚